CSAK A KISPEST!! www.hattrick.org  
Menu
 • Gollovolista
 • Hirek,News
 • Játékosok,Team
 • Merkozesek
 • Pék Attila Ifiakadémia
 • Tabella
 • Vendégkönyv,Guestbook
Továbbjutott csapatunk a Bozsik József Ligakupában! 2018-04-25 14:11:31 
Csapatunk ma reggel a Bozsik József Ligakupában a Focisták Fc ellenfele volt.

Csapatunk remekül kezdte a mérkőzést, mivel már a 15. percben vezetést szerzett Görbics Márk révén! A 31. percben ezt ellenfelünk kiegyenlítette, Pap Viktor volt eredményes. A 67. percben azonban Görbics ismét villant, és erre már nem volt válasza a hazaiaknak, így csapatunk 2-1-re nyert, és továbbjutott!

Érdekesség, hogy ellenfelünktől két játékos, nevezetesen Mykyta Klitchko és Pap Viktor is megsérült, de mivel nem volt cserejátékosa ellenfelünknek, ezért 9 emberrel fejezték be a mérkőzést!

Focisták kezdő 11:

Kucelin - Mesiäinen, Micić, Turturică, Gil Cano - Svanberg, Pap, Klitchko, Víkum, Szíjjártó - Eckert

Honvéd kezdő 11:

Kvašňák - Bukovecz, Bolya, Mata - Őry, Akácz, Ferencz, Görbics - Kontor, Török, Gesztesi.

A játékvezető: Xaime Barrenchea. Segitői: Nis Fanoe és Guido Vancampenhout.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője): Izgalmas és érdekes meccs is volt egyben, de örülök a továbbjutásnak! Sok fiatalt kipróbáltunk már, némely bevált, némely nem, de ma mindenki egytől egyik jó teljesítményt nyújtott!

René Trinker (Focisták vezetőedzője): Cserék híján sajnos emberhátrányba kerültünk, azért ez nem mindennapi. Kérdeztem is az ellenfelet, nem akar kölcsönadni egy-két játékost? Na de a viccet félretéve, szerintem azonos létszámmal meglett volna a továbbjutás, de nem baj, megyünk tovább, és a Vigaszág Kupában hajtunk majd a jó eredményekre. A Kispestnek pedig sok sikert a továbbiakhoz!

Focisták Fc 1-2 Budapest.Honvéd FC Foci Aréna 9 816 néző Napos Idő Bozsik József Ligakupa

CSAK A KISPEST!!!
komment
Bozsik József Ligakupa beharangozó! 2018-04-24 14:06:22 
Csapatunk holnap a Bozsik József Ligakupábn lép pályára idegenben a Focisták Fc ellen.

Békéscsabai ellenfelünk a hatodosztályban szerepel, a 369. csoportban a második helyen áll jelenleg.

- Nekünk a kupa egyfajta "teszt" is, mivel a fiatalokat nézem itt. A bajnokságra ki kell nevelni őket, tehát ezért szoktam hangoztatni a szurkolóinknak, hogy ne mindig várjanak továbbjutást. Természetesen azért küzdünk, ha összejön, ha nem, jó ellenféllel találkozunk holnap, izgalmas mérkőzésre számítok!- mondta René Xanders (csapatunk vezetőedzője) a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

- Érdekes kis összecsapás lesz, ráadásul ellenfelünk edzője is René, akárcsak én... Na de a viccet félretéve, jó lesz a holnapi mérkőzés, megnézhetjük, hol tartunk jelenleg. Sok sikert a Kispestieknek, mi már alig várjuk a kezdő sípszót!- mondta René Trinkler (Focisták vezetőedzője) szintén a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Focisták Fc-Budapest.Honvéd FC Foci Aréna Szerda reggel 10:15 Bozsik József Ligakupa

CSAK A KISPEST!!!
komment
Borzalmas hajrá után kapott ki csapatunk! 2018-04-23 14:10:17 
32 776 néző látogatott ki a Bozsik Stadionba a mai mérkőzésre. A játékvezető: Inalchuk Vahir. Segitői: Fedor Gulobovic és Daniele Mantenuto.

Honvéd kezdő 11:

Kasyanov - Tabi, Sz. Kovács, Bojás - Őry, Ábelovszki, Greifeinstein, Grósz, Halmosi - Vezér, Réthy.

Sali kezdő 11:

Szende - Postelnicu, Muntean, Coulibaly, Ciesiński - Pelletier, Armstrong, Ombreira, Gigov - Marín, Sabir.

Első félidő:

Már a 2. percben vezetést szerezhetett volna csapatunk, ám Réthy Ákos (Honvéd) lövését védte Szende János (Sali). A 32. percben Parcemón Marín (Sali) lépett ki, de Rushan Kasyanov (Honvéd) az utolsó pillanatban felszedte előle a labdát! A 39. percben Grósz Álmos (Honvéd) esett el Szende János (Sali) mellett, mikor megpróbálta elvinni a labdát, a játékvezető azonban nem ítélt büntetőt! A 41. percben egy hatalmas védelmi hiba után Tabi Gábor (Honvéd) ugratta ki Halmosi Urbánt (Honvéd), aki az akció végén elegánsan a jobb alsóba lőtt! (1-0). Vége az első félidőnek, csapatunk 59% birtokolta a labdát.

Második félidő:

A 78. percben Ábelovszki Benedek (Honvéd) cselezte ki a teljes vendég védelmet, de lövése a kapufán csattant. A 80. percben Xes Ombreire (Sali) használta ki gyorsaságát a szélen, de lövése gyengére sikeredett. A 81. percben Réthy Ákos (Honvéd) került nagy helyzetbe, de a vendégek kapusa bravúrral védett! A 82. percben Baziw Sabir (Sali) áttört a középső védelmen, majd egyenlített! (1-1). A 84. percben ismét Baziw villant, de most Kasyanov védett! A 87. percben Parcemón Marín (Sali) előretört a bal szélen, majd gólt szerzett! (1-2). Vége a mérkőzésnek, csapatunk 57% birtokolta a labdát.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője): Nagyon bosszús vagyok, mert így nem szabad kikapni! Nem érdemeltünk vereséget, de sajnos ilyen a foci, ha kihagyod a helyzeteid, akkor megbüntet! Az első félidőben nem kaptunk meg egy jogos büntetőt, de nem siránkozni kell, hanem folytatni a kemény munkát, az majd eredményre vezet!

Michail Tselikas (Sali vezetőedzője): Nem várt győzelem, de örülök neki! Nem játszottunk jól, de a hajrában jobbak voltunk szerintem. A meccs igazi ki-ki meccs volt, izgultam is sokat, de örülök a sikernek! Innen már csak felfelé vezet az út!

Budapest.Honvéd FC 1-2 Sali FC Bozsik Stadion 32 776 néző Esős Időjárás Bajnokság 2. Forduló

CSAK A KISPEST!!!
komment
Bajnoki beharangozó! 2018-04-20 14:01:28 
Holnap csapatunk a bajnokság második fordulójában a Sali FC-t, fogadja, akik tavaly is ebben a bajnokságban szerepeltek, ötödikek lettek, és végül osztályozón maradtak benn.

Csapatunknak most pont a kiesés elkerülése a cél, tehát nehéz mérkőzés lesz a holnapi.

- Nem kell hasra esni attól, hogy az első fordulóban nyertünk. Minden csapatnak ez a dolga szerintem, mármint a győzelem. Nekünk sem más a célunk a Sali FC ellen, amelyet feltérképeztünk, és már tudjuk, hogy mi a dolgunk ellenük. Egy erős csapat érkezik holnap hozzánk, de szerintem feltudjuk velük venni a versenyt, én két motivált csapat izgalmas meccsét várom holnap.-mondta René Xanders (csapatunk vezetőedzője) a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

- Erős csapatnak tartom a Kispestet, ezt mutatja az első fordulóban elért magabiztos győzelmük is, amit ráadásul idegenben hajtottak végre. Nem tartunk a mérkőzéstől, hiába kaptunk ki az első fordulóban. Itt a javítás ideje, ha erre a Bozsikban kerül sor, akkor a Bozsikban!-mondta Michail Tselikas (Sali vezetőedzője) szintén a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Csapatunknál Ábelovszki Benedek és Őry Miklós felépült sérüléséből, eltiltott nincs. A Sali FC-nél nincs sérült vagy eltiltott.

Budapest.Honvéd FC-Sali FC Bozsik Stadion Bajnokság 2. Forduló Szombat 15:30

CSAK A KISPEST!!!
komment
Izgalmas meccsen esett ki csapatunk a Magyar Kupából! 2018-04-18 14:33:15 
Csapatunk ma reggel a Magyar Kupa második fordulójában a Gazdagrét ellen lépett pályára a Bozsik Stadionban 33 779 néző előtt.

A mérkőzés rendkívül izgalmas csatát hozott, az első félidőben még csak helyzetek adódtak a csapatok előtt, a második játékrészben viszont már jöttek a gólok.

A 65. percben Sóvári Zoltán (Gazdagrét) révén vezetést szerzett ellenfelünk, a 67. percben azonban Bukovecz Dezső (Honvéd) egyenlített! (1-1) A gyors gólváltás után újabb helyzetek jöttek, és a 72. percben Kacsala Károly (Gazdagrét) révén újra vezetést szerzett ellenfelünk, amely ki is húzta a hátralévő perceket kapott gól nélkül, így 2-1-re nyert, és továbbjutott...

Honvéd kezdő 11:

Kvašňák - Bukovecz, Ráskó, Mata - Őry, Akácz, Grósz, Görbics - Kontor, Török, Gesztesi.

Gazdagrét kezdő 11:

Cservenák - Báling, Baglyos, Sóvári, Kacsala, Takátsy - Kovács, Barna, Horneac, Bakota - Deák.

Vezette: Franco Fruett. Segitői: Dubravko Javoran és Roberto Rago.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője): Büszke vagyok a fiúkra, mert végig pariban voltunk ellenfelünkkel, kár, hogy a végén alulmaradtunk, és kikaptunk 2-1-re! De összességében nézve ez egy tanulságos meccs volt a fiataljainknak, akik sokat fejlődtek ma is. A szurkolóink fantasztikusak voltak, és örülök neki, hogy nem úgy mentek haza, hogy kifütyültek minket!

Tebeli Balázs (Gazdagrét vezetőedzője): Nagyon jó meccs volt, bevallom néha én is izgultam. Azért örülök, mert továbbjutottunk, de ma igazából mindkét csapat megdolgozott azért, hogy továbbmenjen, de hát sajnos ilyen a foci, meg a versenykiírás. Sok sikert a továbbiakban a Kispestnek, szerintem ők egy igen masszív és erős csapat, tele csupaszív fiatalokkal!

Csapatunk jövő héten a Bozsik József Ligakupában a Focisták Fc ellen lép pályára.

Budapest.Honvéd FC 1-2 Gazdagrét Bozsik Stadion 37 779 néző Magyar Kupa Második Forduló

CSAK A KISPEST!!!
komment
Magyar Kupa beharangozó! 2018-04-17 14:30:48 
Csapatunk holnap reggel ismét a Magyar Kupában játszik, méghozzá a szintén ötödosztályú Gazdagrét ellen.

Ameddig csapatunk egy fölényes, 6-2-es idegenbeli sikerrel nyitotta a szezont, addig a Gazdagrét egy 1-1-es döntetlennel kezdett az ötödosztály 87. csoportjában.

Az előző körben a Gazdagrét a "bot" csapat Bending Soldiers-t igen simán győzte le idegenben 11-0-ra. Csapatunk szintén egy "bot" csapatot búcsúztatott az előző körben, a Bluncsli csapatát győztük le 8-0 arányban, szintén idegenben.

- Örülök annak, hogy hazai pályán játszunk, de nem ígérhetek továbbjutást. Sok fiatallal megyünk majd neki ennek a mérkőzésnek, ami szerintem meg is fog látszani, ráadásul egy új felállást próbálunk majd ki. Azért remélem a legjobbakat, de mindezt csak azért mondtam el, mert nem szeretném, ha szurkolóink kifütyülnének minket holnap.- mondta René Xanders (csapatunk vezetőedzője) a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

- A Magyar Kupa az Magyar Kupa, így idegenben is a legjobbunkat kell nyújtanunk. A Kispest már nehezebb ellenfél, mint az előző körben a Soldiers volt, de véleményem szerint verhető a Kispest is. Ők jobban kezdték a szezont mint mi, na és akkor mivan? Ettől be kéne tojni? Természetesen nem! Sok szurkolónkat várjuk a Bozsikba, töltsük meg a vendégszektort, szurkoljunk teli torokból , és akkor meglesz a továbbjutás!- mondta Tebeli Balázs (Gazdagrét vezetőedzője) szintén a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Budapest.Honvéd FC-Gazdagrét Magyar Kupa 2. Forduló Szerda reggel 09:45

CSAK A KISPEST!!!
komment
Fölényes győzelemmel nyitott csapatunk! 2018-04-16 15:15:13 
12 510 néző látogatott ki a zebra karámba a mai mérkőzésre. A játékvzető: Tawfeeq Muhammad. Segitői: Andrin Frauendiener és Christian Wang.

Füredi kezdő 11:

Taverniti - Saragoça, Szarvas, Fornaroli, Cáceres - Nestorov, Cornelie, Raffin, Bertozzi - Wixinger, Säily.

Honvéd kezdő 11:

Kasyanov - Tabi, Sz. Kovács, Bojás - Őry, Ábelovszki, Greifeinstein, Grósz, Halmosi - Vezér, Réthy.

Első félidő:

A 23. percben Nicolas Raffin (Füredi) sárga lapot kapott szabálytalanság miatt. A szabálytalanságot elszenvedő Ábelovszki Benedek (Honvéd) nem tudta folytatni a mérkőzést, jobb combján kötéssel jött le a pályáról, helyére Akácz Dániel (Honvéd) érkezett. A 41. percben egy szép jobb oldali támadás végén Jukka Saily (Füredi) lőtt kapunkba. (1-0). Ám a 42. percben egy szenzációs jobb passz után Réthy Ákos (Honvéd) egyenlített! (1-1). Sőt! A 44. percben Réthy Ákos (Honvéd) jobb oldali bombája utat talált a kapuba! (1-2). Azonban a középkezdés Jacky Cornelie (Füredi) egyenlített. (2-2). Vége az első félidőnek, csapatunk 58% birtokolta a labdát.

Második félidő:

A 65. percben Rushan Kasyanov (Honvéd) remek keresztlabdája után kinyílt a védelem, Őry Miklós (Honvéd) pedig kihasználva ezt, gólt szerzett! (2-3). A 72. percben egy védelmi zavar után Réthy Ákos (Honvéd) szerzett gólt, ezáltal mesterhármast! (2-4). A 81. percben Tzvetan Nestorov (Füredi) adta be a labdát ígéretesen jobbról, de Jukka Saily (Füredi) középen centikkel lemaradt. A 84. percben Greifeinstein Gergő (Honvéd) egy szép középen vezetett támadás végén 16 méterről lőtt a jobb alsóba védhetetlenül! (2-5) A 87. percben még Halmosi Urbán (Honvéd) is betalált, így csapatunk 6-2-re nyert a Füredi Zebrák ellen! Vége a mérkőzésnek, csapatunk 58% birtokolta a labdát a mérkőzés folyamán.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője): Volt itt dráma rendesen, de azért örülök a sikernek! A gyors gólváltások után kicsit megijedtem, de a szünetben stabilizálódtunk, és végül nyertünk! Ábelovszkit sajnálom, remélem nem komoly a sérülése. A bajnoki cím? Egyelőre a biztos bennmaradás a cél!

Erik Kolle (Füredi vezetőedzője): Ezt nem így terveztük, főleg nem így elveszteni a veretlenségünket, valamint azt, hogy nem kaptunk gólt... Most át kell beszélnem mindent a fiúkkal, mert így biztos a kiesésünk... Ábelovszkinek jobbulást kívánunk!

Füredi Zebrák FC 2-6 Budapest.Honvéd FC 12 510 néző zebra karám Bajnokság 1. Forduló

CSAK A KISPEST!!!
komment
Bajnoki beharangozó! 2018-04-13 14:33:59 
Holnap megkezdődik egy újabb szezon, és csapatunk az V. (5) osztályban szerepel immáron. Csapatunk az első fordulóban a szintén hatodosztályból feljutó Füredi Zebrák ellen kezd holnap délután.

Veszprémi ellenfelünk az előző szezonban a VI. (6) osztály 365. csoportjában szerepelt, amelyet veretlenül, kapott gól nélkül nyert meg! Ráadásul 128 gólt szerzett, ami igen szép teljesítmény.

- Igen, láttuk ellenfelünk szép teljesítményét az előző szezonban, de nem ijedünk meg tőlük. Mi is 9 mérkőzés óta veretlenek vagyunk, de nem erre alapozunk, hanem arra, hogy egyben maradt a keretünk. Én már nagyon várom a szezonnyitót, szerintem a fiúk is, úgyhogy motiváltak leszünk az biztos!-mondta René Xanders (csapatunk vezetőedzője) a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

- Két olyan csapat mérkőzik meg holnap, amely már kinőtte a hatodosztályt, és most itt szeretne bizonyítani. Az előző évi kapott gól nélküli szeretnénk áthozni ebbe a szezonba is. Számítok a szurkolóinkra, akik szerintem elég sokan lesznek holnap! Sok sikert a Kispestnek, kell is majd nekik!- mondta Erik Kolle (Füredi vezetőedzője) a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Füredi Zebrák FC-Budapest.Honvéd FC zebra karám Bajnokság 1. Forduló Szombat 15:30

CSAK A KISPEST!!!
komment
Sima továbbjutás a Magyar Kupában! 2018-04-11 14:37:10 
Csapatunk ma reggel idegenben a Bluncsli ellen lépett pályára a Magyar Kupa első fordulójában.

Fiaink számára nem okozott gondot szintén Budapesti ellenfele, ugyanis csapatunk igen sima, 8-0-ás sikert aratott!

A gólszerzők: Őry Miklós ( 7., és 65. perc), Réthy Ákos (28. perc), Vezér Mihály (32., 42, 48., és 68. perc) és Halmosi Urbán (34. perc).

Bluncsli kezdő 11:

Cinke - Törőcsik, Csele, Apor, Biró - Deák, Szőke, Sárkány, Paulin - Horváth, Mörtel.

Honvéd kezdő 11:

Kasyanov - Tabi, Sz. Kovács, Bojás - Őry, Ábelovszki, Greifeinstein, Grósz, Halmosi - Vezér, Réthy.

A játékvezető: Alois Singer. Segitői: Eric Keenan és Genaro Epulef.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője): Jó kis meccs volt, szerintem jól játszottunk. Azért az ötödosztályban nehezebb dolgunk lesz, és nyilván a következő fordulóban a Magyar Kupában, de szerintem ha ilyen szívvel lélekkel játszunk, akkor nem lesz gond.

Mankó Dávid (Bluncsli vezetőedzője): Sajnos ez az igazság, amit ma láttunk. Gratulálok a Kispestnek, átgázoltak rajtunk, de megérdemeltük. Ilyen focival sehova nem fogunk jutni a következő hónapokban! Össze kell kapnom a társaságot, mert jelenleg a padlón vagyunk, elég mélyen...

Bluncsli 0-8 Budapest.Honvéd FC 12 000 néző West Ham Palace Magyar Kupa Első Forduló

CSAK A KISPEST!!!
komment
Magyar Kupa beharangozó! 2018-04-10 14:12:37 
Csapatunk holnap megkezdi szereplését a Magyar Kupában. Az első fordulóban a tulajdonos nélküli "bot" csapat, a Bluncsli lesz az ellenfelünk.

- Szerintem jól sikerült a felkészülés, de a holnapi meccs is egy felkészülési meccs lesz. Nem becsüljük le az ellenfelünket, mert azt sosem szabad. A fiúk motiváltak, én is az vagyok, alig várom már, hogy megkezdődjön a szezon!-mondta René Xanders (csapatunk vezetőedzője) a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

- Jól sikerült a felkészülésünk, viszont kicsit bosszús vagyok, hogy rögtön ilyen nehéz ellenfelet kaptunk. De örülök is, mert így megnézhetjük, hogy milyen szintén állunk jelenleg. Jó kis meccs lesz holnap, remélem, zsúfolásig megtelik majd a stadionunk!-mondta Mankó Dávid (Bluncsli vezetőedzője szintén a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Bluncsli-Budapest.Honvéd FC West Ham Palace Magyar Kupa Első Forduló Szerda reggel 09:45

CSAK A KISPEST!!!!
komment
 
Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87