CSAK A KISPEST!! www.hattrick.org  
Menu
 • Gollovolista
 • Hirek,News
 • Játékosok,Team
 • Merkozesek
 • Pék Attila Ifiakadémia
 • Tabella
 • Vendégkönyv,Guestbook
Súlyos vereség a Verbi ellen! 2017-06-26 16:16:42 
Felhős időjárás mellett 43 434 néző látogatott ki az FC Verbi Arénába a mai mérkőzésre.A játékvezető:Hannes Mayr (Osztrák).Segitői:Jonnie Sheehan (Dél-Afrikai) és Ioan-Daniel Bucur (Román).

Verbi kezdő 11:

Szőnyi - Eszlári, Pintér - Nánási, Kocsis, Vrančić, Verba, Péter - Majsai, Cselleng, Szabó.

Honvéd kezdő 11:

Tokody - Sz. Kovács, Tabi, Bojás - Mészáros, Ábelovszki, Greifeinstein, Göritz, Rév - Vezér, Réthy.

Első félidő:

A 3. percben Majsai Dominik (Verbi) verte meg a középső védőket,és gólt szerzett.(1-0).A 11. percben egy remek egyéni akció végén a jobb szélen Drzislav Vrancic (Verbi) szerzett gólt.(2-0).A 12. percben Verba Tamás (Verbi) indult meg a védőktől szerzett labdával,elfektette a kapust,majd gólt szerzett.(3-0).A 14. percben egy remek beadás végén Verba Tamás (Verbi) fejelt a léc alá.(4-0).A 16. percben egy jobb oldali akció végén Ábelovszki Benedek (Honvéd) volt eredményes!(4-1).Vége az első félidőnek,csapatunk 52% birtokolta a labdát.

Második félidő.

A 46. percben Cselleng Tamás (Verbi) csavart mesterien egy szabadrúgást a jobb felsőbe.(5-1).Az 56. percben Cselleng Tamás (Verbi) tört át a középső védelmen,de lövése a kapufán csattant.A 74. percben Szabó Mátyás (Verbi) könnyedén hagyta le Tabi Gábort (Honvéd),és gólt szerzett.(6-1).A 76. percben Drzislav Vrancic (Verbi) lövését védte bravúrral Tokody Péter (Honvéd) kapus.A 80. percben Cselleng Tamás (Verbi) verte meg a védőket,de Tokody Péter (Honvéd) ismét nagyot védett.A mérkőzés végén 2 perc volt a hosszabbítás.Vége a mérkőzésnek,50%-50% volt a labdabirtoklás.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője):Ez siralmas teljesítmény volt!Edzői pályafutásom során ilyenben még nem volt részem,és elárulhatom,hogy ez borzalmas érzés.Három perc alatt három gólt kaptunk,és utána hiába szépítettünk,6-1-re kaptunk ki!Olyanok voltunk mint egy újonc csapat.Most a jövőm is veszélyben van,tehát gondolkodási időt kérek mindenki részéről.Mert ezek után kell gondolkodni szerintem...

Csontos György (Verbi vezetőedzője):Gondoltam,hogy nyerni fogunk,de hogy ilyen könnyen,azt nem hittem volna.Jó csapat ez a Kispest,és ma szerintem nem az igazi arcukat mutatták,pedig fel kéne ébredniük,mert kiesés lesz így a vége.Remélem,jövő héten már jobban fognak játszani,és szorosabb mérkőzést fogunk játszani a Bozsik Stadionban.

FC Verbi 6-1 Budapest.Honvéd FC 43 434 néző FC Verbi Aréna Felhős időjárás Bajnoki Mérkőzés

CSAK A KISPEST!!!
komment
Bajnoki beharangozó! 2017-06-23 18:05:29 
Csapatunk holnap az 1. FC Verbi otthonába látogat.Biztosan nehéz mérkőzés vár a fiúkra,ráadásul elérkeztünk a szezon feléhez,tehát jó lenne végre három pontokat is szerezni a bennmaradás szempontjából.

-Holnap egy új taktikát fogunk kipróbálni,amelyet egész héten gyakoroltunk.Nehéz a Verbi ellen játszani,de kellő összpontosággal,és koncentrációval elérhetünk jó eredményeket is.Most jön a bajnokság fele,tehát minden egyes mérkőzés nehéz lesz,de nekünk ki kell vívni a bennmaradást,különben borzalmas dolgok fognak itt történni...-mondta René Xanders (csapatunk vezetőedzője) a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

-Mi vagyunk az elsők,és szeretnénk is az 1. helyen maradni.Most,hogy eljött a bajnokság fele,még jobban kell koncentrálnunk,mert minden csapat megszeretne minket verni.Én szerintem a holnapi mérkőzést simán hozzuk,mert a Kispest most nincs jó formában,és valami a fejekben sincs rendben ott szerintem...-mondta Csontos György (Verbi vezetőedzője) szintén a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Csapatunknál nincs sérült vagy eltiltott,ellenfelünknél sincs sérült vagy eltiltott.

FC Verbi-Budapest.Honvéd FC FC Verbi Aréna Szombat 15:30 Bajnoki Mérkőzés

CSAK A KISPEST!!!
komment
Drámai mérkőzésen továbbjutás a Vigaszág Kupában! 2017-06-22 19:44:19 
Csapatunk tegnap reggel a pimps4lyf otthonába látogatott a Vigaszág Kupa aktuális fordulójában.

Csapatunk igen jól kezdett a napos,ám részben felhős időjárás mellett,és a 9. percben Őry Miklós révén megszereztük a vezetést!

A 27. percben Halmosi Urbán is betalált,ezzel már 2-0-ra vezettünk!

A 29. percben viszont Nicolás Cevallos szépített,de a 71. percben Görbics Márk visszaállította a kétgólos különbséget!(1-3).

A 83. percben Eeltsje Gosliga gólja így szintén csak a szépítésre volt elég,csapatunk tehát 3-2-re nyert!

A gólt megelőzően,-a 81. percben-, egyébként Akácz Dániel látványos műesés miatt sárga lapot kapott csapatunknál.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője):Elégedett vagyok a mai játékkal,a két bekapott gólt leszámítva.Erős ellenféllel játszottunk ez nem vitás,de úgy gondolom,megérdemelten jutottunk tovább,és már nagyon várjuk a következő kört,ahol szintén egy igen erős ellenféllel találkozunk majd szerintem.

Göncz Zsolt (pimps4lyf vezetőedzője):Sajnos ma nem érdemeltünk győzelmet,tehát megérdemelten estünk ki.Álmosan kezdtünk,a bekapott gól pedig megadta a Kispestnek a meccs alapritmusát.Gratulálok nekik,habár a végén izgalmas volt a meccs,és sok sikert kívánok nekik a folytatásban!

Csapatunk jövő héten a Parlag FC otthonába látogat a Vigaszág Kupa következő fordulójában.

pimps4lyf 2-3 Budapest.Honvéd FC 6 461 néző Réna Napos,de részben felhős időjárás Vigaszág Kupa Szerda reggel 10:30

CSAK A KISPEST!!!
komment
Vigaszág Kupa beharangozó! 2017-06-20 16:21:30 
Csapatunk holnap reggel ismét a Vigaszág Kupában lép pályára,de most a Budapesti pimps4lyf lesz csapatunk ellenfele.Ellenfelünk jelenleg a VI. (6) osztály 516. csoportjában szerepel,ahol a 3. helyet foglalja el.

-Talán még nem ülepedett le bennem a hétvégi vereség,ezért nehéz is bármit mondani erről a mérkőzésről.A kupamenetelés nem mentség a bajnoki vergődésünkre,de azért szeretnénk tovább menni,mert a szurkolóink megérdemlik ezt,már ha még maradtak olyanok....A holnapi meccs nehéz lesz,de azért igazán játszanánk már otthon is egy Vigaszág Kupa mérkőzést...-mondta René Xanders (csapatunk vezetőedzője) a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

-Lehet,hogy a bajnokságban szenvednek a Kispestiek,de mindenki tudja,hogy ez más kávéház.Nem hittem volna,hogy ideáig eljutunk,de ha ez megtörtént,akkor merjünk nagyobbat álmodni,és próbáljunk meg tovább jutni,mert ez az álmunk!És mert a lelkes szurkolóink megérdemlik ezt!-mondta Göncz Zsolt (pimps4lyf vezetőedzője) szintén a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

pimps4lyf-Budapest.Honvéd FC Réna Vigaszág Kupa Szerda délelőtt 10:30

CSAK A KISPEST!!!
komment
Ismét sokgólos meccsen kapott ki csapatunk! 2017-06-19 21:24:50 
Felhős időjárás mellett 24 806 néző látogatott ki a Bozsik Stadionba a mai mérkőzésre.A játékvezető:Leo Eisenhardt (Dán).Segitői:Mario Fanti (Olasz) és Kajetan Lukowitsch (Német).

Honvéd kezdő 11:

Tokody - Sz. Kovács, Tabi, Bojás - Mészáros, Ábelovszki, Greifeinstein, Göritz, Rév - Vezér, Réthy.

United kezdő 11:

Nikitas - Marques, Pałkowski, Gamboa - Petertill, Sípmester, Csejtey, Facskó, Masutti - van Aken, Bredbratt.

Első félidő:

Jól kezdett csapatunk,és már a 2. percben megszereztük vezetést,mivel Vezér Mihály (Honvéd) kitört a középső védők között,és gólt szerzett!(1-0).A 18. percben Nikos Nikitas csúnya ütést kapott lábai közé,így nem tudta folytatni a játékot,helyére Carsten Grob (United) érkezett.A 23. percben Brígido Marques (United) egy jobb oldali bombalövéssel kiegyenlített.(1-1).A 32. percben a United középső védői ismét elaludtak egy pillanatra,így Rév Alex (Honvéd) könnyedén utat tört magának,és gólt szerzett!(2-1).Ám a 39. percben egy szöglet utáni kavarodást Pier Luigi Masutti (United) használt ki,és egyenlített ismét.(2-2).A 43. percben egy gyönyörű szabadrúgásgóllal már a vezetést is megszerezte a United.(2-3).A szépségdíjas találatot Jacek Palkowski (United) szerezte.Vége az első félidőnek,csapatunk 61% birtokolta a labdát.

Második félidő:

A 62. percben a sérülésből visszatérő Réthy Ákos (Honvéd) lövést eresztett meg,de blokkolták a védők,így szöglet következett.A 70. percben Csejtey Ferenc (United) sárga lapot kapott szándékos szabálytalanság miatt.A 81. percben egy remek szabadrúgás-kombináció végén Ville Bredbratt (United) bombája a hálóban kötött ki.(2-4).A 84. percben Bojás Csaba (Honvéd) eresztett meg egy lövést jó 20 méterről,a labda viszont a felső lécről kifelé pattant.Vége a mérkőzésnek,csapatunk 58% birtokolta a labdát.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője):Ez borzalom! Itt volt egy nyerhető meccs,erre leadtuk a három pontot az ellenfélnek,akit nem akarok megsérteni,de nem focizott valami jól!Kétszer is vezettünk,erre ez történik.Most magamba szállok,mert fáj mindez,de remélem,hogy egy-két játékosom is így tesz.

Jimbo Grön (United vezetőedzője):Pont az történt,amire számítottam.A Kispest nekünk rontott,mi meg hátrányba kerültünk kétszer is,de aztán nyertünk!Én megértem kollégám fájdalmát,és remélem,hogy hamarosan a Kispest is visszatalál a helyes útra,mert a szurkolóik nem ezt érdemlik.

Budapest.Honvéd FC 2-4 United Komlós Bozsik Stadion 24 806 néző Felhős időjárás


CSAK A KISPEST!!!
komment
Bajnoki beharangozó! 2017-06-16 20:30:58 
Csapatunk holnap a bajnoki címvédő United Komlós ellen lép pályára hazai pályán.Nagy meglepetésre csak egy pont választja el csapatunkat a Komlóstól,amely 5. a tabellán 4 ponttal,még csapatunk 7. 3 egységgel.

-A bajnoki címvédő ellen sosem könnyű játszani,főleg akkor nem,amikor ilyen rossz szériában vagyunk.Továbbra is azon dolgozunk,hogy bennmaradjunk,de ehhez győzelmek is kellenének már.Egy holnapi bravúr győzelmet aláírnék,hogy aztán egyre csak lépjünk feljebb a tabellán!Számítok a szurkolóinkra,akik remélem még nem fordultak el a csapattól,habár az utóbbi hetek alapján megérdemeltük volna....-mondta René Xanders (csapatunk vezetőedzője) a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

-A Kispest hazai pályán mindig is erős volt,tehát nem lesz könnyű dolgunk holnap.Hiába mondják,hogy a Honvéd most így rossz,úgy rossz,én látom rajtuk a küzdeni akarást,és ameddig egy csapat küzd,addig nagy baj nem lehet.Mi is küzdünk,és a rossz szezonkezdet talpra szeretnénk állni,és ismét bajnoki címet szerezni!Elvégre tavaly is igen nehézkesen szereztük meg a hőn áhított bajnoki serleget.-mondta Jimbo Grön (United vezetőedzője) szintén a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Csapatunknál Réthy Ákos felépült sérüléséből,eltiltott nincs.A Unitednál se sérült se eltiltott.

Budapest.Honvéd FC-United Komlós Bozsik Stadion Szombat 15:30 Bajnoki Mérkőzés

CSAK A KISPEST!!!
komment
Nehézkesen,de meglett a továbbjutás a Vigaszág Kupában! 2017-06-14 16:57:48 
Csapatunk ma reggel a Vigaszág Kupában a Tiszaújváros otthonába látogatott.Csapatunk a 20. percben megszerezte a vezetést,ám a 76. percben VI. (6) osztályú ellenfelünk egyenlített.A hosszabbítás 112. percében viszont ismét csapatunk szerzett gólt,így 2-1-re nyert,és jutott tovább a Vigaszág Kupa következő körébe!

A gólszerzők:Bukovecz Dezső (Honvéd 20. perc 0-1),Cayetano Balbuena (Tiszaújváros 76. perc 1-1),és Grósz Álmos (Honvéd 112. perc 1-2).

Sárga Lap: -

Piros Lap: -

Sérülés:Ondrej Kvasnak (Honvéd 81. perc,megsérült a bal lába,de szerencsére folytatni tudta a mérkőzést egy kisebb ápolás után).

Cserék: -

Tiszaújváros kezdő 11:

Vanin - Fuery, Cristofanini, Pará, Silva - Brajerčík, Claes, Kern, Ellis - Balbuena, Ruha.

Honvéd kezdő 11:

Kvašňák - Cserba, Bukovecz, Ráskó - Őry, Halmosi, Akácz, Görbics, Grósz - Gombkötő, Bodnár.

A játékvezető:Tomi Ojala (Finn).Segitői:Jan Wiborg (Norvég) és Eliseo Barriga (Panamai).

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője):Megint majdnem szerencsétlenek voltunk,de hála istennek meglett a továbbjutás.A Tiszaújváros viszont bebizonyította,hogy remek csapat,és tudnak küzdeni,ezért jár a gratuláció nekik,és sok sikert kívánok nekik a szezon hátralévő részére.Mondjuk magunknak is...

Pedro Álvarez (Tiszaújváros vezetőedzője):Egy kaotikus csatában maradtunk alól,amelyből győztesen is kijöhettünk volna.A Kispest ma is megmutatta,hogy erős csapat,éppen ezért nem ért sokként a vereség,az viszont meglepetés volt,hogy igen sokáig húztok kapott gól nélkül.Sok sikert a Honvédnak a kupa hátralévő részére,remélem,most már minél tovább jutnak,ha már kiejtettek minket.

Tiszaújváros FC 1-2 Budapest.Honvéd FC 8 193 néző Sportpark Aréna Borult időjárás Vigaszág Kupa Szerda délelőtt 10:30

Csapatunk jövő héten a pimps4lyf csapatához látogat a Vigaszág Kupa következő körében.

CSAK A KISPEST!!!
komment
Vigaszág Kupa beharangozó! 2017-06-13 17:03:57 
Csapatunk holnap ismét a Vigaszág Kupában lép pályára,csak most a Tiszaújváros FC vendége lesz.Ellenfelünk jelenleg 3. a VI. (6) osztály 305. csoportjában,még csapatunk 7. a V. (5) osztály 165. csoportjában.

-A holnapi is nehéz mérkőzés lesz,akkor meg még nehezebb,ha a szerencse ismét elpártol tőlünk.Ellenfelünk erős,és ezt bizonyítja a 3. helyük is a bajnokságukban,de reméljük,hogy holnap végre nyerünk,és ismét továbbjutást ünnepelhetünk a Vigaszág Kupában!-mondta René Xanders (csapatunk vezetőedzője) a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

-A Kispest egy erős csapat,szenvedésük igen nagy meglepetés nekem.Igazából én szerintem a Kispest a mérkőzés esélyese,de azért mi sem azért jutottunk el ideáig,mert olyan gyengénk volnánk.Nekünk az erősségünk az összeszokott csapat,amellyel elég messze lehet jutni egy ilyen kupasorozatban.Bízom a fiúkban,akik holnap is mindent meg fognak tenni a győzelemért.-mondta Pedro Álvarez (Tiszaújváros vezetőedzője) szintén a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Csapatunknál Réthy Ákos sérült,eltiltott nincs.Ellenfelünknél Nagy József,Nándor Albert,Oliver Cavlina,Res Caloz,és Slawomir Wadowski sérült,eltiltott nincs.

Tiszaújváros FC-Budapest.Honvéd FC Sportpark Aréna Vigaszág Kupa Szerda reggel 10:30

CSAK A KISPEST!!!
komment
Ismét vereség a bajnokságban! 2017-06-12 16:50:51 
30 973 néző látogatott ki a Nou Vacky Arénába a mai mérkőzésre,kellemes,tiszta idő fogadott mindenkit.A játékvezető:Carlos Morlanes (Spanyol).Segitői:Hildger Kröcher-Vollenschier (Német) és Rajmond Rhein (Német).

Vacky kezdő 11:

Molnár - Katona, Hacser - Osama, Özarpa, Kongshřj, Sřrloth, Kornyik - Gábor, Porubszki, Ligios.

Honvéd kezdő 11:

Tokody - Sz. Kovács, Tabi, Bojás - Mészáros, Ábelovszki, Greifeinstein, Göritz, Rév - Vezér, Kocsa.

Első félidő:

A 2. percben Mészáros Zsolt (Honvéd) lövését védte Molnár György (Vacky) kapus.A 4. percben Kornyik Szilveszter (Vacky) használta ki védelmünk hibáját,és gólt szerzett.(1-0).A 9. percben Ingo-Wilhelm Göritz (Honvéd) kapott sárga lapot szabálytalanság miatt.A 18. percben áttört a középső védelmen Hacser Gergely (Vacky) és gólt szerzett.(2-0).A 20. percben Mészáros Zsolt (Honvéd) lövését védte Molnár György (Vacky).A 22. percben egy remek bal oldali beadását Mészáros Zsolt (Honvéd) juttatott a kapuba egy klasszikus mozdulattal!(2-1).A 28. percben Ábelovszki Benedek (Honvéd) kapott sárga lapot szándékos szabálytalanság miatt.Vége az első félidőnek,Vacky csapata 53% birtokolta a labdát.

Második félidő:

Az 59. percben Kocsa Zoltán (Honvéd) lecsapott egy bal oldali beadásra,majd gólt szerzett!(2-2).A 66. percben egy remek szabadrúgás-kombináció végén Porubszki Zsombor (Vacky) szerzett gólt.(3-2).A 73. percben Kocsa Zoltán (Honvéd) akadályozta az ellenfelet egy szabadrúgás elvégzésében,ezért sárga lapot kapott.A 74. percben egy jobb oldali beadás után Patrick Ligios (Vacky) fejelte a kapuba a játékszert.(4-2).A mérkőzés végén 2 perc volt a hosszabbítás.Vége a mérkőzésnek,Vacky 55% birtokolta a labdát.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője):Ma is balszerencsések voltunk,mint ebben a szezonban már oly sokszor.Felálltunk a kétgólos hátrányból,erre vereséget szenvedünk...Dolgozunk tovább,mert csapatunk nem eshet ki az ötöd osztályból,azt nem élném túl!

Szili Levente (Vacky vezetőedzője):Bevallom,leizzadtam a mérkőzés alatt.Ez a Kispest igen erős,de balszerencsés is egyben,éppen ezért kaptak ki ma is.Remélem,hogy nem esnek ki idén,mert nem érdemelnék meg!Dícséret illeti a fiúkat,még akkor is,ha leadtuk a kétgólos előnyünket,de azért csak nyertünk,ami a legfontosabb.

Vacky FC 4-2 Budapest.Honvéd FC 30 973 néző Nou Vacky Aréna Kellemes,tiszta időjárás Bajnoki Mérkőzés Szombat 15:30

CSAK A KISPEST!!!
komment
Bajnoki beharangozó! 2017-06-09 17:37:09 
Csapatunk holnap a Vacky FC ellen lép pályára idegenben.Az ellen a csapat ellen,amely jelenleg 6 ponttal 4.,még csapatunk 3 ponttal 6.,tehát ha nyer csapatunk,akkor be is érhetnénk a tabellán a Pécsi csapatot.

René Xanders (csapatunk vezetőedzője) szerint viszont ez igen nehéz feladat lesz,mivel aktuális ellenfelünk igen szervezet csapat.

-Nagyon szervezetet csapat a Vacky,nem csoda,hogy az előző szezonban sokáig vezették a tabellát.A mostani szezon rendkívül nehéz lesz mindenkinek,a kiesés elkerülésért sok csapat harcol.Köztünk sajnos mi is,és remélem,hogy sikerrel vesszük az akadályokat,mondjuk kezdhetnénk ezt egy holnapi bravúr győzelemmel!-mondta a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Szili Levente (Vacky vezetőedzője) kiemelte,hogy a Kispest most gödörben van,de bármikor kimászhatnak onnan,és ez akár holnap is megtörténhet.

-Hazai pályán az erős arcunkat kell mutatnunk,de azért tudjuk,hogy a Kispest is egy erős csapat.Engem meglep,hogy most gödörben vannak,de tudjuk,hogy minden csapat életében vannak ilyen nehéz helyzetek,de bármikor kimászhatnak onnan.Tehát akár holnap is,de remélem,hogy ez nem fog megtörténni.-mondta a hazaiak szakvezetője szintén a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Csapatunknál Réthy Ákos sérült,eltiltott nincs.Ellenfelünknél Friderikusz Attila,és Csernányszki László sérült,eltiltott nincs.

Vacky FC-Budapest.Honvéd FC Nou Vacky Arena Szombat 15:30 Bajnoki Mérkőzés

CSAK A KISPEST!!!
komment
 
Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76