CSAK A KISPEST!! www.hattrick.org  
Menu
 • Gollovolista
 • Hirek,News
 • Játékosok,Team
 • Merkozesek
 • Pék Attila Ifiakadémia
 • Tabella
 • Vendégkönyv,Guestbook
Hosszabbítás után esett ki csapatunk a Bozsik József Ligakupából! 2018-08-15 13:38:24 
Csapatunk ma reggel a Bozsik József Ligakupában az FC Kazincbarcika csapatát fogadta.

Csapatunk már a 4. percben hátrányba került, majd a 33. percben újabb gólt kaptunk, a 36. percben azonban szépítettünk, majd a 71. percben egyenlítettünk is! A hosszabbításban azonban ismét kétszer gólt kaptunk, innen pedig már nem volt visszaút, csapatunk 4-2-es vereséget szenvedett, és búcsúzott a kupától.

A gólszerzők: Ib Kaae (Kazincbarcika 4. perc 0-1), Luigi Vietina (Kazincbarcika 33. perc 0-2), Török György (Honvéd 36. perc 1-2), Boros Attila (Honvéd 71. perc 2-2), Tadeusz Tyburcy (Kazincbarcika 93. perc 2-3), és Eduardo Carranza (Kazincbarcika 108. perc 2-4).

Honvéd kezdő 11:

Kvašňák - Bucsi, Ráskó, Mata - Csákány, Görbics, Grósz, Battistella - Abonyi, Boros, Török.

Kazincbarcika kezdő 11:

Pressler - Chapín, Vietina, Contreras, Tyburcy - Carranza, Plesner, Kaae, Murygin - Jurgaghan, Sanchez.

A játékvezető: Sárosi Viktor. Segítői: Robin Selva és Quintin Floret.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője): Valamilyen szempontból büszke vagyok a fiúkra, ugyanis kétgólos hátrányból felálltunk, sajnos a bravúr nem sikerült... Mindenesetre én amondó vagyok, hogy erre a teljesítményre is büszkék lehetünk, és amint a fiatalok több tapasztalatot szereznek, tovább juthatunk akármelyik kupában!

Nicolas Baudel (Kazincbarcika vezetőedzője): Nem lepett meg, hogy a Kispest felállt a hátrányból, viszont ez ránk nézve igencsak rossz, mivel kétgólos előnyt adtunk le! A hosszabbítást szerettük volna elkerülni, de ha így alakult, így alakult. A győzelemnek örülök, azonban a jövő héten jobban kell koncentrálnunk, különben kupaidényünk hamar véget ér!

Budapest.Honvéd FC 2-4 FC Kazincbarcika Bozsik Stadion 9 482 néző Bozsik József Ligakupa

CSAK A KISPEST!!!
komment
Bozsik József Ligakupa beharangozó! 2018-08-14 13:32:55 
Csapatunk holnap a Bozsik József Ligakupában lép pályára hazai pályán! Ellenfelünk a Bozsik Stadionban a szintén hatodosztályú FC Kazincbarcika lesz, amely akárcsak csapatunk, két győzelemmel indított a bajnokságban.

- Feltérképeztük ellenfelünket, és láttuk, hogy egy nagyon erős csapattal állunk szemben. Azonban mint ahogy már oly sokszor elmondtam, nem félünk senkitől, tehát mostani ellenfelünktől sem, így egy jó mérkőzést várok holnap, amely remélem pozitív kimenetelű lesz számunkra.- mondta René Xanders (csapatunk vezetőedzője) a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

-Erős ellenféllel állunk szemben, legalábbis amit eddig láttam a Kispesttől, az erre utal. Viszont tudom jól, hogy nekünk is erős csapatunk van, így úgy érzem úgy megyünk bele ebbe a párharcba, hogy mindkét csapat esélyes a győzelemre. Jó mérkőzésre számítok holnap, remélem a korai kezdés ellenére sokan kilátogatnak majd a stadionba!-mondta Nicolas Baudel (Kazincbarcika vezetőedzője) szintén a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón.

Budapest.Honvéd FC-FC Kazincbarcika Bozsik Stadion Bozsik József Ligakupa Szerda délelőtt 10:15

CSAK A KISPEST!!!
komment
10-0-ás siker a Stepford ellen! 2018-08-13 13:51:58 
Csapatunk szombat délután az Fc Stepford IN ellen lépett pályára a bajnokság 2. fordulójában. Csapatunk remekül játszott idegenben, ugyanis 10-0-ra győztük le ellenfelünket!

A gólszerzők: Réthy Ákos (15. perc 0-1, 22. perc 0-3), Akácz Dániel (20. perc 0-2, 23. perc 0-4), Vezér Mihály (34. perc 0-5, 85. perc 0-9), Halmosi Urbán (39. perc 0-6), Grósz Álmos (62. perc 0-7), Greifeinstein Gergő (80. perc 0-8), Bojás Csaba (86. perc 0-10).

Stepford kezdő 11:

Kis - Mracskó, Lisztes, Lovász, Lőrincsik - Sztvorecz, Ignácz, Takács, Juhász - Illés, Eperjesi.

Honvéd kezdő 11:

Kasyanov - Tabi, Sz. Kovács, Bojás - Akácz, Ábelovszki, Greifeinstein, Grósz, Halmosi - Vezér, Réthy.

A játékvezető: Ezequiel Aníbal Ibagaza. Segitői: Zander MacGhee és Ossi Tokoi.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője): Remekül játszottunk, végig kézben tartottuk a mérkőzést! Két szép győzelemmel kezdtünk, de ez elvárás is volt. Hamarosan jönnek a nehezebb hetek, azokra is fel kell majd készülnünk!

Szegő Béla (Stepford vezetőedzője): Sajnos a Kispest totálisan szétvert minket, erre nincsenek szebb szavak. A jövő héten az MTK ellen már szeretnénk megszerezni első győzelmünket ebben a szezonban.

Fc Stepford IN 0-10 Budapest.Honvéd FC Fc Stepford IN Aréna 12 000 néző Bajnokság 2. Forduló

CSAK A KISPEST!!!
komment
Bajnoki beharangozó! 2018-08-10 13:43:34 
Csapatunk holnap a bajnokság 2. fordulójában egy újabb tulajdonos nélküli "bot" csapat ellen lép pályára. Ezúttal idegenben az Fc Stepford IN lesz csapatunk ellenfele.

Csapatunk egy sima 9-0-ás győzelemmel kezdte a bajnokságot, még a Stepford 1-1-es döntetlent ért el a szintén "bot" csapat szennafc ellen.

- Az első forduló után önbizalommal teli megyünk a Stepfordhoz. Nem becsüljük le ellenfelünket, éppen ezért oda kell figyelnünk! Remélem három ponttal távozunk Miskolcról.- mondta René Xanders (csapatunk vezetőedzője) a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

- Egy igen erős csapat látogat hozzánk, de ez legalább azt jelenti, hogy telt ház lesz a stadionunkban! Már nagyon várjuk a mérkőzést, biztosan jó lesz.- mondta Szegő Béla (Stepford vezetőedzője) szintén a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Fc Stepford IN-Budapest.Honvéd FC Fc Stepford IN Aréna Szombat 15:30 Bajnokság 2. Forduló

CSAK A KISPEST!!!
komment
Súlyos vereség után búcsú a Magyar Kupától! 2018-08-08 13:52:51 
Csapatunk ma reggel a Magyar Kupa második fordulójában az ötödosztályban szereplő AC. Milan FC. csapatát fogadta a Bozsik Stadionban.

Sajnos a mérkőzés nem a legjobban alakult számunkra, ugyanis a szombathelyi ellenfelünk esélyt sem adott csapatunknak, és végül 6-0-ra győztek le minket! Így csapatunk kiesett a Magyar Kupából, még ellenfelünk a harmadik fordulóban folytatja a kupában.

A gólszerzők: Avelino Maltés (Milan 9. perc 0-1), Umberto Alessandrini (44. perc 0-2), Jimi Leppilampi (Milan 47. perc 0-3), Ramiro Vázquez (Milan 68. perc 0-4), és Bernát Zoltán (Milan 70. perc 0-5, és 79. perc 0-6).

Honvéd kezdő 11:

Kvašňák - Ardai, Ráskó, Bojás, Mata - Csákány, Grósz, Battistella - Boros, Gesztesi, Török.

Milan kezdő 11:

Piskorski - Jireghie, Tokola, Gâscă - Vázquez, Lagerman, Giphart, Maltés, Leppilampi - Alessandrini, Bernát.

A játékvezető: Petri Harald. Segitői: Figo Dingboom és Vincentis Morgevicius.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője): Az első kapott gól után voltak helyzeteink, de sajnos nem tudtuk kihasználni őket, ezt pedig ellenfelünk a végén kegyetlenül megbüntette. Sajnos véget ért a Magyar Kupa nekünk, de a Bozsik József Ligakupában szeretnénk javítani, és minél tovább jutni!

Samu Tokola (Milan vezetőedzője): Elégedett vagyok, mert hamar vezetést szereztünk, aztán sajnos érthetetlen módon visszaálltunk védekezni... De szerencsére nem kaptunk gólt, sőt, mi lőttünk további ötöt, így csak gratulálni tudok a fiúknak! A jövő héten még nehezebb ellenfél vár ránk, a Kispestnek pedig sok sikert a Ligakupában!

Budapest.Honvéd FC 0-6 AC. Milan FC. Bozsik Stadion 29 630 néző Magyar Kupa 2. Forduló

CSAK A KISPEST!!!
komment
Magyar Kupa beharangozó! 2018-08-07 13:28:35 
Csapatunk holnap a Magyar Kupa második fordulójában a szombathelyi AC. Milan FC. csapatát fogadja a Bozsik Stadionban. Ellenfelünk az V. (5) osztály 217. csoportjában szerepel, és egy 3-1-es vereséggel kezdte a szezont.

-Ez már nem lesz könnyű mérkőzés, de bízom a fiúkban. Ráadásul a hazai pálya egyfajta előnyét is évezhetjük, így valamivel mi vagyunk az esélyesebbek, még akkor is, ha ellenfelünk az ötödosztályból érkezik hozzánk.- mondta René Xanders (csapatunk vezetőedzője) a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

-Sajnos a bajnokságot vereséggel kezdtük, azonban a kupában javíthatunk. Nehéz lesz a Honvéd elleni mérkőzés is, de úgy érzem, esélyesebbek vagyunk, és ezt egy korai vezetéssel kéne megspékelni, ugyanis utána csak le kéne védekezni a hátralévő perceket.- mondta Samu Tokola (Milan vezetőedzője) szintén a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Budapest.Honvéd FC-AC. Milan FC. Bozsik Stadion Magyar Kupa 2. Forduló Szerda reggel 09:45

CSAK A KISPEST!!!
komment
Kiütéses győzelem a HERO ellen! 2018-08-06 13:48:27 
Senkinek sem kedvezett az időjárás, ám a szakadó eső ellenére is 26 810 néző látogatott ki a Bozsik Stadionba a mai Budapesti rangadóra. A játékvezető: Kari Toikkanen. Segítői: Royston Bates és Marvin 'La Piovra' Nelson.

Honvéd kezdő 11:

Kasyanov - Tabi, Sz. Kovács, Bojás - Akácz, Ábelovszki, Greifeinstein, Grósz, Halmosi - Vezér, Réthy.

HERO kezdő 11:

Czóbel - Faragó, Vincze, Hégely, Orem - Bánffy, Mecskó, Erős, Liber - Szalai, Szathmári.

Első félidő:

Nagy HERO helyzettel indult a találkozó, az 5. percben Vincze Ákos (HERO) passzolta vissza a labdát remek ütemben Szalai Árminnak (HERO), csakhogy csapattársa ezt nem várta, és végül igen sután találta el a labdát, ami Rushan Kasyanov (Honvéd) kezében landolt. A 19. percben egy remek jobb oldali beadás után Réthy Ákos (Honvéd) pöccintett a kapuba! (1-0). A 20. percben Vezér Mihály (Honvéd) cselezte le védőjét, majd szerzett gólt! (2-0). A 23. percben egy újabb remek jobb oldali beadást Halmosi Urbán (Honvéd) csúsztatott a kapuba! (3-0). A 27. percben Halmosi Urbán (Honvéd) tört előre a bal szélen, majd a kapus felett átemelte a labdát gólt szerzett! (4-0). Vége az első félidőnek, csapatunk 85% birtokolta a labdát.

Második félidő:

A 72. percben Bojás Csaba (Honvéd) növelte csapatunk előnyét, egy remek jobb oldali támadás lezárásaként! (5-0). A 73. percben Grósz Álmos (Honvéd) tört előre középen, majd szerzett gólt! (6-0). A 77. percben Réthy Ákos (Honvéd) is a középső védelmen áttörve szerzett gólt! (7-0). A 78. percben szép passzolgatós játék végén Bojás Csaba (Honvéd) szerzett gólt! (8-0). A 79. percben Réthy Ákos (Honvéd) egy jobb oldali beadás után gólt fejelt, megszerezve ezzel mesterhármasát! (9-0). Vége a mérkőzésnek, csapatunk 87% birtokolta a labdát.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője): Kiváló mérkőzés volt, végre a szurkolók és a csapat is egymásra találtak! Még több ilyen kell, és akkor simán visszajutunk az ötödosztályba!

Opata György (HERO vezetőedzője): Kihagytuk a meccs első helyzetét, és az megpecsételte a sorsunkat. Sajnos a gólok után rövidzárlatot kaptunk hátul, ezeket a jövő hétre ki kell javítanunk! Gratulálunk a Kispestnek, megérdemelten nyertek.

Budapest.Honvéd FC 9-0 BIG HERO 6 FC Bozsik Stadion 26 810 néző Bajnokság 1. Forduló

CSAK A KISPEST!!!
komment
Bajnoki beharangozó! 2018-08-03 13:36:47 
Csapatunk holnap megkezdi a VI. (6) osztály 785. csoportjában a bajnoki szereplését! Az első fordulóban a Bozsik Stadionban a BIG HERO 6 FC-t fogadja!

-Emlékszem régebben milyen jó kis mérkőzéseket vívtunk a HERO ellen. Én szerintem még most is olyan jó csapat a HERO mint régen, csak mára már nincs tulajdonosa... Örülök, hogy megkezdődik a szezon, szeretnénk megmutatni, hogy erősek vagyunk, és biztos vagyok benne, hogy nyerni fogunk hazai közönség előtt a nyitányon!- mondta René Xanders (csapatunk vezetőedzője) a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

-Sajnos rögtön a legerősebb ellen lépünk pályára, néha azért kibabrál velünk a sorsolás... De nem baj, mert ezeken a meccseken is túl kell esni, remélem azért tisztesen helyt fogunk állni a már-már "szentélynek" számító Bozsik Stadionban!- mondta Opata György (HERO vezetőedzője) szintén a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Budapest.Honvéd FC-BIG HERO 6 FC Bozsik Stadion Szombat 15:30 Bajnokság 1. Forduló

CSAK A KISPEST!!!
komment
Sima továbbjutás a Magyar Kupában! 2018-08-01 13:42:18 
Csapatunk ma reggel a Magyar Kupa első fordulójában a Kecskemét 2015 otthonába látogatott.

A tulajdonos nélküli "bot" csapat ellen csapatunk igen sima, 6-0-ás győzelmet aratott!

A gólszerzők: Mauro Battistella (10. perc 0-1), Akácz Dániel (31. perc 0-2, és 47. perc 0-4), Török György (40. perc 0-3), Görbics Márk (75. perc 0-5), Boros Attila (79. perc 0-6).

Kecskemét kezdő 11:

Pataki - Rátkai, Kossa, Lencsés, Csont - Bancsik, Gorell, Gedus-Molnár, Fischer - Orbán, Pethő.

Honvéd kezdő 11:

Kvašňák - Pozsgai, Cserba, Ráskó, Mata - Görbics, Akácz, Grósz, Battistella - Boros, Török.

A játékvezető: Damiano Fabbricini. Segitői: Jan Danielsson és Birger Manstrand.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője): Nagyon sima győzelem, örülök neki, hogy sikerült nyernünk! A bajnokságban is ilyen jó játékot várok a fiúktól, mert akkor simán meglesz a feljutás!

Alex Leindler (Kecskemét vezetőedzője): Sajnos sima vereséget szenvedtünk... De talán várható is volt. Majd a Ligakupában jobb eredményeket érünk el, a fiúk ugyanis éhesek a sikerre, tehát motiváltabbak leszünk!

Csapatunk jövő héten az AC. Milan FC ellen lép pályára a Magyar Kupa második fordulójában a Bozsik Stadionban.

Kecskemét 0-6 Budapest.Honvéd FC 12 000 néző Brickfactory Aréna Magyar Kupa első forduló

CSAK A KISPEST!!!
komment
Magyar Kupa beharangozó! 2018-07-31 13:31:00 
Kecskeméten kezdi meg Magyar Kupa szereplését csapatunk, az FC Kecskemét 2015 otthonában. Ellenfelünk egy tulajdonos nélküli "bot" csapat.

- Már alig várom a mérkőzés kezdetét. Noha egy "bot" csapat ellen játszunk, az első két gólig nem dőlhetünk hátra. A fiúk mindent megtesznek majd a győzelemért, ezt garantálom!- mondta René Xanders (csapatunk vezetőedzője) a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

- Sajnos egy erős csapatot kaptunk, csoda lenne a továbbjutás. Hazai pályán természetesen a tisztes helytállás a cél, ami talán össze is jöhet, de ahhoz a csapatnak nagyon össze kell fognia, illetve nagyon figyelnünk is kell majd, ugyanis ellenfelünknek remek támadói vannak.- mondta Alex Leindler (Kecskemét vezetőedzője) szintén a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

FC Kecskemét 2015-Budapest.Honvéd FC Brickfactory Aréna Szerda reggel 09:45 Magyar Kupa 1. Forduló

CSAK A KISPEST!!!
komment
 
Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91