CSAK A KISPEST!! www.hattrick.org  
Menu
 • Gollovolista
 • Hirek,News
 • Játékosok,Team
 • Merkozesek
 • Pék Attila Ifiakadémia
 • Tabella
 • Vendégkönyv,Guestbook
Bajnoki beharangozó! 2018-09-07 08:58:18 
Csapatunk holnap a bajnokság 6. fordulójában az MTK FC Martonvásár vendége lesz. Ellenfelünk egy győzelemmel, egy döntetlennel és három vereséggel a tabella 5. helyét foglalja el. Csapatunk továbbra is listavezető, veretlenül és csak 4 kapott góllal.

-Mikor legutoljára az MTK ellen játszottunk, akkor ők még egy rendes csapat voltak, most viszont sajnos már tulajdonos nélkül vannak. Még így sem számítok könnyű mérkőzésre, de azért remélem begyűjtjük a három pontot holnap.-mondta René Xanders (csapatunk vezetőedzője) a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

-Sajnos utóbbi hetekben nem jöttek az eredmények, azonban bízom a csapatomban, és szerintem képesek vagyunk megállítani a Kispestet. Örülök, hogy jön ez a budapesti rangadó, mert így legalább telt ház lesz a stadionunkban!-mondta Radoslav Zubárik (MTK vezetőedzője) szintén a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Csapatunknál Réthy Ákos továbbra is sérült, eltiltott nincs. Az MTK-nál sérült és eltiltott sincs.

MTK FC Martonvásár-Budapest.Honvéd FC Goldenteam Stadion Szombat 15:30 Bajnokság 6. Forduló

CSAK A KISPEST!!!
komment
Sima győzelem a Lapatyom ellen! 2018-09-03 10:45:56 
Csapatunk szombat délután az FC Lapatyom ellen lépett pályára a bajnokság 5. fordulójában. Csapatunk vég dominálta a mérkőzést, amelyet végül 9-0-ra nyert meg!

A gólszerzők: Greifeinstein Gergő (Honvéd 23. perc 1-0, 39. perc 2-0), Török György (Honvéd 33. perc 2-0, 36. perc 4-0, 61. perc 7-0 és 79. perc 9-0 MESTERNÉGYES!), Ábelovszki Benedek (Honvéd 35. perc 3-0), Halmosi Urbán (Honvéd 47. perc 6-0), és Grósz Álmos (Honvéd 74. perc 8-0).

Honvéd kezdő 11:

Kasyanov - Tabi, Sz. Kovács, Bojás - Akácz, Ábelovszki, Greifeinstein, Grósz, Halmosi - Vezér, Török.

Lapatyom kezdő 11:

Zalai - Istók, Ladó, Szilágyi, Tóth - Dobos, Zenthe, Fehér, Herter - Széchy, Rajkó.

A játékvezető: Globi Fauch. Segítői: Lex Mateman és Martin Baron von Brömmelberg.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője): Szép győzelmet arattunk, de már-már a kötelező kategória volt a mai mérkőzés. Büszke vagyok a fiúkra, szépen és jól játszottunk, jó formánk remélem minél tovább tart!

Géczi Elek (Lapatyom vezetőedzője): Nincs mit szépíteni, ez egy csúnya vereség, de megérdemeltük. Sajnos nem játszottunk jól, egyetlen egy helyzetünk volt, és ez sajnos elszomorító. A jövő héten remélem szebb játékot mutatunk be....

Budapest.Honvéd FC 9-0 FC Lapatyom Bozsik Stadion 32 569 néző Bajnokság 5. Forduló

CSAK A KISPEST!!!
komment
Bajnoki beharangozó! 2018-08-31 11:00:47 
Csapatunk holnap a bajnokság 5. fordulójában az FC Lapatyom csapatát látja vendégül a Bozsik Stadionban! A Lapatyom még nyeretlen, csapatunk pedig veretlen ebben a szezonban, így egy izgalmas összecsapásnak nézhetünk elébe.

-Nos igen, ellenfelünk még nem nyert ebben a szezonban mérkőzést, azonban ez nem jelenti azt, hogy lenéznénk őket! Sajnos Réthy nem épült fel a mérkőzésre, de meg tudjuk oldani a pótlását, ebben biztos vagyok. Holnap egy izgalmas, hajtós mérkőzést várok, amiből remélem mi jövünk ki győztesen!-mondta René Xanders (csapatunk vezetőedzője) a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

-Egy újabb nehéz mérkőzés vár ránk, sajnos esélytelenek vagyunk. Ez nem jelenti azt, hogy feltett kézzel megyünk ki a pályára, csak az erőviszonyokat veszem figyelembe. Nekünk nem a Kispest ellen kell megmutatnunk erősségünket, a Kispestnek pedig nem ellenünk kell élete mérkőzését játszania. Jó mérkőzést várok holnapra, remélem a hangulat is jó lesz a Bozsikban!-mondta Géczi Elek (Lapatyom) vezetőedzője szintén a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Csapatunknál Réthy Ákos sérült, eltiltott nincs. A Lapatyomnál nincs sérült vagy eltiltott.

Budapest.Honvéd FC-FC Lapatyom Bozsik Stadion Szombat 15:30 Bajnokság 5. Forduló

CSAK A KISPEST!!!
komment
Izgalmas, és fordulatos meccsen esett ki csapatunk a Vigaszág Kupából! 2018-08-30 11:06:35 
Csapatunk tegnap délelőtt a Vigaszág Kupában a Papamaci75 vendége volt. A mérkőzés végig fordulatos és izgalmas volt, kezdve azzal, hogy csapatunk kétszer is felállt hátrányból, majd vezetést is szerzett, ám végül sajnos a Papamaci75 fordítani tudott,és 4-3-ra megnyerte az összecsapást.

A gólszerzők: Bengyik Dániel (Papamaci75 2. perc 1-0), Török György (Honvéd 6. perc 1-1), Birkmayer Dávid (Papamaci75 20. perc 2-1), Mauro Battistella (Honvéd 23. perc 2-2), Zdenkó Mata (Honvéd 50. perc 2-3), Kenéz András (Papamaci75 65. perc 3-3), és Palicz Nimród (Papamaci75 71. perc 4-3).

Papamaci75 kezdő 11:

Bánfi - Takó, Stratzalis, Birkmayer - Venturin, Uhrin, Tokaji, Palicz, Kenéz - Carul, Bengyik.

Honvéd kezdő 11:

Kvašňák - Bukovecz, Ráskó, Mata - Akácz, Grósz, Görbics, Battistella - Gesztesi, Török, Boros.

A játékvezető: Volkert Pellert. Segítői: Fernando Guiliz és Arthur Gizjen.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője): Igen szoros volt a mérkőzés, sajnos végül nem mi jöttünk ki belőle győztesként... Ennek ellenére büszke vagyok a fiúkra, mert megmutattuk, hogy van tartásunk, és hogy hátrányokból is feltudunk állni! A Papamacinak gratulálok, és további sok sikert kívánok a kupában!

Adorján Barnabás (Papamaci75 vezetőedzője): Megizzasztott minket a Kispest, és ismét kaptunk három gólt, lassan ez a kupában szokás nálunk.... De a lényeg a lényeg, hogy lőttünk négyet, így továbbjutottunk, noha a hétvége előtti eligazításon azért elfogok beszélgetni a védőkkel....

Papamaci75 FC 4-3 Budapest.Honvéd FC 3 311 néző Papamaci Aréna Vigaszág Kupa

CSAK A KISPEST!!!
komment
Vigaszág Kupa beharangozó! 2018-08-28 12:49:27 
Csapatunk holnap délelőtt 10:30-tól a Vigaszág Kupában lép pályára a Papamaci75 FC ellen. Debreceni ellenfelünk szintén a hatodosztályban szerepel, az 541. csoportot vezeti, ráadásul kapott gól nélkül, így csapatunknak nehéz dolga lesz holnap.

-Nehéz dolgunk lesz holnap, ellenfelünk ugyanis még nem kapott gólt, de csak a bajnokságban! A kupákból nyilván úgy estek ki, hogy gólt, gólokat kaptak, tehát azért sebezhetőek hátul. Ezeket próbáljuk majd meg kihasználni holnap, reméljük összejön a továbbjutása.-mondta René Xanders (csapatunk vezetőedzője) a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

-A bajnokságban még nem kaptunk gólt, erre kell alapozunk holnap is. Nem mondom, hogy a kupa és a bajnokság egy és ugyanaz, de ugyanazt a védőmunkát itt is használhatjuk. Nehéz ellenfél érkezik hozzánk, ám mi nem ijedünk meg, és holnap felvesszük a kesztyűt a Kispest ellen!-mondta Adorján Barnabás (Papamaci vezetőedzője) szintén a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Papamaci75 FC-Budapest.Honvéd FC Papamaci Aréna Vigaszág Kupa Szerda délelőtt 10:30

CSAK A KISPEST!!!
komment
A félidő után hengerelt csapatunk! 2018-08-27 11:28:50 
Csapatunk szombat délután a Maligán Mohikánok ellen folytatta bajnoki szereplését. A 3. helyen álló Mohikánok alaposan "ráijesztettek" a mieinkre, és az első félidő után 3-2-re vezettek, ám a második játékrészben csapatunk dominált, és végül 7-3-ra megnyertük a mérkőzést! Azt a mérkőzést, amelynek 44. percében sajnos Réthy Ákos fejsérülést szenvedett, és úgy néz ki, három hetet kénytelen lesz a lelátóról figyelni csapatunk rutinos gólvágója....

A gólszerzők: Tabi Gábor (Honvéd 8. perc 0-1), Federico Violi (Mohikánok 34. perc 1-1), Vezér Mihály (Honvéd 36. perc 1-2, és 88., valamint 88. perc 3-6, 3-7), Böő István (Mohikánok 43. perc 2-2), Kincsi József (Mohikánok 44. perc 3-2), Akácz Dániel (56. perc 3-3), Ábelovszki Benedek (79. perc 3-4), és Halmosi Urbán (84. perc 3-5).
Sérülés: Réthy Ákos (Honvéd 44. perc, fejsérülés).

Mohikánok kezdő 11:

Mónos - Kiricsi, Mollari, Litvay - Houwaert, Treiber, Violi, Gură, Tuka - Szilágyi, Böő.

Honvéd kezdő 11:

Kasyanov - Tabi, Sz. Kovács, Bojás - Akácz, Ábelovszki, Greifeinstein, Grósz, Halmosi - Vezér, Réthy.

A játékvezető: Carlos Miguel Belmiro. Segitői: Matthé Spijker és Claudio Angeloni.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője): Az első félidőben mutatott játékkal nem vagyok elégedett, a másodikkal viszont annál inkább! A második félidőben Réthyért is küzdöttünk, sajnálom az ő kiesését, remélem hamarosan jobban lesz! Jövő héten a Lapatyom ellen is ilyen remek játékot várok!

Komoróczy Imre (Mohikánok vezetőedzője): Egyszerűen fogalmam sincs mi történt a csapattal a második félidőre.... Az első félidő tökéletes volt, sajnos a másodikat elrontottuk. A vereség ellenére jól játszottunk, majd a következő mérkőzésen kijön a lépés.

Maligán Mohikánok 3-7 Budapest.Honvéd FC 31 074 néző Pokoltanya Bajnokság 4. Forduló

CSAK A KISPEST!!!
komment
Bajnoki beharangozó! 2018-08-24 12:35:19 
Csapatunk holnap a bajnokság 4. fordulójában a Maligán Mohikánok vendége lesz. A Mohikánok nem kezdték jól a szezont, azonban legutóbbi két mérkőzésüket megnyerték, így csapatunknak is vigyáznia kell majd Szegeden.

-Hiába nyertük meg az előző három bajnoki mérkőzésünket, a Mohikánok ellen már nehezebb dolgunk lesz. Eddig csak egy gólt kaptunk ebben a szezonban, ezt jó lenne így tartani, remélem sikerül is. Bízom a fiúkban, akik már motiváltak, és várják a mérkőzést!-mondta René Xanders (csapatunk vezetőedzője) a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

-Sok borsot törtünk már nagyobb csapatok orra alá, a Kispest ellen is ez a cél. Tudom, hogy rosszul kezdtük a bajnokságot, azonban az előző két mérkőzésen megmutattuk, hogy mi is a bajnoki címért vagyunk, vagy leszünk harcban, éppen ezért fontos holnap legyőzni a Honvédot! Várjuk már a mérkőzést, remélem legalább félig meg tell majd a stadion!-mondta Komoróczy Imre (Mohikánok vezetőedzője) szintén a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Csapatunknál nincs sérült vagy eltiltott, a Mohikánoknál sincs sérült vagy eltiltott.

Maligán Mohikánok-Budapest.Honvéd FC Pokoltanya Szombat 15:30 Bajnokság 4. Forduló

CSAK A KISPEST!!!
komment
Sima továbbjutás a Vigaszág Kupában! 2018-08-22 12:50:47 
Csapatunk ma reggel a Vigaszág Kupában a Corazón Roja ellen lépett pályára idegenben. A tulajdonos nélküli "bot" Miskolci gárdát csapatunk 7-0-ra győzte le!

A gólszerzők: Boros Attila (8. és 74. perc), Görbics Márk (9. perc), Bukovecz Dezső (23. perc), Grósz Álmos (27., és 49. perc), Mauro Battistella (31. perc).

Kiállítva: Zdenko Mata (79. perc, mert leordította a játékvezetőt egy helytelen ítélet után).

Corazón kezdő 11:

Magda - Diklić, Rácz, Orsós, Batári - Csuka, Csobolyó, Rényi, Hudák - Radványi, Lišťák.

Honvéd kezdő 11:

Kvašňák - Bukovecz, Ráskó, Mata - Csákány, Görbics, Grósz, Battistella - Abonyi, Boros, Török.

A játékvezető: Valter Krile. Segitői: Viktor Spatnyi és Guido Leone.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője): Nagyon jó mérkőzés volt, amelyet vég domináltunk! Megérdemelt a továbbjutás, csak Mata kiállítását sajnálom, de majd beszélnem kell vele, mert ilyen viselkedést futballpályán nem engedhet meg magának egy profi játékos!

Szombath Rikárdó (Corazón vezetőedzője): Sajnos az történt, amire számítani lehetett, a Kispest pedig kihasználta hibáinkat. A kiállítás szerintem jogos volt, mert játékos így játékvezetővel nem beszélhet, ahogy az ellenfél védője tette azt. Mostantól a bajnokságra koncentrálunk, ahol szeretnénk a lehető legjobb helyezést elérni!

Corazón Roja 0-7 Budapest.Honvéd FC Fortaleza 4 659 néző Vigaszág Kupa

CSAK A KISPEST!!!
komment
Vigaszág Kupa beharangozó! 2018-08-21 12:35:52 
Csapatunk holnap a Vigaszág Kupában a Corazón Roja nevű csapat ellen lép pályára. Miskolci ellenfelünk egy tulajdonos nélküli "bot" csapat, amely a hatodosztály 744. csoportjának 6. helyén áll.

-Tudom, hogy milyen "bot" csapat elleni mérkőzésnek úgy mennek neki mások, hogy ez az, de könnyű lesz, én nem! Ameddig nem szereztük meg a vezetést, addig nem vagyok nyugodt, utána pedig további gólokat akarunk szerezni! Cél a továbbjutás, remélem nyerünk holnap!-mondta René Xanders (csapatunk vezetőedzője) a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

-Egy igen erős csapat érkezik hozzánk, de nem vagyunk ijedősek, már várjuk a mérkőzést! Ez a nézőknek is egy remek szórakozás lesz, remélem látnak egy vagy két hazai gólt is, ha már ideáig eljutottunk.-mondta Szombath Rikárdó (Corazón vezetőedzője) szintén a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Corazón Roja-Budapest.Honvéd FC Fortaleza Vigaszág Kupa Szerda reggel 10:30

CSAK A KISPEST!!!
komment
Ismét hengerelt csapatunk! 2018-08-20 12:35:37 
Csapatunk szombat délután a bajnokság 3. fordulójában a szennafc ellen lépett pályára a Bozsik Stadionban.

Hazai környezetben az igen motivált csapatunk hamar vezetést szerzett, majd meg sem állt 11 találatig, közben akadt sajnos egy öngól, de ez nem oszt nem szoroz, csapatunk 11-1-re nyert!

A gólszerzők: Kovács Sz. Attila (16. perc 1-0, 48. perc 7-1, 65. perc 9-1, MESTERHÁRMAS!), Gulyás Mátyás (17. perc öngól 2-0), Halmosi Urbán (24. perc 3-0), Akácz Dániel (28. perc 4-0, 37. perc 5-0), Vezér Mihály (38. perc öngól 5-1), Vezér Mihály (39. perc 6-1, 69. perc 10-1), Grósz Álmos (49. perc 8-1), Tabi Gábor (86. perc 11-1).

Honvéd kezdő 11:

Kasyanov - Tabi, Sz. Kovács, Bojás - Akácz, Ábelovszki, Greifeinstein, Grósz, Halmosi - Vezér, Réthy.

szennafc kezdő 11:

Kapinos - Sándor, Pocsai, Süli, Szanyi - Rébeli-Szabó, Gyöngyi, Liska, Sándor - Ködöböcz, Gulyás.

A mérkőzés játékvezetője: Giannino Lucidi. Segitői: Carlos Aleman és Falko Stocke.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője): Ismét fölényes győzelmet arattunk, ennek örülök! Az öngólt leszámítva egészen jó volt a mérkőzés, szegény Vezér is egyfajta mesterhármast ért el, csak egy gólt a rossz a kapuba lőtt... Na de a viccet félretéve, jó úton haladunk a feljutás felé, nem is szeretnénk leállni a bajnokság végéig!

István Sándor (szennafc vezetőedzője): Sajnos öngólt is vétettünk, még ha a mi "szépítő" találatunk is egy öngól volt, akkor is csalódott vagyok... Mintha feltett kézzel mentünk volna ki a pályára, így pedig nem szabad főleg nem egy Kispest ellen játszani! De szerencsére ezen is túl vagyunk, jövő héten a javítás a cél!

Budapest.Honvéd FC 11-1 szennafc Bozsik Stadion 32 361 néző Bajnokság 3. Forduló

CSAK A KISPEST!!!

komment
 
Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92