CSAK A KISPEST!! www.hattrick.org  
Menu
 • Gollovolista
 • Hirek,News
 • Játékosok,Team
 • Merkozesek
 • Pék Attila Ifiakadémia
 • Tabella
 • Vendégkönyv,Guestbook
René Xanders marad csapatunk vezetőedzője! 2017-12-12 18:06:15 
A mai napon csapatunk tulajdonosa, hienaboy23, és három játékos, Greifeinstein Gergő, Ábelovszki Benedek, és Réthy Ákos leültek beszélgetni René Xanders (csapatunk vezetőedzője) jövőjéről kapcsolatban.

A több mint kétórás beszélgetés során mindenki egyhangúan Xanders maradása mellett szavazott, így a német tréner marad csapatunknál a következő szezonra is!

-Tudom, a szurkolók most is lefogják szedni a fejem, de René Xanders eme évad után is bizalmat kap tőlem! Az egész szezonban szép focit játszott a csapat, tudom, hogy a bajnoki címet sajnos elbaltáztuk, de az nem csak Xanders hibája volt. Ő is megtanulta a leckét, -ismét-, és tudja miben kell változtatnia. Remélem jövőre sikeresen feljutunk az ötöd osztályba!-mondta hienaboy23 a tárgyalás utáni sajtótájékoztatón.

-Megszeretném köszönni a tulajdonos úrnak, és a játékosoknak is az újabb bizalmat. Az élet egy nagy tanulás, és én ma is tanultam valamit, azt, hogy Kispesten egy igazi otthonra leltem. A szurkolók az előző szezon után is "pikkeltek" rám, ez tudom, hogy most is így van, de szeretném ismét visszaszerezni a bizalmukat. A szezon végét elrontottuk, de ígérem, hogy a következő szezonban nem lesz ilyen! Mert ha igen, én magam távozok a csapattól!-mondta Xanders szintén a tárgyalás utáni sajtótájékoztatón.

René Xanders tehát a következő szezonban is csapatunk vezetőedzője lesz!

CSAK A KISPEST!!!
komment
Elbuktuk a bajnoki címet! 2017-12-04 14:24:24 
31 164 néző látogatott ki a Pokoltanya nevű stadionba, ahol felhős időjárás fogadott mindenkit. A játékvezető: Claude Goldschneider. Segitői:Arnie Waalwijk és Aleksander 'Olo' Lipinski.

Mohikánok kezdő 11:

Mónos - Grieshaber, Skaliczki, de Miranda - Kassai, Selendy, Andrej, Prokurat, Szilágyi - Litvay, Luns

Honvéd kezdő 11:

Kasyanov - Tabi, Sz. Kovács, Bojás - Őry, Ábelovszki, Greifeinstein, Grósz, Halmosi - Vezér, Réthy.

Első félidő:

A 24. percben Kassai Károly juttatta vezetéshez a hazaiakat. (1-0). A 32. percben egy villámgyors bal oldali akció végén Johnny Grieshaber (Mohikánok) szerzett gólt. (2-0). A 34. percben Szilágyi Géza (Mohikánok) újabb gólt szerezhetett volna, de Rushan Kasyanov (Honvéd) bravúrosan védett. A 39. percben Tabi Gábor révén szépített csapatunk! (2-1). Habár a hazai szurkolók szerint Tabi a gól előtt szabálytalan volt... Vége az első félidőnek, Mohikánok 55% birtokolták a labdát.

Második félidő:

Az 57. percben Beorn Luns (Mohikánok) szögletét Selendy Tamás (Mohikánok) fejelte a kapuba. (3-1). A 78. percben Szilágyi Géza (Mohikánok) a bal szélen előretört, majd átemelte a kapus felett a labdát. (4-1). A 82. percben Litvay Benedek (Mohikánok) vezethetett egyedül a labdát a kapusra egy bal oldali támadás végén, és góllal fejezte be az akciót a hazaiak támadója. (5-1). 1 perc volt a hosszabbítás a mérkőzés végén. Vége a mérkőzésnek, Mohikánok 58% birtokolta a labdát.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője): Szégyenteljes csúfos vereség, amiért én is vállalom a felelősséget. Sajnos így nem lettünk bajnokok, ez pedig fáj.... Beszélnem kell a fiúkkal és a tulajdonos úrral, meglátjuk, hogy a következő szezonban is én leszek-e a vezetőedző itt Kispesten...

Komoróczy Imre (Mohikánok vezetőedzője): Ez az! Ez egy hatalmas siker, nekünk legalábbis az! Gratulálok a fiúknak, akik remekül búcsúztak ettől a szezontól, és a szurkolók is elégedettek voltak velünk végre! Jövőre a bajnoki címért szeretnénk harcba szállni!

Maligán Mohikánok 5-1 Budapest.Honvéd FC 31 164 néző Pokoltanya Borult Időjárás

CSAK A KISPEST!!!

komment
Bajnoki beharangozó! 2017-12-01 13:40:31 
Elérkezett a szezonzáró ideje! Csapatunk a Maligán Mohikánok ellen lép pályára idegenben. Csapatunk nem dőlhet hátra, hiszen ha vereséget szenved, és a Pécs nyer, akkor ők lesznek a bajnokok és nem csapatunk.

-Még nincs vége a szezonnak. Nekünk mindenféleképp nyerni kell, mivel bajnokok szeretnénk lenni. Ismerjük a Maligánt, tudjuk mennyire erősek. Nehéz lesz idegenben, de szerintem a fiúk éhesek a sikerre, és remélem, hogy összejön a győzelem!-mondta René Xanders (csapatunk vezetőedzője) a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

-A Kispest erős, és a bajnoki címért küzd továbbra is. Az utolsó fordulóban szerintem sok csapat játékosa már a szünetre készül, nálunk azonban ez nem így van! Mindent megteszünk a győzelemért, főleg hazai környezetben, mert szépen szeretnénk búcsúztatni a mostani szezont.-mondta Komoróczy Imre (Maligán vezetőedzője) szintén a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Csapatunknál nincs sérült vagy eltiltott, a Maligánnál sérült nincs, Flóris Tamás viszont eltiltott.

Csapatunk az első fordulóban egyébként 2-0-ra nyert a Mohikánok ellen a Bozsik Stadionban.

Maligán Mohikánok-Budapest.Honvéd FC Pokoltanya Szombat 15:30 14. Forduló Bajnoki Mérkőzés

CSAK A KISPEST!!!
komment
Nagy lépést tettünk a bajnoki cím felé! 2017-11-27 14:08:41 
34 326 néző látogatott ki a mai mérkőzésre ezen a szép napsütéses délutánon. A játékvezető:Emre Özyuva. Segitői: Bogdan Radunacu és Vladimir de Both.

Honvéd kezdő 11:

Kasyanov - Tabi, Sz. Kovács, Bojás - Őry, Ábelovszki, Greifeinstein, Grósz, Halmosi - Vezér, Réthy.

HERO kezdő 11:

Pinczés - Szécsényi, Fábián, Nyeső, Részegh - Csiszlik, Szöllősi, Seben, Oláh - Lelesz, Faragó

Első félidő:

Rögtön a 2. percben vezetést szerzett csapatunk, amikor is egy jobb oldali beadást Kovács Sz. Attila (Honvéd) fejelt a kapuba! (1-0). A 4. percben Pinczés Ádám (HERO) bravúrral védte Réthy Ákos (Honvéd) lövését. Vége az első félidőnek, csapatunk 74% birtokolta a labdát.

Második félidő:

Az 54. percben Faragó Pál (HERO) egy jobb szélről megeresztett bombalövéssel egyenlített. (1-1). A 75. percben Halmosi Urbán (Honvéd) levett egy hosszúnak átadást, majd szépen a kapuba lőtte a játékszert! (2-1). A 80. percben Grósz Álmos (Honvéd) akcióját nézte tehetetlenül végig a vendégek védelme, melynek végén Grósz gólt szerzett! (3-1). A 82. percben egy középen vezetett formás támadás végén Ábelovszki Benedek (Honvéd) szerzett gólt! (4-1). A 83. percben Szécsényi Dénes (HERO) kapott sárga lapot sportemberhez méltatlan viselkedés miatt. A 84. percben pedig Grósz Álmos (Honvéd) rúgott a kapuba egy kipattanót! (5-1). A 87. percben Fábián Sándor (HERO) látványos műesését a játékvezető sárga lappal honorálta. A 89. percben Kovács Sz. Attila (Honvéd) eresztett meg egy lövést 16 méterről, de Pinczés Ádám (HERO) ismét bravúrral védett. Vége a mérkőzésnek, csapatunk 71% birtokolta a labdát.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője): Az első félidőt nem értékelném, a másodikat viszont igen. Ott már remekül játszottunk, és végül a jobb erőnlétnek köszönhetően is nyertünk. Nagy lépést tettünk a bajnoki cím felé, remélem, meg is szerezzük azt jövő héten a szezonzárón!

Kós Benjámin (HERO vezetőedzője): Az első félidőben még jó volt a játékunk, a másodikban is, de sajnos a végére elfáradtunk. Sajnálom a közönségünket, nem ezt érdemelték volna, de sajnos ez van. Gratulálok a Kispestnek, remélem, ők lesznek a bajnokok idén.

Budapest.Honvéd FC 5-1 BIG HERO 6 FC Bozsik Stadion 34 326 néző Napsütéses Időjárás

CSAK A KISPEST!!!
komment
Bajnoki beharangozó! 2017-11-25 14:39:45 
Csapatunk egy héttel a bajnokság zárása előtt, tehát a 13. fordulóban a tabella 7. helyén álló BIG HERO 6 FC ellen lép pályára a Bozsik Stadionban.

Csapatunk a második fordulóban 2-0-ra nyert a BIG HERO otthonában.

-Most azért egy nagyobb arányú győzelem a cél, de a lényeg a "biztonság". Sajnálom a HERO-t amely tönkrement, pedig egy jó csapatnak indultak. Remélem ma jó játékot mutatva nyerjük meg a mérkőzést.-mondta René Xanders (csapatunk vezetőedzője) a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

-Nincs tulajdonosunk, ez sajnálatos dolog. Ma a tisztes helytállás a cél a szurkolóink miatt is, mivel ők megérdemlik a szép játékot és az eredményeket is. A Kispest viszont erős csapat, főleg hazai pályán, tehát nehéz dolgunk lesz, de felvesszük a kesztyűt! -mondta Kós Benjámin (HERO vezetőedzője) szintén a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Csapatunknál nincs sérült vagy eltiltott, a HERO-nál eltiltott nincs, Kézdy Martin, Papp Dominik sérült, még Fábián Sándor illetve Lelesz Gergő felépült sérüléséből a mai mérkőzésre.

Budapest.Honvéd FC-BIG HERO 6 FC Bozsik Stadion Szombat 15:30 Bajnoki Mérkőzés

CSAK A KISPEST!!!
komment
Döntetlen a Ben Gay elleni rangadón! 2017-11-21 00:22:00 
37 804 néző látogatott ki a Bozsik Stadionba a mai mérkőzésre, ezen a kellemes őszies napon.A játékvezető:Markus Visuri.Segitői:Gabriel Felix és Alessandro Ravelli.

Honvéd kezdő 11:

Kasyanov - Tabi, Sz. Kovács, Bojás - Őry, Ábelovszki, Greifeinstein, Grósz, Halmosi - Vezér, Réthy.

Ben kezdő 11:

Santamarina - Ferreira Tavares, Mejer, Beerepoot - Kovács, Albrycht, Podlak, Montejo, Ojakivi - Detyna, Prusko.

Első félidő:

A 16. percben Halmosi Urbán (Honvéd) került a védők mögé, de lövése mellé ment.A 17. percben Adrian Podlak (Ben) került ziccerbe, de lövése neki is mellé ment.A 21. percben Réthy Ákos (Honvéd) szerezhetett volna gólt, de lövése neki is mellé ment. A 22. percben Wlodzimierz Dettyna (Ben) lépett ki egy pazar indítással, majd szerzett gólt. (0-1). A 25. percben Kovács Sz. Attila (Honvéd) elleni szabálytalanság után nem ítélt büntetőt a játékvezető. A 30. percben Rushan Kasyanov (Honvéd) remek indítása után Halmosi Urbán (Honvéd) szerezhetett volna gólt, de lövése ismét mellé ment. A 39. percben végre egyenlített csapatunk, mivel Vezér Mihály (Honvéd) érkezett menetrendszerűen egy bal oldali beadásba, majd szépen a kapuba csúsztatott! (1-1). Vége az első félidőnek, csapatunk 65% birtokolta a labdát az első félidőben.

Második félidő:

A 78. percben Wlodzimierz Dettyna szép cselek után szerzett gólt. (1-2). A 80. percben azonban Ábelovszki Benedek (Honvéd) végvitte a labdát a jobb szélen, majd szép gólt szerzett! (2-2). A mérkőzés végén 1 perc volt a hosszabbítás. Vége a mérkőzésnek, csapatunk 61% birtokolta a labdát.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője): Sajnos nem jött össze a győzelem, pedig szerintem jól játszottunk. A Ben viszont hajtott, és ezért megérdemelte az egy pontot, ráadásul Wlodzmierz Dettyna duplázott, tehát ez azt jelenti, hogy remek formában van. Megyünk tovább a bajnoki címig vezető úton.

Küre Haeuter (Ben Gay vezetőedzője): Jól játszottunk, szerintem megérdemeltük az egy pontot. A Kispestiek sem játszottak rosszul, szerintem jó meccset láthattak a nézők. Még én jó magam is jól szórakoztam, pedig edzőként nekem "izgulnom" kéne, nem szórakoznom egy meccsen.

Budapest.Honvéd FC 2-2 Ben Gay Bozsik Stadion 37 804 néző Kellemes őszies időjárás

CSAK A KISPEST!!!
komment
Bajnoki beharangozó! 2017-11-17 14:25:12 
Csapatunk holnap igen nehéz mérkőzés elé néz, hiszen a 11. fordulóban ellenfele a Ben Gay lesz a Bozsik Stadionban.

Az a Ben Gay, amely az előző héten 3-3-as döntetlent ért el hazai pályán a Pécs Soccer Club ellen.

-Természetesen láttam azt a mérkőzést, és már ki is elemeztük a fiúkkal. A harmadik fordulóban 4-1-re nyertünk a Ben Gay otthonában, tehát szerintem a holnapi meccsen sem lesz probléma. Nem félünk a találkozótól, sőt, sokkal inkább nagyon várjuk már! Csodálatos hangulat lesz a Bozsik Stadionban az biztos!-mondta René Xanders (csapatunk vezetőedzője) a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

-Itt az idő visszavágni a Kispestieknek a harmadik fordulóban kapott vereségünk miatt. Tudjuk, hogy a listavezetőhöz látogatunk holnap, de azért már össze is kéne tojni a gatyánkat? A Pécsiek ellen sem ijedtünk meg egy hete, és egy jó kis meccsen ikszeltünk velük. Szerintem a holnapi meccsel sem lesz gond, hiszen a fiúk már nagyon várják a találkozót!-mondta Küre Haeuter (Ben Gay vezetőedzője) szintén a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Csapatunknál Tabi Gábor felépült sérüléséből, eltiltott nincs. A Ben Gaynél, Vander Rapinha felépült sérüléséből, még eltiltott ott sincs.

Budapest.Honvéd FC-Ben Gay Bozsik Stadion Szombat 15:30 Bajnoki Mérkőzés

CSAK A KISPEST!!!
komment
Ismét sima győzelem a Lapatyom ellen! 2017-11-13 15:45:21 
12 000 néző látogatott ki a Cou Namp-ba a mai mérkőzésre.A játékvezető:Barend Poldermans.Segitői:Mattis Leibitz és Boris Michev.

Lapatyom kezdő 11:

Zalai - Istók, Ladó, Szilágyi, Tóth - Dobos, Zenthe, Fehér, Herter - Széchy, Rajkó.

Honvéd kezdő 11:

Kasyanov - Ráskó, Sz. Kovács, Bojás - Őry, Ábelovszki, Greifeinstein, Grósz, Halmosi - Vezér, Réthy.

Első félidő:

Már a 2. percben megszerezhette volna vezetést csapatunk, de Zalai György (Lapatyom) látványos védést mutatott be egy szabadrúgás után. A 19. percben viszont már megszerezte a vezetést csapatunk! Ráskó Márk (Honvéd) egy szép, középen vezetett támadás után talált a kapuba! (0-1). A 29. percben Réthy Ákos (Honvéd) remek lövése a felső lécről kifelé pattant. A 33. percben Ráskó Márk (Honvéd) használta ki a jobb oldali védelem megingását, és szerzett gólt! (0-2). A 33. percben Vezér Mihály (Honvéd) indult meg a jobb szélen, majd lőtt, de lövése a kapufát találta telibe.Vége az első félidőnek, csapatunk 86% birtokolta a labdát.

Második félidő:

Az 56. percben egy bal oldali támadás végén Bojás Csaba (Honvéd) volt eredményes! (0-3). A 74. percben egy remek indítás után Ráskó Márk (Honvéd) lépett ki egyedül, és góllal fejezte be az akciót! (0-4). Ráskó ezzel mesterhármast szerzett! A 80. percben egy remek jobb oldali beadást Vezér Mihály (Honvéd) lőtt el kapásból, a labda egy védőn megpattanva a kapuban kötött ki! (0-5). A 83. percben egy újabb remek indítás után Bojás Csaba (Honvéd) lépett ki őrizetlenül, és szerzett gólt! (0-6). A 84. percben egy sikeres kényszerítő után Vezér Mihály (Honvéd) szerzett gólt! (0-7). A mérkőzés végén két perc volt a hosszabbítás. Vége a mérkőzésnek, csapatunk 88% birtokolta a labdát.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője):Büszke vagyok a fiúkra, remekül játszottak ma.A második félidőben minden bejött, ennek nagyon örülök.Bevallom őszintén, ekkora különbségre nem számítottam ma, de természetesen örülök ennek a nagy arányú győzelemnek.

Géczi Elek (Lapatyom vezetőedzője):Sajnos ma nagyon rosszul játszottunk.A Kispest "lerohant" minket, mi pedig nem bírtuk sokáig a nagy nyomást.Ez ötödosztályú foci volt vendégünk részéről, tehát szerintem ők lesznek a bajnokok ebben a szezonban, teljesen megérdemelten!

FC Lapatyom 0-7 Budapest.Honvéd FC 12 000 néző Cou Namp Kellemes Időjárás

CSAK A KISPEST!!!
komment
Bajnoki beharangozó! 2017-11-10 15:21:29 
Csapatunk holnap az FC Lapatyom ellen lép pályára, amelyet a harmadik fordulóban a Bozsik Stadionban 8-0-ra győztünk le.

-Holnap nem kell ekkora győzelem különbségű győzelem, csak győzelem legyen jó játékkal.Sajnos Tabi nem épült fel sérüléséből, így a védelem összetétele kicsit gondot okoz, de jó csapatom van, tehát bármely játékoshoz bátran hozzányúlhatok.Ellenfelünk hiába egy "bot" csapat, akkor is képesek jó játékra, tehát nem mehetünk fel úgy a pályára, hogy máris győztünk.Azt ki is kell érdemelni.-mondta René Xanders (csapatunk vezetőedzője) a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

-Emlékszem még a Bozsik Stadionban történtekre, és szomorú is vagyok miatta.Most azért kicsit jobb játékra számítok a fiúktól, és remélem ők is tudják, hogy hazai pályán nem szabad feladni egy-egy mérkőzést.-mondta Géczi Elek (Lapatyom vezetőedzője) szintén a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Csapatunknál Tabi Gábor sérülés miatt biztosan nem lép pályára, eltiltott nincs.Ellenfelünknél nincs sérült vagy eltiltott.

FC Lapatyom-Budapest.Honvéd FC Cou Namp Szombat 15:30 Bajnokság 11. Forduló

CSAK A KISPEST!!!
komment
Újra az élen áll csapatunk! 2017-11-06 16:27:00 
Kellemes, tiszta idő fogadta a csapatokat, és azt a 30 696 nézőt, aki kilátogatott a Bozsik Stadionba.A játékvezető:Stéphane Croix.Segitői:Magyar Roland és Remond Agterbbrg.

Honvéd kezdő 11:

Kasyanov - Tabi, Sz. Kovács, Bojás - Őry, Ábelovszki, Greifeinstein, Grósz, Halmosi - Vezér, Réthy.

MTK kezdő 11:

Stemmler - Bakken, Szalony, Cannarsa, Aslanov, Goreux - Hammarborn, Mészáros, Jamka, Briante - Cornejo.

Első félidő:

A 25. percben Tabi Gábor (Honvéd) kapott ütést a lábai közé, ami után nem tudta folytatni a játékot.Helyére Bukovecz Dezső (Honvéd) érkezett.Thor Bakken (MTK) elkezdett cselezni saját tizenhatosán belül, ami után Réthy Ákos (Honvéd) labdát szerzett, de nem tudta a kapuba lőni a ziccert.Vége az első félidőnek, csapatunk 75% birtokolta a labdát.

Második félidő:

A 69. percben Réthy Ákos (Honvéd) használta ki a jobb oldali védelem hibáját, és szerzett gólt! (1-0).Majd a 74. percben egy középen vezetett szép támadás után Kovács Sz. Attila (Honvéd) szerzett gólt! (2-0).A 77. percben Vezér Mihály (Honvéd) jobb lába megsérült, helyére Kocsa Zoltán (Honvéd) érkezett.Vége a mérkőzésnek, csapatunk 75% birtokolta a labdát.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője):Az első félidőben nem játszottunk jól, a másodikban valamivel jobban festett a dolog.Két kulcsemberünk megsérült, ami hátrány a következő mérkőzésekre, de a lényeg a győzelem most, semmi más.

Leszkó János (MTK vezetőedzője):Az első félidőben jól tartottuk a Kispestet, a másodikban pedig két egyéni hiba után kaptunk két gólt.Összességében nézve nem játszottunk rosszul, de jó játékért még nem adtak pontot senkinek.Hangsúlyoznám, hogy az eredmény nem szégyen számunkra.A két sérült játékosnak pedig jobbulást kívánunk!

Budapest.Honvéd FC 2-0 MTK FC Martonvásár Bozsik Stadion 30 696 néző Kellemes, tiszta időjárás

CSAK A KISPEST!!!
komment
 
Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82