CSAK A KISPEST!! www.hattrick.org  
Menu
 • Gollovolista
 • Hirek,News
 • Játékosok,Team
 • Merkozesek
 • Pék Attila Ifiakadémia
 • Tabella
 • Vendégkönyv,Guestbook
Rangadót nyert csapatunk! 2017-10-16 20:05:41 
Borult időjárás mellett 47 151 néző látogatott ki a DáMa Arénába a mai mérkőzésre.A játékvezető:Laurent Mallet.Segitői:Matthaus Schneeberger és Yehoshua Ofir.

PSC kezdő 11:

Horáček - Meződi, Vecca, Fagerquist, Maure - Koścień, Maccioni, Saxelin, Gujka - Rats, Vasconcellos

Honvéd kezdő 11:

Kasyanov - Tabi, Sz. Kovács, Bojás - Őry, Ábelovszki, Greifeinstein, Grósz, Halmosi - Vezér, Réthy.

Első félidő:

Már a 10. percben vezetést szerzett csapatunk! Tabi Gábor (Honvéd) maradt üresen, majd szerzett gólt! (0-1). A 15. percben Réthy Ákos (Honvéd) emelte át a kapus felett a labdát, de a lövés a felső lécről kifelé pattant.A 36. percben egy remek bal oldali beadás után Vezér Mihály (Honvéd) szerzett gólt! (0-2).Vége az első félidőnek, csapatunk 57% birtokolta a labdát.

Második félidő:

Az 51. percben Antonio Vasconcellos (PSC) szerezhetett volna gólt, de egy védőnk visszaért, és szögletre mentett.A 65. percben Mikko Saxelin (PSC) bravúros cselek után maradt egyedül, de a lövés már korántsem volt olyan pontos, mint a cselek...A 67. percben egy szabadrúgásunk rövid és pontatlan, de mégis így lett jó Bojás Csabának (Honvéd), aki gólt szerzett! (0-3).A mérkőzés végén 1 perc volt a hosszabbítás.Vége a mérkőzésnek, csapatunk 59% birtokolta a labdát.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője):Büszke vagyok a fiúkra, mert remekül lehozták ezt a meccset! A mérkőzés előtt izgultam picit, de most teljesen felszabadult vagyok.Vezetjük a tabellát immár, kell ennél több?Ráadásul mi vagyunk az első csapat, akik gólt szereztek a Pécsiek ellen!

Baptiste Pascault (PSC vezetőedzője):Szavak nincsenek arra, milyen csalódott vagyok most...Egy játékosom cselt-cselre halmoz, és utána képes egy szörnyen gyenge lövésre?Most azon kell dolgozni, hogy Kispesten valamilyen csoda folytán nyerjünk, és hátrányunk a bajnokság hátralévő részére ne hat pont, hanem esetleg csak három legyen...Ráadásul három gólt is kaptunk, ami borzasztóan sok, tekintve, hogy a forduló előtt még egy gólt sem kaptunk egy ellenfelünktől sem...

Pécs Soccer Club 0-3 Budapest.Honvéd FC 47 151 néző DáMa Aréna Borult Idő

CSAK A KISPEST!!!
komment
Bajnoki beharangozó! 2017-10-14 01:46:22 
Elérkeztünk a bajnokság feléhez, azaz holnap már a 7. forduló mérkőzéseit rendezik meg, ami csapatunknak egy igen nehéz, és fontos rangadót hoz Pécsen, a Pécs Soccer Club ellen.

Ellenfelünk egy azon pontszámmal vezeti a tabellát csapatunk előtt, tehát amely csapat holnap nyer, megléphet a bajnoki címért folytatott harcban.

Ráadásul a Pécsiek még csak gólt sem kaptak ebben a szezonban, ami hat bajnoki mérkőzés után igen nagy szó.

-Mi vállalni fogjuk a kockázatot, és tudjuk, hogy az mivel járhat.A Pécs egy erős csapat, tehát tudjuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk.Még csak gólt sem kaptak ebben a szezonban, de remélem, hogy holnap mi "felavatjuk" a hálójukat.-mondta René Xanders (csapatunk vezetőedzője) a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

-A rangadó amelyet már annyira vártunk! Nagyon izgalmas meccs lesz a holnapi, amelyben lesz dráma az biztos.Szeretnénk megőrizni a kapott gól nélküli mutatót, de ehhez keményen kell koncentrálnunk az egész mérkőzésen, amellyel szerintem hazai pályán nem lesz gond.-mondta Baptiste Pascault (PSC vezetőedzője) szintén a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Csapatunknál nincs sérült vagy eltiltott, ellenfelünknél Koncz Etele, és Amaro Garcia sérült, még Hartmut Rats és a Mexikói U20-as válogatott Daniel Munoz sérülésből lábadozik, eltiltott nincs.

Pécs Soccer Club-Budapest.Honvéd FC DáMa Aréna Szombat 15:30 Bajnoki Mérkőzés

CSAK A KISPEST!!!
komment
Fontos győzelem a rangadó előtt! 2017-10-10 00:16:07 
Az eső szerencsére elkerülte a mérkőzést, így 36 304 néző látogatott ki a Bozsik Stadionba ma délután.A játékvezető:Guenther Mülhaus.Segitői:Igor Kudas és Nunzio Marbizza.

Honvéd kezdő 11:

Kasyanov - Tabi, Sz. Kovács, Bojás - Őry, Ábelovszki, Greifeinstein, Grósz, Halmosi - Vezér, Réthy.

szennafc kezdő 11:

Major - Sadeghi, Kalho, Rodríguez, Szűcs - Kölbl, Maksimović, Surlo, Riba, Tobies - Lingg.

Első félidő:

A 19. percben szerezte meg a vezetést csapatunk! Őry Miklós (Honvéd) tört be a jobbszélső helyén, majd a kapus felett átemelte a labdát! (1-0).A 25. percben Greifeinstein Gergő (Honvéd) szándékos szabálytalanság miatt kapott sárga lapot.A szabálytalanságot elszenvedő Anto Surlo (szennafc) folytatni tudta a mérkőzést, pedig kissé megcsavarodott a jobb bokája.A 29. percben Felix Lingg (szennafc) egyenlíthetett volna, de szép csavarását Rushan Kashyanov (Honvéd) védte.A 35. percben Vezér Mihály (Honvéd) vette észre, hogy kint áll a kapus, megpróbálta átemelni felette a labdát, de azt védte a kapus, igaz, a kipattanót Halmosi Urbán (Honvéd) fölé lőtte...A 39. percben Anto Surlo (szennafc) kapott sárga lapot, szabálytalanság miatt.Vége az első félidőnek, csapatunk 60% birtokolta a labdát.

Második félidő:

A 65. percben cserélt a vendég csapat, Riba Árpád helyett Nehéz-Zsiros Kevin érkezett.A 75. percben ismét cserélt a szennafc, Felix Lingg helyére Pardi József érkezett.Egy szép jobb oldali támadás végén a beadást Greifeinstein Gergő (Honvéd) fejelte a kapuba! (2-0).A 83. percben Diether Kölbl (szennafc) durva szabálytalansága sárga lapot ért.A 83. percben Vezér Mihály (Honvéd) lövését védte ujjheggyel Major Hunor (szennafc).A 85. percben Diether Kölbl (szennafc) lőtt, de Rushan Kasyanov (Honvéd) a levegőben úszva védett.A 86. percben Greifeinstein Gergő (Honvéd) szabadrúgása szállt a kapu fölé.A 87. percben Őry Miklós (Honvéd) csúsztatott a kapuba egy jobb oldali beadást! (3-0).Vége a mérkőzésnek, csapatunk 61% birtokolta a labdát.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője):A mérkőzés vége igen izgalmas volt, de szerencsére mi jöttünk ki belőle jobban.Büszke vagyok Őryre, és remélem, hogy a Pécs elleni derbiken is ilyen bombaformában lesz!

Rolfpaul Elbern (szennafc vezetőedzője):Nem érdemeltünk vereséget, de sajnos ez van.Dolgozunk keményen tovább, hogy legalább a 3. hely meglegyen a bajnokság végén...

Budapest.Honvéd FC 3-0 szennafc Bozsik Stadion 36 304 néző Borus Időjárás

CSAK A KISPEST!!!
komment
Bajnoki beharangozó! 2017-10-07 01:32:55 
Csapatunk holnap a bajnokság 6. fordulójában a jó formában lévő szennafc ellen lép pályára, amely csapatunk mögött 3 pont hátránnyal 3. a tabellán.

René Xanders (csapatunk vezetőedzője) szerint csapatunk a Pécs elleni derbi előtt nem botolhat meg, és meg is fonnak tenni mindent a győzelemért a fiúk.

-Ez a mérkőzés után két derbi jön a Pécs ellen, tehát most nem kaphatunk ki!Tudom, hogy a szennafc igen erős, és hogy jó formában van, de remélem, hogy a fiúk tudják mi a tét, és hazai közönség előtt a lelkület kitéve mennek a pályára a győzelemért!-mondta Xanders a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

-A Kispest igen erős csapat, főleg hazai pályán, de mi mindent megteszünk legalább a döntetlenért.Még csak két gólt kaptunk ebben a bajnoki idényben, tehát a védelmünk rendben van, és úgy érzem, hogy a támadósorunk is erős.Győzzön a jobb csapat holnap, de azért titkon remélem, hogy nekünk jön ki a lépés a Bozsikban!-mondta Rolfpaul Elbern (szennafc vezetőedzője) szintén a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Csapatunknál nincs sérült vagy eltiltott, ellenfelünknél ugyan ez a helyzet.

Budapest.Honvéd FC-szennafc Bozsik Stadion Szombat 15:30 Bajnoki Mérkőzés 6. Forduló
komment
Az MTK ellen sem botlott csapatunk! 2017-10-03 00:29:24 
12 885 néző látogatott ki a Goldenteam Stadionba a mai mérkőzésre, pedig szakadt az eső.A játékvezető:Björn Bengtsson.Segitői:Cezar Ene és Knudt Kesserling.

MTK kezdő 11:

Stemmler - Goreux, Knápek, Szalony, Aslanov, Drosse - Walschap, Mészáros, Isunza, Hammarborn - Cornejo.

Honvéd kezdő 11:

Kasyanov - Tabi, Sz. Kovács, Bojás - Őry, Ábelovszki, Greifeinstein, Grósz, Halmosi - Vezér, Réthy.

Első félidő:

A 19. percben Ábelovszki Benedek (Honvéd) ollózott mesterien, azonban centikkel elkerülte a kaput a labda.A 31. percben Őry Miklós (Honvéd) egy szép támadás végén szerzett gólt csapatunknak! (0-1).Vége az első félidőnek, csapatunk 68% birtokolta a labdát.

Második félidő:

A 60. percben Grósz Álmos (Honvéd) lőtt kapásból egy jobb oldali beadást, a labda pedig egy védőn megpattanva a kapuban kötött ki! (0-2).A 75. percben Greifeinstein Gergő (Honvéd) szerzett gólt egy mesteri kényszerítőzés végén! (0-3).A 81. percben Gerwald Walschap (MTK) durva szabálytalansága sárga lapot ért.Urbán Halmosi (Honvéd) volt a szenvedő fél, akinek a "medvepuszit" egy rövid ápolás után sikerült kimasszírozni a jobb combjából.Vége a mérkőzésnek, csapatunk 67% birtokolta a labdát a második félidőben.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője):Elégedett vagyok a játékosaimmal, és az eredménnyel is.Ráadásul Őry az első bajnoki gólját szerezte csapatunkban, ami külön öröm volt nem csak nekem, de neki is.Az MTK-nak sikeresebb folytatást kívánok, remek ellenfelek voltak ma.Mészárossal beszéltem a mérkőzés után, nagyon jó volt vele újra találkozni.

Leszkó János (MTK vezetőedzője):Minden értelemben csalódott vagyok, nem ezt vártam a fiúktól.Helyzetünk alig volt, pedig nagyon gyakoroltuk a héten a jó kontrák vezetését.Most vissza kell mennünk az elemző szobába, és remélem, hogy a jövő héten már jobb eredményt fogunk elérni!

MTK FC Martonvásár 0-3 Budapest.Honvéd FC 12 885 néző Goldenteam Stadion Esős Idő Bajnoki Mérkőzés

CSAK A KISPEST!!!
komment
Bajnoki beharangozó! 2017-09-30 01:10:27 
Csapatunk holnap a bajnokság 5. fordulójában az MTK FC Martonvásár otthonában lép pályára.Tehát ahhoz a csapathoz látogatunk, amelyben korábbi szélsőnk, Mészáros Zsolt is játszik.

-Nem becsülném alá az MTK-t, mert tudjuk, hogy egy leszálló ágban lévő csapat bármikor tud meglepetést okozni!Remélem, hogy ez a meglepetés ellenünk elmarad, hiszen a Szerdai kupakiesés után szeretnénk javítani, és továbbra is tapadni az éllovas Pécsiekre.-mondta René Xanders (csapatunk vezetőedzője) a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

-Erős ellenfél érkezik hozzánk, de Mészáros Zsoltit "faggattam" a héten, tehát tudom, hogy milyen Kispestre számíthatunk.Nem ijedünk meg tőlük, és remélem, hogy egy izgalmas jó meccsen itthon tudjuk tartani mindhárom pontot!-mondta Leszkó János (MTK vezetőedzője) szintén a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Csapatunknál nincs sérült vagy eltiltott. Az MTK-nál Paolo Briante sérült, eltiltott nincs.

MTK FC Martonvásár-Budapest.Honvéd FC Goldenteam Aréna Szombat 15:30 Bajnoki Mérkőzés

CSAK A KISPEST!!!
komment
Kiestünk a Vigaszág Kupából! 2017-09-28 01:40:04 
Csapatunk ma reggel a Vigaszág Kupában lépett pályára, ellenfele pedig a szintén Budapesti Kardhal Fc volt.

Csapatunk sajnos 1-0-ás vereséget szenvedett a Kardhal Fc Arénában, így kiesett a Vigaszág Kupából. A mindent eldöntő találat a 60. percben esett, Aníbal Somonte szerezte.

Kardhal kezdő 11:

Zakariás - Keserű, Kovacs, Disztl, Bősze, Pozzoni - Camisasca, Somonte, Gauriloff - Losco, Grřnbech.

Honvéd kezdő 11:

Kvašňák - Bolya, Ráskó, Cserba - Őry, Görbics, Akácz, Grósz, Csákány - Kocsa, Gombkötő.

A játékvezető:Sebastiao de Almeida.Segitői:Diaa'Barakat és Tan Ngoc Son.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője):Egy olyan mérkőzésen kaptunk ki 1-0-ra, amelyen mi birtokoltuk többet a labdát, csak sajnos nem szereztünk gólt.Vállalható vereséget szenvedtünk szerintem, és sajnálom, hogy kiestünk, de a Kardhal helyzetkihasználása ma jobb volt mint a miénk sajnos...

Nikola Uzovic (Kardhal vezetőedzője):Szerény győzelem is győzelem, és a mai az volt.Jobban játszottunk, habár a labdát a Kispest tartogatta, de láthatják mire mentek vele.Gratulálok a srácoknak, megérdemeltük a sikert.

Kardhal Fc 1-0 Budapest.Honvéd FC 6 353 néző Kardhal Fc Aréna Esős Időjárás Vigaszág Kupa Szerda reggel 10:30

CSAK A KISPEST!!!
komment
Vigaszág Kupa beharangozó! 2017-09-27 00:22:54 
Csapatunk holnap délelőtt ismét a Vigaszág Kupában lép pályára.Ellenfele a szintén Budapesti Kardhal Fc lesz, amely szintén a 6. osztályban szerepel, de annak a 701. csoportjában, ahol jelenleg 3., és akárcsak csapatunk, három mérkőzés óta veretlen.

-Lehet, hogy itt a végállomás a Vigaszág Kupában, de mint volt játékos és jelenlegi edző, tudom milyenek az ilyen mérkőzések.Kétesélyesek, tehát mi nem fogunk feltett kézzel a Kardhal ellen játszani, ugyanúgy megyünk és hajtunk, mint a bajnoki meccseken!-mondta René Xanders (csapatunk vezetőedzője) a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

-Kollégám utalt arra, hogy ők támadni fognak, nos, mi is ezt fogjuk tenni! Hazai pályán amúgy is erősek vagyunk, tehát szerintem meglesz a továbbjutás, a kérdés csak az, hogy nehezen, vagy könnyen.-mondta Nikola Uzovic (Kardhal vezetőedzője) szintén a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Kardhal FC-Budapest.Honvéd FC Kardhal Fc Aréna Szerda reggel 10:30 Vigaszág Kupa

CSAK A KISPEST!!!
komment
Kiütéses győzelem csapatunktól! 2017-09-26 00:17:01 
27 511 néző látogatott ki a Bozsik Stadionba a kellemes, de tiszta időben.A játékvezető:Ilyas Eichorn (Svájci).Segitői:Fedosijus Makselis (Litván) és Rudolph Schrader (Német).

Honvéd kezdő 11:

Kasyanov - Sz. Kovács, Tabi, Bojás - Őry, Ábelovszki, Greifeinstein, Grósz, Halmosi - Vezér, Réthy.

Lapatyom kezdő 11:

Zalai - Istók, Ladó, Szilágyi, Tóth - Dobos, Zenthe, Fehér, Herter - Széchy, Rajkó.

Első félidő:

A 11. percben Réthy Ákos (Honvéd) használta ki az ellenfél jobb oldali védelmének hibáját, és gólt szerzett! (1-0) A 32. percben Greifeinstein Gergő (Honvéd) hagyta állva az ellenfél bal oldali védelmét, majd gólt szerzett! (2-0) A 36. percben Ábelovszki Benedek (Honvéd) indult meg az ellenféltől szerzett labdával, majd gólt szerzett! (3-0) A 37. percben Vezér Mihály (Honvéd) tört be az ellenfél tizenhatosára, de lövése a kapufán csattant.Ám a 38. percben Vezér csak gólt szerzett egy középen vezetett támadás végén! (4-0) Vége az első félidőnek, csapatunk 89% birtokolta a labdát.

Második félidő:

Az 53. percben Tabi Gábor (Honvéd) szerezhetett volna, de lövése mellé ment.A 63. percben Kovács Sz. Attila (Honvéd) tört be a tizenhatoson belülre, majd szerzett gólt! (5-0) A 66. percben Réthy Ákos (Honvéd) vezethette egyedül a kapusra a labdát, nem hibázott, és gólt szerzett! (6-0) A 70. percben Vezér Mihály (Honvéd) használta ki a bal oldali védők hibáját, és szerzett gólt! (7-0) A végeredményt a 73. percben Ábelovszki Benedek (Honvéd) állította be, aki egy remek középen vezetett támadás végén talált be a vendégek kapujába! (8-0) Két perc volt a hosszabbítás a mérkőzés végén. Vége a mérkőzésnek, csapatunk 91% birtokolta a labdát a második félidőben.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője:Simábban nyertünk mint gondoltam, pedig kicsit féltem ettől a meccstől bevallom őszintén.Viszont fő a győzelem, és az, hogy ilyen jó játékkal nyertünk, ami ahogy láttam, szurkolóinknak is tetszett.

Géczi Elek (Lapatyom vezetőedzője):Mit lehet ilyenkor mondani? Szerintem semmit...Kudarcot vallottunk csapatszinten meg úgy mindenhogy.Csalódott vagyok, ekkora verést nem kellett volna kapnunk a bajnokesélyes Kispesttől szerintem...

Budapest.Honvéd FC 8-0 FC Lapatyom Bozsik Stadion 27 511 néző Kellemes, Tiszta Időjárás Bajnoki Mérkőzés 4. Forduló

CSAK A KISPEST!!!
komment
Bajnoki beharangozó! 2017-09-23 01:35:14 
Csapatunk holnap a tulajdonos nélküli "bot" csapat FC Lapatyom ellen lép pályára hazai környezetben.A szintén Budapesti csapat jelenleg utolsó, tehát 8. a tabellán 1 rúgott és 25 kapott góllal. Csapatunk a 2. helyen áll jelenleg 9 ponttal, tehát eddig 3/3-ból csapatunk mutatója.

-Jön a 4. forduló, ami számunkra talán egy könnyed mérkőzést hoz.Viszont nem szeretném lebecsülni a Lapatyom csapatát, mert abból még jó sosem sült ki.Komolyan kell vennünk ezt a mérkőzést is, és komolyan is fogjuk, ezt megígérhetem!-mondta René Xanders (csapatunk vezetőedzője) a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

-A Kispest megnyerte az első három mérkőzését, tehát sok jóra nem számíthatunk.Azért mi motiváltak vagyunk, és pár ellentámadásból megpróbálunk meglepetést okozni.Nem lesz könnyű, de nem is lehetetlen.-mondta Géczi Elek (Lapatyom vezetőedzője) szintén a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Csapatunknál nincs sérült vagy eltiltott, ellenfelünknél sincs sérült vagy eltiltott.

Budapest.Honvéd FC-FC Lapatyom Bozsik Stadion Szombat 15:30 4. Forduló Bajnoki Mérkőzés

CSAK A KISPEST!!!
komment
 
Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81