CSAK A KISPEST!! www.hattrick.org  
Menu
 • Gollovolista
 • Hirek,News
 • Játékosok,Team
 • Merkozesek
 • Pék Attila Ifiakadémia
 • Tabella
 • Vendégkönyv,Guestbook
Győzelem a listavezető ellen! 2017-03-20 16:41:27 
Nou Vacky Arénába ma 37 661 néző látogatott ki,kellemes,"labdarúgóidő" fogadta őket.A játékvezető:Larry Allemann (Angol).Segitői:Avgust Zagurksiy (Észt) és Jacob Patchell (Ausztrál).

Vacky kezdő 11:

Molnár - Katona, Hacser, Csernyánszky - Sřrloth, Del Castello, Osama, Özarpa, Kornyik - Porubszki, Gábor.

Honvéd kezdő 11:

Tokody - Tabi, Sz. Kovács, Bojás - Mészáros, Ábelovszki, Greifeinstein, Göritz, Rév - Vezér, Réthy.

Első félidő:

A 35. percben Ábelovszki Benedes (Honvéd) masszírozta a térdét egy szabálytalanság után,és szerencsére folytatni tudta a játékot.A 39. percben Mészáros Zsolt (Honvéd) tökéletes szólója végén a szögletzászlóig vezette a labdát,mégis ilyen kisodródott helyzetből passzolt remekül Vezér Mihály (Honvéd) elé,aki be is lőtte a ziccert!(0-1).A 41. percben Ábelovszki Benedek (Honvéd) szerezhetett volna gólt,de csukafejesét védte Molnár György (Vacky) kapus.A 43. percben Vezér Mihály (Honvéd) passzolt Rév Alex (Honvéd) elé,aki futtából lőtt,de a labda elszállt a kapu felett.Vége az első félidőnek,csapatunk 60% birtokolta a labdát az első félidőben.

Második félidő:

A 48. percben Ábelovszki Benedek (Honvéd) durva szabálytalansága sárga lapot ért.A szenvedő Hacser Gergely (Vacky) nem tudta folytatni a mérkőzést,helyére Friderikusz Attila (Vacky) érkezett.Az 55. percben Ugor Ozarpa (Vacky) helyére Nastja Tomazic (Vacky) érkezett.Egy bal oldali beívelés után Greifeintein Gergő (Honvéd) egyedül törhetett kapura,de nem koncentrált eléggé,és kihagyta a ziccert a 70. percben!A mérkőzés végén 1 perc volt a hosszabbítás.Vége a mérkőzésnek,csapatunk 58% birtokolta a labdát a mérkőzésen.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője):Na,erről beszéltem,hatott a fejmosás!Megvertük a listavezetőt,ami a következő hétre nagy fegyvertény lehet.Ma jól játszottunk,és ha így játszunk a bajnokság hátralévő idejében is,akkor szinte biztosra vehető a bent maradásunk!Gratulálok a fiúknak,de itt még nincs vége a megkezdett útnak!

Szili Levente (Vacky vezetőedzője):Elnézést kérek a kedves szurkolóktól,nem ezt várták szerintem ma,ahogy én sem.Nem csoda,hogy kifütyültek minket a mérkőzés végén,így nem lehet veszíteni!Szinte helyzetünk sem volt 90 perc alatt!Ez szégyen,de azért gratulálok a Kispestnek,mert ma megérdemelten nyertek,nekünk pedig tartanunk kell egy "tervező" hetet.

Vacky FC 0-1 Budapest.Honvéd FC Nou Vacky Arena 37 661 néző Kellemes Idő Bajnoki Mérkőzés

CSAK A KISPEST!!!
komment
Megint kikaptunk a Verbi ellen! 2017-03-14 20:13:08 
27 914 néző látogatott ki a Bozsik Stadionba a mai mérkőzésre,szép napsütéses idő fogadott mindenkit.A játékvezető:Stefan Jansson (Svéd).Segitői:Kaggwa Sepuya (Ugandai) és Pawel Thiel (Lengyel).

Honvéd kezdő 11:

Tokody - Tabi, Sz. Kovács, Bojás - Mészáros, Ábelovszki, Greifeinstein, Göritz, Rév - Vezér, Réthy.

Verbi kezdő 11:

Szőnyi - Pintér, Csala - Shufflebottom, Kocsis, Vrančić, Verba, Péter - Vajda, Gschier, Szabó.

Első félidő:

A 23. percben Szabó Mátyás (Verbi) vádlija megsérült,így kénytelen volt elhagyni a pályát,helyére Arne Marenholtz (Verbi) érkezett.A 24. percben Réthy Ákos (Honvéd) szerezhetett volna gólt,azonban lövése célt tévesztett.A 32. percben Drzislav Vrancic (Verbi) az őrületbe kergette az ellenfél védőit a cseleivel,majd a cselshow végén a kapuba lőtte a játékszert.(0-1).A 33. percben Csala Ádám (Verbi) áttört a védelmen,de a tizenhatos vonaláról leadott lövése célt tévesztett.Vége az első félidőnek,Verbi 56% birtokolta a labdát.

Második félidő:

A 68. percben,-ahogy azt tőle megszokhattuk-,jól emelkedett egy szögletre Verba Tamás (Verbi),de fejese célt tévesztett.A 68. percben Csala Ádám (Verbi) remek szögletét Vajda Péter (Verbi) bólintotta a kapuba.(0-2).A 73. percben a csereként beállt Arne Marenholtz (Verbi) egyedül vezethette a labdát a kapusra,aki kicselezett,majd gólt szerzett.(0-3).A 73. percben Ingo-Wilhelm Göritz (Honvéd) szabálytalanság miatt sárga lapot kapott.A 83. percben Vezér Mihály (Honvéd) jutott át a középső védelmen,majd gólt szerzett,így szépített csapatunknak!(1-3).A 87. percben Péter Benjámin (Verbi) szerzett majdnem gólt,de lövése centikkel a kapu fölé szállt.A játékvezető 1 perces hosszabbítást rendelt el a mérkőzés végén.Vége a mérkőzésnek,a Verbi csapata 57% birtokolta a labdát.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője):Sajnálatos ez a vereség.Túl vagyunk a bajnokság felén,így ha bent szeretnénk maradni,akkor össze kell kapnia magát a társaságnak!A jövő héten mindent az alapoktól kezdünk,mert csak akkor lehetünk sikeresek!A szurkolóink nem ezt érdemlik,és ezen változtatni is fogok,ezt megígérhetem!

Csontos György (Verbi vezetőedzője):Micsoda születésnapi ajándék ez nekem!Már a 2. helyen állunk,ami azt jelenti,hogy jó munkát végzünk!Csak így tovább srácok!

Budapest.Honvéd FC 1-3 FC Verbi 27 914 néző Bozsik Stadion Napos Idő Szombat 15:30 Bajnoki Mérkőzés

CSAK A KISPEST!!!
komment
Bajnoki beharangozó 2017-03-10 16:34:29 
Csapatunk holnap ismét az FC Verbi ellen játszik,csak most hazai pályán.Az előző heti,4-0-ás vereség után csapatunk visszacsúszott a tabella 5. helyére,és három pontos hátrányba kerültünk a Verbivel szemben.

A mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón René Xanders (csapatunk vezetőedzője) a győzelem fontosságáról beszélt.

-Sajnos nem vagyunk jó formában,és visszaestünk az 5. pozícióba,ami osztályozót jelent.Nagyon fontos a három pont begyűjtése a Verbi ellen,mivel ha nem nyerünk,és kikapunk,akkor hat pontra nőhet hozzájuk képest a hátrányunk.Ez pedig nem szeretnénk,és hazai pályán szurkolóink előtt jó játékkal szeretnénk nyerni!-mondta Xanders.

Csontos György (Verbi vezetőedzője) szerint csapatunk van lépéskényszerben,így nekik csak kivárásra kell játszaniuk,és egy góllal megnyerni a mérkőzést.

-Jó csapat a Kispest,de nyomást alatt nem tudnak jól játszani.Mi vagyunk kedvezőbb helyzetben a tabellán,így Budapesten a döntetlen is jó eredmény lenne,de mi győzni megyünk!Csak ki kell várni a megfelelő alkalmat,belőni azt az egy gólt,és három ponttal távozni!-mondta Csontos.

Csapatunknál nincs sérült vagy eltiltott,a Verbinél Pócsik Tibor sérült,eltiltott nincs.

Budapest.Honvéd FC-FC Verbi Bozsik Stadion Szombat 15:30 Bajnoki Mérkőzés

CSAK A KISPEST!!!
komment
Súlyos vereség a barátságos meccsen! 2017-03-08 16:26:23 
Csapatunk ma Nemzetközi Barátságos Mérkőzést játszott,ellenfelünk a Német ZSG Traktor Hochrhein volt,amely a Német VI. (6) osztály 41. csoportjában a 3. helyen áll.

Csapatunk az első félidőben jól tartotta magát,és csak 3-1-re vezettek a hazaiak,de a 43. percben Csóti Andrást kiállította a játékvezető.A második félidőben kijött az emberhátrány,és csapatunk végül 7-2-es vereséget szenvedett!

A gólszerzők:Boguslaw Debinski (ZSGTraktor 30. perc 1-0,37. perc 2-1,és 58. perc 4-1,mesterhármas!),Görbics Márk (Honvéd 32. perc 1-1),Alexey Belyavisky (ZSGTraktor 41. perc 3-1),Henrik Intorf (ZSGTraktor 59. perc 5-1,és 74. perc 7-1),Nauman Nazir (ZSGTraktor 73. perc 6-1),és Kocsa Zoltán (Honvéd 82. perc 7-2).

Sárga Lap: -

Piros Lap: Csóti András (Honvéd 43. perc,szándékosan lefejelte ellenfelét).

Sérülés:Julian Zerres (ZSGTraktor 55. perc,hátsérülés,jobbulást kívánunk!).

Cserék:Julian Zerres (ZSGTraktor) helyett Carl Madlberger (ZSGTraktor) az 55. percben,és Turgey Malik (ZSGTraktor) helyett Fabian Woudenberg (ZSGTraktor) a 83. percben.

ZSGTraktor kezdő 11:

Zerres - Malik, Schmachtenberger, Seyran, Intorf, Nazir - Choeun, Colabella, Calligari, Belyavskiy - Dębiński.

Honvéd kezdő 11:

Potya - Cserba, Bukovecz, Ráskó - Csóti, Görbics, Grósz, Halmosi, Őry - Kocsa, Gombkötő.

A játékvezető:Peder Nessén (Dán).Segitői:Giuseppe Loffredo (Olasz) és John Tranhult (Svéd).

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője):A második félidőt rontottuk el,emiatt mérges is vagyok Csótira.Mert ha ő a pályán lett volna,akkor akár nyerhettünk is volna.Mindenesetre gratulálok ellenfelünknek,mivel szinte lemostak minket a pályáról.

Julian Zerres (TZSGTraktor vezetőedzője):Büszke vagyok a fiúkra!Ma jól játszottunk,és Csóti kiállítása után meg végképp!Sajnos én hátsérülést szenvedtem,de az oldalvonal mellett csak állni kell,így ez a munkámat nem zavarja a továbbiakban.Sok sikert a kívánok a Honvédnak a jövőre nézve,és remélem,hogy egy nap játszunk még egymás ellen,esetleg Budapesten!

ZSG Traktor Hochrhein 7-2 Budapest.Honvéd FC 3 212 néző Hochheintempel Felhős Idő Szerda reggel 09:45 Nemzetközi Barátságos Mérkőzés

CSAK A KISPEST!!!
komment
Sima vereség a Verbi ellen! 2017-03-06 15:56:03 
37 255 néző látogatott ki a FC Verbi Arénába a mai mérkőzésre.Kellemes,tiszta idő fogadott mindenkit.A játékvezető:Tiang Xiuchao (Szingapúri).Segitői:Stuart Osman (Angol) és Tomas Hammarflod (Svéd).

Verbi kezdő 11:

Szőnyi - Németh, Pintér - Pócsik, Kocsis, Vrančić, Verba, Péter - Vajda, Gschier, Szabó.

Honvéd kezdő 11:

Tokody - Tabi, Sz. Kovács, Bojás - Mészáros, Ábelovszki, Greifeinstein, Göritz, Rév - Vezér, Réthy.

Első félidő:

A 20. percben Vajda Péter (Verbi) csapta be a középső védelmet,és védhetetlenül a jobb alsóba lőtte a játékszert.(1-0).A 21. percben Sami Gschier (Verb) egyedül vezethette a kapura labdát,majd szépen átemelte a kapust,és gólt szerzett.(2-0).A 22. percben Ingo-Wilhelm Göritz (Honvéd) sárga lapot kapott szándékos szabálytalanság miatt.Vége az első félidőnek.Az első játékrészben 64% birtokolta a labdát a Verbi csapata.

Második félidő:

A 60. percben egy gyors akció végén Verba Tamás (Verbi) precízen lőtt a rövid sarokba.(3-0).A 72. percben Kovács Sz. Attila (Honvéd) durva szabálytalansága sárga lapot ért.A szabálytalanságot elszenvedő Pócsik Tibor (Verbi) térdsérülést szenvedett,nem tudta folytatni a mérkőzést,helyére Heiko Herrsching (Verbi) állt be.A 74. percben Vajda Péter (Verbi) ismét átrágta magát a középső védelmen,és ismét gólt szerzett.(4-0).A 75. percben Sami Gschier (Verbi) bal vádlija egy kicsit megsérült,és ovatoságból cserélt kért,helyére Arne Marenholtz (Verbi) érkezett.Vége a mérkőzésnek,csapatunk 64% birtokolta a labdát.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője).Sajnos ma lefociztak minket,ezt be kell vallani.Sajnos ez van,4-0-ra kikaptunk,és ezért vállalom a felelősséget.Jövő héten javítani kell,különben kiesünk!

Csontos György (Verbi vezetőedzője):Ma sokkal jobbak voltunk,mint a Kispest!Hála istennek nyertünk,de Kispesten nehezebb dolgunk lesz,de azért oda is nyerni megyünk!És ha ott is úgy játszunk ahogy ma,akkor ott is simán nyerünk,ebben biztos vagyok!

FC Verbi 4-0 Budapest.Honvéd FC 37 255 néző FC Verbi Aréna Kellemes Időjárás Szombat 15:30 Bajnoki Mérkőzés

CSAK A KISPEST!!!
komment
Bajnoki beharangozó! 2017-03-03 16:36:27 
Csapatunk holnap nagyon fontos mérkőzést játszik az FC Verbi ellen idegenben.A Nyíregyházi csapat jelenleg 10 ponttal a 4. helyen áll,még csapatunk 5.,szintén 10 ponttal a tabellán.A bent maradás miatt fontos lesz ez a mérkőzés.

A mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón René Xanders (csapatunk vezetőedzője) mellett Greifeinstein Gergő (csapatunk középpályása) jelent meg.

-Fontos lesz ez a rangadó,és remélem,hogy sikerrel vesszük ezt az akadályt!Nyíregyházán nehéz lesz a mérkőzés,de a csapat felkészült,és túltettük magunkat az előző heti vereségen.A következő szezonban is ebben az osztályban szeretnénk játszani,tehát nyernünk kell!-mondta Xanders.

-Már nagyon várjuk a Verbi elleni mérkőzést,főleg az előző heti vereség után.Nehéz mérkőzésre számítok,de remélem,hogy sikerrel vesszük ezt az akadályt is,és bent tudunk maradni ebben az osztályban,mert nagyon szeretnénk!-mondta Greifeinstein.

A Verbitől Csontos György (Verbi vezetőedzője) mellett Verba Tamás (Verbi középpályása) jelent meg a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

-Az előző heti döntetlen után nyerni szeretnénk,mert a Kispestnek is 10 pontja van.Most a 4.-ek vagyunk,de ez hamar változhat,mivel ez egy erős,színvonalas bajnokság.Nehéz mérkőzés lesz,de remélem,hogy mi nyerünk,főleg hazai pályán!-mondta Csontos.

-Sajnos az előző héten nem játszottunk jól,de most javítani fogunk!Erős csapat a Kispest,de az előző héten is kikaptak,így szerintem holnap is ennek a hatása alatt lesznek.Fontos lesz ez a rangadó,és remélem,hogy nyerni fogunk!-mondta Verba.

Csapatunknál nincs sérült vagy eltiltott,ellenfelünknél eltiltott nincs,Szabó Mátyás sérülésből lábadozik.

FC Verbi-Budapest.Honvéd FC FC Verbi Arena Szombat 15:30 Bajnoki Mérkőzés

CSAK A KISPEST!!!
komment
Véget ért a nagy kupamenetelésünk! 2017-03-01 19:51:14 
Csapatunk ma reggel a Vigaszág Kupa 6. fordulójában a MotyóFC ellen lépett pályára,amely csapat jelenleg a VI. (6) osztály 837. csoportjában 3.Így a mérkőzés esélyese ismét csapatunk volt.

Csakhogy a 27. percben a hazaiak szereztek vezetést,amire a 37. percben csapatunk válaszolt!(1-1).

Azonban onnantól fogva csak a Matyó irányított,és betalált még a 33.,39.,66.,79.,és a 84. percben is,még csapatunk csak a 72. percben szerzett újra gólt,így 6-2-es vereséget szenvedtek a fiúk,és kiestünk a Vigaszág Kupából!

A gólszerzők:John Wakeham (MotyóFC 27. perc 1-0),Csóti András (Honvéd 37. perc 1-1),Mantzio Gokolea (MotyóFC 33. perc 2-1,és 39. perc 3-1),Iacopo Cola (MotyóFC 66. perc 4-1,és 79. perc 5-2),Kocsa Zoltán (Honvéd 72. perc 4-2),és Gróf Miklós (MotyóFC 84. perc 6-2).

Sárga Lap: Axel Meire (MotyóFC 65. perc,szabálytalanság miatt).

Piros Lap: -

Sérülés:Mats Andreasson (MotyóFC,22. perc hátsérülés,jobbulást kívánunk!)

Cserék:Mats Andreasson (MotyóFC) helyett Gubán Dávid (MotyóFC) a 22. percben.

MotyóFC kezdő 11:

Foncalada - Arbona Pastor, Andreasson, Meire - Gelesz, Gróf, Wakeham, Sulija, Cola - Gokolea, Kedem.

Honvéd kezdő 11:

Kvašňák - Ráskó, Bukovecz, Cserba - Őry, Halmosi, Görbics, Csóti, Grósz - Kocsa, Gombkötő

A játékvezető:Ciprian Petreanu (Román).Segitői:Ricco Lacy (Svájci) és Milton López (Uruguayi).

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője):Tudtam,hogy egyszer véget ér ez a csoda,de nem hittem volna,hogy ilyen csúnyán fog.Gratulálok ellenfelünknek a győzelemhez,de szerintem nem volt ekkora különbség a két csapat között.Ez van,megyünk a megkezdett úton,és dolgozunk tovább keményen!

Vadkerti Ádám (MotyóFC vezetőedzője):Nem hittem volna,hogy ma nyerünk,azt meg főleg nem,hogy ennyi góllal!Ilyenkor nem tudok belekötni a csapat játékába,maximum annyit,hogy miért kaptunk két gólt?Viszont ha a bajnokságban is ilyen jól játszanánk,akkor már rég bajnokok lettünk volna.Mindegy,ennek is örülni kell,és most már cél a végső győzelem!

Csapatunk csodája tehát véget ért,és kiesett a Vigaszág Kupából!

MotyóFC 6-2 Budapest.Honvéd FC Motyó FC Arena 8 498 néző Kellemes Időjárás Vigaszág Kupa Szerda reggel 10:30

CSAK A KISPEST!!!
komment
Vereség a rangadón! 2017-02-27 16:20:26 
Hiába szakadt az eső,35 839 néző kilátogatott a Bozsik Stadionba a mai rangadóra.A játékvezető:Diego Zmmerli (Svájci).Segitői:Jesse Bulsink (Holland) és Tomasz Spiewak (Lengyel).

Honvéd kezdő 11:

Tokody - Tabi, Sz. Kovács, Bojás - Mészáros, Ábelovszki, Greifeinstein, Göritz, Rév - Vezér, Réthy.

Vacky kezdő 11:

Molnár - Csernyánszky, Hacser, Friderikusz - Hernández, Szili, Osama, Meeussen, Sinisi - Gábor, Porubszki.

Első félidő:

A 26. percben megszerezte vezetést ellenfelünk.Alexandre Meeussen (Vacky) ugrott a legmagasabbra egy szöglet-beadás után,és elegánsan a léc alá fejelte a játékszert.(0-1).Csapatunk felívelésekkel próbálkozott,de az ellenfél védői simán kifejelték azokat.Vége az első félidőnek,csapatunk 65% birtokolta a labdát.

Második félidő:

A 83. percben Hasan Osama (Vacky) szándékos szabálytalanság miatt kapott sárga lapot.Egy remek előreívelés után Gábor Bence (Vacky) szerezhetett volna gólt a 85. percben,de túl éles volt a szög,így az oldalhálóba lőtte a labdát.Vége a mérkőzésnek,csapatunk 66% birtokolta a labdát.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője):Ha nem használjuk ki a helyzeteinket,akkor nem tudunk nyerni,vagy egyenlíteni.Sajnos ma ellenfelünk kihasznált egy helyzetet,és ez a vesztünket okozta.A második félidőben jobbak voltunk,de ellenfelünk remekül védekezett,és erre mi rá is fáztunk.Néha ötlettelenek voltunk,ami fáj,mert egész héten erre készültünk.Gratulálunk az ellenfelünknek a győzelemhez,nekünk pedig folytatni kell a kemény munkát!

Szili Levente (Vacky vezetőedzője):Őszintén megmondom,meglepett engem a győzelmünk,de jó ez így!A Kispest jól játszott,de nem tudott egyenlíteni,ami csak nekünk jó.A semleges nézőknek biztos jó volt a mérkőzés,de bármilyen furcsán is hangzik,én igazán élveztem!Remélem,hogy most már bajnokok leszünk!

Budapest.Honvéd FC 0-1 Vacky FC Bozsik Stadion 35 839 néző Esős Idő Bajnoki Mérkőzés

CSAK A KISPEST!!!
komment
Bajnoki beharangozó! 2017-02-24 16:59:13 
Csapatunk holnap rangadót játszik,mivel a jelenleg 1. helyen álló Vacky FC látogat a Bozsik Stadionba!Csapatunk jelenleg 3. 12 ponttal,és ha esetleg megnyerné a holnapi mérkőzést,akkor akár át is vehetjük a vezetést a bajnokságban!

René Xanders (csapatunk vezetőedzője) nem győzelemre készül,de azért eljátszogatott már ezzel a gondolattal.

-Tudjuk,hogy ellenfelünk erős,de azért nem verhetetlen csapat.A csapattal nem győzelemre készülünk,de a döntetlent szeretnénk elérni.100%-os odaadás kell majd a fiúktól,amit egy ilyen rangadón el is várok,hiszen a tét nem kicsi!-mondta Xanders a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Szili Levente (Vacky vezetőedzője) szerint mind a két csapat helyezése meglepetés,és jó lenne megtartani azt.

-Nem számoltunk vele,hogy vezetni fogjuk a bajnokságot,de azért jó ez az érzés.A Kispest is erős,és jelenleg 3.,tehát "félni" kell tőlük,már csak azért is,mert hazai környezetben nagyon erősek!Nekünk is 100%-ot kell nyújtanunk ahhoz,hogy megnyerjük a holnapi mérkőzést,ami remélem,hogy sikerül is!-mondta Szili.

Csapatunknál nincs sérült vagy eltiltott,ellenfelünknél Major Zoltán és Hans Sorloth sérült,még Katona Aladár eltiltott.

Budapest.Honvéd FC-Vacky FC Bozsik Stadion Szombat 15:30 Bajnoki Mérkőzés

CSAK A KISPEST!!!
komment
Ismét továbbjutás a Vigaszág Kupában! 2017-02-22 16:50:31 
Csapatunk ma a HT Debrecen ellen lépett pályára a Vigaszág Kupában,amely a VI. (6) osztály 834. csoportjában szerepel,és ott a 3. helyen áll.Akárcsak csapatunk,csak mi a V. (5) osztály 165. csoportjában vagyunk 3.-ak.

Jól kezdtek a hazaiak,és a 14. percben Franjo Akrapovic (Debrecen) révén megszerezték a vezetést.A 23. percben azonban Ráskó Márk (Honvéd) egyenlített!A 26. percben pedig a vezetést is megszereztük Görbics Márk (Honvéd) révén!A 27. percben viszont Hrabovszki Zsolt (Debrecen) egyenlített.(2-2).

Végül a mindent eldöntő gól a 72. percben,akkor Cserba Csongor (Honvéd) volt eredményes!(2-3).

3-2-re nyert tehát csapatunk,és jutott tovább a következő körbe a Vigaszág Kupában!

A gólszerzők:Franjo Akrapovic (Debrecen 14. perc 1-0),Ráskó Márk (Honvéd 25. perc 1-1),Görbics Márk (Honvéd 26. perc 1-2),Hrabovszki Zsolt (Debrecen 27. perc 2-2),Cserba Csongor (Honvéd 72. perc 2-3).

Sárga Lap:Őry Miklós (Honvéd 48. perc,látványos műesés miatt),Hrabovszki Zsolt (Debrecen 74. perc,sportemberhez méltatlan viselkedés miatt).

Piros Lap: -

Sérülés: -

Cserék: -

Debrecen kezdő 11:

Czunyi - Akrapović, Kovács, Sandberg, Molnár - Hrabovszki, Jagasics, Dengg, Dvornik - Csallóközi, Hernádi.


Honvéd kezdő 11:

Potya - Ráskó, Bukovecz, Cserba - Görbics, Őry, Grósz, Halmosi, Csóti - Kocsa, Gombkötő.

A játékvezető:Walter Zuffo (Olasz).Segitői:Gustavo Fiorani (Olasz) és Ossi Koskiniemi (Finn).

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője):Kicsit megizzadtam,mert izgalmas volt a meccs na!Potya Emil jó kapus,többször is remek védésekkel tartotta életben a továbbjutás reményét,ami hála istennek a 72. percben meg is lett!Nem hittem volna,hogy eddig jutunk a Vigaszág Kupában,de most már minden kör egy ajándék,és jó lenne minél messzebb jutni,reméljük sikerül!

Tuska Márk (Debrecen vezetőedzője):Igazi ki-ki meccs volt,amiből sajnos mi jöttünk ki vesztesen.A fiúk túlizgulták a mérkőzést,talán ezért is estünk ki,meg azért,mert nem használtuk ki a helyzeteinket.Gratulálunk a Kispestnek,és remélem,hogy minél tovább jutnak a Vigaszág Kupában,ha már mi kiestünk.

Csapatunk jövő héten a Motyó FC ellen lép pályára szintén idegenben a Vigaszág Kupa következő körében!

HT Debrecen 2-3 Budapest.Honvéd FC 2 855 néző HT Debrecen Arena Napos Idő Szerda reggel 10:30 Vigaszág Kupa

CSAK A KISPEST!!!

komment
 
Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73