CSAK A KISPEST!! www.hattrick.org  
Menu
 • Gollovolista
 • Hirek,News
 • Játékosok,Team
 • Merkozesek
 • Pék Attila Ifiakadémia
 • Tabella
 • Vendégkönyv,Guestbook
Bajnoki beharangozó! 2018-06-22 16:35:02 
Csapatunk holnap a bajnokság 11. fordulójában kiesési rangadót játszik, ugyanis az *Iron Starz* ellen lép pályára idegenben. A 4. fordulóban a két csapat már találkozott egymással, a Bozsik Stadionban 6-3-as vereséget szenvedtünk a Starz ellen.

- Van miért visszavágnunk, és az előző heti győzelem után szerintem sikerülhet is! A Starz is remek játékerőt képvisel, én úgy gondolom viszont, hogy nekünk is van esélyünk, és ezt holnap meg is fogjuk mutatni!- mondta René Xanders (csapatunk vezetőedzője) a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

- A múltkor elég szépen megvertük a Kispestet, most sem készülünk másra. Én szerintem a csapatom felkészült, és a holnapi mérkőzés egy igazi rangadó lesz! Méghozzá kiesési, az a hatpontos fajta a javából!- mondta Vincenzo Ardama (Starz vezetőedzője) szintén a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Csapatunknál nincs sérült vagy eltiltott, a Starz csapatában sincs sérült vagy eltiltott.

*Iron Starz*-Budapest.Honvéd FC "The Big Iron Starz Home" Bajnokság 11. Forduló Szombat 15:30

CSAK A KISPEST!!!
komment
Meglepő győzelem a Reménységek ellen! 2018-06-18 16:35:50 
27 313 néző látogatott ki a mai mérkőzésre a Bozsik Stadionba. A játékvezető: Jarbas Souza Matos. Segítői: Washington Sinico és Stacey Polston.

Honvéd kezdő 11:

Kasyanov - Tabi, Sz. Kovács, Bojás - Őry, Ábelovszki, Greifeinstein, Grósz, Halmosi - Vezér, Réthy.

Reménységek kezdő 11:

Terrab - Delgado, Witzendorf, Chramosta - ten Brinke, Hintsanen, Koeseghy, Tarazona, Simionato - Ochoński, Couture.

Első félidő:

A 4. percben Tabi Gábor (Honvéd) próbálta meg átemelni a kapujából kinn álló kapust, ám kapu fölé emelte a játékszert, de a kapus védeni tudott, a kipattanót azonban Őry Miklós (Honvéd) a kapu fölé emelte. A 16. percben egy szöglet után Grósz Álmos (Honvéd) fejelt, de fejesét védte a kapus, a kipattanót azonban ezúttal Őry Miklós (Honvéd) a kapu lőtte! (1-0). A 26. percben Réthy Ákos (Honvéd) tört át a középső védelmen, majd szerzett gólt! (2-0). Vége az első félidőnek, csapatunk 51% birtokolta a labdát.

Második félidő:

Kettős cserével próbálta meg feldobni csapatát a Reménységek vezetőedzője, ám a második félidőben sem játszott jobban a vendég csapat. A 69. percben Kovács Sz. Attila (Honvéd) egy ütközés után a mellkasához kapott, de rövid ápolás után folytatni tudta a mérkőzést. A 76. percben Réthy Ákos (Honvéd) került helyzetbe, ám kapu fölé lőtt. Vége a mérkőzésnek, csapatunk 2-0-ra nyert!

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője): Büszke vagyok a fiúkra, remek teljesítménnyel nyertünk! Ezt a győzelmet a szurkolóinknak ajánljuk, akik ma is itt voltak velünk, és buzdítottak minket! Cél továbbra is a bennmaradás!

Fabrizio Messer (Reménységek vezetőedzője): Nem számítottam arra, hogy ilyen gyengén fogunk játszani. Ez egy szégyenteljes vereség, amit nehéz megmagyarázni, még akkor is, ha a Kispest megérdemelten nyert ma, tehát csak annyit tudok nekik mondani, hogy gratulálunk.

Budapest.Honvéd FC 2-0 Halvány Reménységek Bozsik Stadion 27 313 néző Bajnokság 10. Forduló

CSAK A KISPEST!!!
komment
Bajnoki beharangozó! 2018-06-15 16:27:09 
Csapatunk holnap a Halvány Reménységek csapatát fogadja a Bozsik Stadionban. Ellenfelünk 24 ponttal a tabella 2. helyén áll, így harcban van a bajnoki címért. Csapatunk viszont továbbra is az utolsó előtti helyen áll, 1 győzelemmel és 8 vereséggel...

- Sajnos az utóbbi hetek nem mentek jól, rendre vereséget szenvedtünk. Noha jól játszottunk, megszórtak minket... A Reménységek ellen hazai pályán megpróbálunk tisztesen helytállni, remélem sikerül, és azt is remélem, hogy szurkolóink nem fordulnak el tőlünk.- mondta René Xanders (csapatunk vezetőedzője) a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

- Egyelőre jó a szezonunk, de jobban örülnék, ha az első helyen állnánk. Ahhoz, hogy az első helyen álljunk, le kell győznünk a Honvédot is, remélem ezzel nem lesz probléma holnap. -mondta Fabrizio Messer (Reménységek vezetőedzője) szintén a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Csapatunknál nincs sérült vagy eltiltott, a Reménységeknél sincs sérült vagy eltiltott.

Budapest.Honvéd FC-Halvány Reménységek Bozsik Stadion Bajnokság 10. Forduló Szombat 15:30

CSAK A KISPEST!!!
komment
Ezúttal gólt sem szerzett csapatunk! 2018-06-11 14:52:41 
Verőfényes napsütés mellett 53 402 néző látogatott ki a Point Arénába a mai mérkőzésre. A játékvezető: Massimiliano Diamante. Segítői: Kalervo Surakka és Gaétan Gabelle.

Pontszerző kezdő 11:

Poulot - Muthee, Hĺland, Sonenzon, Mittermayer - Smustern, Liańo, Branca, MacGlashen - Lipcsei, Namani.

Honvéd kezdő 11:

Kasyanov - Tabi, Sz. Kovács, Bojás - Őry, Ábelovszki, Greifeinstein, Grósz, Halmosi - Vezér, Réthy.

Első félidő:

A 10. percben szerzett vezetést a Pontszerző, miután Karam Namani remekül átvett egy hosszúnak tűnő átadást, majd a léc alá bombázott. (1-0). A 18. percben Habib Muthee (Pontszerző) kapott sárga lapot szándékos szabálytalanság miatt. A 32. percben Philipp Smustern (Pontszerző) kapott egy ütést a lába közé, a jobb oldalra, nem is tudta folytatni a játékot, helyére Mándi Márk (Pontszerző) érkezett. A 33. percben egy bal oldali támadás végén Jens Branca (Pontszerző) szerzett gólt. (2-0). A 35. percben Tabi Gábor (Honvéd) passzolt vissza remekül egy labdát, de Halmosi Urbán (Honvéd) is meglepődött, így kimaradt a nagy helyzet. A 37. percben egy középen vezetett támadás végén Karam Namani (Pontszerző) szerzett gólt. (3-0). A 38. percben Lipcsei János (Pontszerző) került helyzetbe, de Rushan Kasyanov (Honvéd) remekül védett. Vége az első félidőnek.

Második félidő:

Az 59. percben Farruco Liano (Pontszerző) került helyzetbe, de lövése a felső lécen csattant. A 68. percben Habib Muthee (Pontszerző) lépett ki a középső védők mellett, majd gólt szerzett. (4-0). A 86. percben Tabi Gábor (Honvéd) kapott sárga lapot mert nem engedte elvégezni az ellenfél szabadrúgását. A 87. percben Mándi Márk (Pontszerző) fejelte pont Rushan Kasyanov (Honvéd) kapus kezébe a labdát, csakhogy kapusunk az kiejtette, így Karam Numani (Pontszerző) megszerezte mesterhármasát. (5-0). A 88. percben Őry Miklós (Honvéd) remek beadását Réthy Ákos (Honvéd) fejelte kapura, de a kapus remekül védett. Vége a mérkőzésnek.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője): Sajnos ma lemostak minket a pályáról, még csak gólt sem szereztünk... Helyzetünk is alig volt, nehéz ezek után bármit is mondani, lehet, hogy ki fogunk esni, de azt meg is fogjuk érdemelni!

Alexa Stan (Pontszerző vezetőedzője): Remek játékkal nyertünk ma, büszke vagyok a fiúkra! Bajnoki címre méltó csapatként játszottunk!

Pontszerző 5-0 Budapest.Honvéd FC 53 402 néző Point Aréna Bajnokság 9. Forduló

CSAK A KISPEST!!!
komment
Bajnoki beharangozó! 2018-06-08 14:29:39 
Csapatunk holnap a bajnokság 8. fordulójában az első helyezett Pontszerző ellen lép pályára. Legutóbb a két csapat a 6. fordulóban mérkőzött meg egymással, akkor a Pontszerző 4-1-re nyert a Bozsik Stadionban.

- Sajnos a bekapott gólokkal van a baj, no meg a védelmünkkel. Viszont ezen a héten sok munkát fektettünk a védelmünk rendbetételébe, így remélem, holnap már nem kapunk annyi gólt. Bizakodó vagyok, szerintem holnap a pontszerzés is összejöhet!- mondta René Xanders (csapatunk vezetőedzője) a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

- Egy hetek óta nyeretlen ellenféllel találkozunk, amely amolyan sebzett vadként már éhes a sikerre! Nehéz mérkőzésre számítok, mert mindig az olyan csapatok ellen nehéz, amelyek hetek óta nyeretlenek, és a kiesés ellen küzdenek. Ha úgy játszunk, mint pár hete a Bozsikban, akkor nem lehet gond, ha nem, akkor viszont fel kell kötnünk a gatyát...- mondta Alexa Stan (Pontszerző vezetőedzője) szintén a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Csapatunknál nincs sérült vagy eltiltott, a Pontszerzőnél sérült nincs, Fehér István viszont eltiltott.

Pontszerző-Budapest.Honvéd FC Point Aréna Bajnokság 9. Forduló Szombat 15:30

CSAK A KISPEST!!!
komment
Ismét öt gólt kapva kapott ki csapatunk! 2018-06-04 14:20:33 
28 020 néző látogatott ki a Bozsik Stadionba a mai mérkőzésre, ezen a felhős délutánon. A játékvezető: Cristóbal Swinburn. Segitői: Sabli bin Embran és Maurice Galle.

Honvéd kezdő 11:

Kasyanov - Tabi, Sz. Kovács, Bojás - Őry, Ábelovszki, Greifeinstein, Grósz, Halmosi - Vezér, Réthy.

Mecset kezdő 11:

Rothe - Prochazka, Goya, Buccisano - Kühlthau, Ormaniec, Arany, Uri, Lakatos - Janfelt, Collet.

Első félidő:

A 3. percben Tabi Gábor (Honvéd) remek átívelése után eljutott a labda ugyan Halmosi Urbánhoz (Honvéd), ám ő ezen annyira meglepődött, hogy nem tudta átvenni a játékszert, így oda lett a lehetőség. A 6. percben viszont már vezetést szerzett csapatunk! Vezér Mihály (Honvéd) tört be a tizenhatoson belülre a jobb összekötő helyén, és bombázott a kapuba! (1-0). Az öröm azonban csak a 7. percig tartott, Gernot Kühltau (Mecset) ugyanis csúnyán megverte Bojás Csabát (Honvéd) középen, majd gólt szerzett. (1-1). A 28. percben ismét hibáztak középső védőink, és Gernot Kühltau (Mecset) miután egyedül maradt, góllal zárta akcióját. (1-2).

Második félidő:

A 47. percben egy remek beadás után Grósz Álmos (Honvéd) csúsztatott, de fejese kapu mellé ment. A 48. percben egy újabb gyors kontra után Lakatos Béla (Mecset) volt eredményes. (1-3). Az 53. percben Florian Prochazka (Mecset) akadályozta ellenfelét a szabadrúgás elvégzésében, ezért sárga lapot kapott. Az 58. percben egy újabb gyors kontra végén Giovanni Buccisano (Mecset) volt eredményes. (1-4). A 73. percben egy remek átadás után Ábelovszki Benedek (Honvéd) még a védők szorításában is gólt tudott szerezni! (2-4). A 76. percben azonban Gernot Kühltau belőtte mesterhármasát, végleg lezárva a mérkőzést. (2-5). A 78. percben több néző szerint is határozatlan volt a bíró, amikor Lakatos Béla (Mecset) csak sárga lapot kapott egy elkésett becsúszás után. A szenvedő Vezér Mihály (Honvéd) a térdét fogta, szerencsére egy rövid ápolás után vissza tudott térni a pályára. Vége a mérkőzésnek, csapatunk 60% birtokolta a labdát a mérkőzés során.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője): Elég vicces, hogy ismét öt gólt kaptunk, és hogy megint 5-2-re kaptunk ki.... Sajnos úgy néz ki, ezek a meccsek ilyenek, de nem baj, nem ilyenkor kell nyerni, hanem a velünk egyszintűek ellen!

Egor Vanyukhin (Mecset vezetőedzője): Ismét izgalmas volt a mérkőzés, büszke vagyok a fiúkra! Összességében nézve jobbak voltunk ma is, örülök,, hogy sikerült nyernünk!

Budapest.Honvéd FC 2-5 Mecset FC Öskü

CSAK A KISPEST!!!
komment
Bajnoki beharangozó! 2018-06-01 14:25:05 
Csapatunk akárcsak előző héten, úgy most is a Mecset FC Öskü ellen játszik, csak most hazai pályán, a Bozsik Stadionban. A 8. fordulóban mindkét csapat számára a győzelem a fontos, csapatunknak a bennmaradás, a Mecsetnek a bajnoki cím miatt.

- Azért van különbség a két csapat között, de nem ekkora. Az előző heti vereség után nem könnyű újra a Mecset ellen játszani, de most mi leszünk hazai pályán! Megjártunk már mindent ebben a szezonban amit csak lehet, úgyhogy remélem Fortuna azért visszaad valamit most már, mert megérdemelnénk végre egy győzelmet.- mondta René Xanders (csapatunk vezetőedzője) a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

- Az előző héten nyertünk, de az az előző hét volt. Most új hét, új remények, szerintem ezt Kispesten is így látják. Idegenben nehéz dolgunk lesz, de mi a bajnoki címért küzdünk, és nem szabad botlanunk, tehát szerintem a holnapi meccset is befogjuk húzni!- mondta Egor Vanyukhin (Mecset vezetőedzője) szintén a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Csapatunknál nincs sérült vagy eltiltott, a Mecsetnél Dirk Klomp továbbra is sérült, még Thibault Pénot eltiltás miatt hagyja majd ki a mérkőzést.

Budapest.Honvéd FC-Mecset FC Öskü Bozsik Stadion Szombat 15:30 Bajnokság 8. Forduló

CSAK A KISPEST!!!
komment
Ismét gólgazdag meccsen kapott ki csapatunk! 2018-05-28 14:59:42 
Szép napsütéses időjárás mellett 33 678 néző látogatott ki az ArenaSmallForestbe. A játékvezető: Walter Ferber. Segitői: Torkild Norbjerg és Eiko Schwengelschwester.

Mecset kezdő 11:

Martínez Vara - Kühlthau, Goya, Buccisano - Arany, Ormaniec, Uri, Pénot, Lakatos - Janfelt, Collet.

Honvéd kezdő 11:

Kasyanov - Tabi, Sz. Kovács, Bojás - Őry, Ábelovszki, Greifeinstein, Grósz, Halmosi - Vezér, Réthy.

Első félidő:

A 3. percben Őry Miklós (Honvéd) lőtt veszélyesen távolról, de centikkel eltévesztette a kaput. A 18. percben Giovanni Buccisano (Mecset) kapott sárga lapot szándékos szabálytalanság miatt. A 21. percben Giovanni Buccisano (Mecset) szögletét Stéphane Collet (Mecset) fejelte a kapuba. (1-0). A 30. percben egy szép középen vezetett támadás végén Stéphane Collet (Mecset) szerzett gólt. (2-0). A 38. percben Réthy Ákos (Honvéd) szépített egy szép támadás végén! (2-1). A 41. percben Rushan Kasyanov (Honvéd) ívelte át a védők felett a labdát, Vezér Mihály (Honvéd) kilépett, és egyenlített! (2-2). A 42. percben azonban Stéphane Collet (Mecset) megszerezte saját, és csapata harmadik gólját. (3-2). Vége az első félidőnek, Mecset 54% birtokolta a labdát.

Második félidő:

Az 54. percben a félidőben csereként beálló Vali Micolescu (Mecset) tört át a középső védelmen, majd szerzett gólt. (4-2). Az 56. percben Vezér Mihály (Honvéd) szerzett majdnem gólt, de remek lövését Alejandro Martínez Vara (Mecset) bravúrral védte. A 61. percben Bojás Csaba (Honvéd) durva szabálytalansága sárga lapot ért. A 75. percben egy jobb oldali támadás végén Thibault Pénot (Mecset) volt eredményes. (5-2). A 78. percben megfogyatkozott ellenfelünk, Thibault Pénot (Mecset) ugyanis egy csúnya szabálytalanság miatt azonnal piros lapot kapott! A 80. percben Vali Miculescu (Mecset) lépett ki őrizetlenül, de Rushan Kasyanov (Honvéd) még időben menteni tudott. Vége a mérkőzésnek, Mecset 53% birtokolta a labdát a mérkőzés során.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője): Hiába álltunk fel a padlóról ismét, a sokkal tapasztaltabb ellenfelünk megint felmosta velünk a padlót! Sajnos jobb szó erre nincs, megalázó vereséget szenvedtünk, de még van remény a bennmaradásra!

Egor Vanyukhin (Mecset vezetőedzője): Szerencsére az első félidőben Collet rúgott egy mesterhármast, az kellett. A második félidőt rutinból lehoztuk, gratulálok a srácoknak, szép győzelem volt!

Mecset FC Öskü 5-2 Budapest.Honvéd FC ArenaSmallForest 33 678 néző Bajnokság 7. Forduló

CSAK A KISPEST!!!
komment
Bajnoki beharangozó! 2018-05-25 14:34:36 
A szezon feléhez érkeztünk, azaz a 7. forduló következik, amelyben csapatunk a Mecset FC Öskü ellen lép pályára, idegenben.

Ellenfelünk harcban van a bajnoki címért, jelenleg a tabella 4. helyén áll 12 ponttal, és hetek óta veretlen.

- Nehéz mérkőzés vár ránk ismét, de hát ez az ötödosztály. Remélem, most már a szerencse is mellénk áll, és végre tudunk nyerni egy mérkőzést, mert ez így nem mehet tovább! Én szerintem megérdemeljük a bennmaradást, mivel keményen harcolunk érte, csak sajnos ez az eredményekben nem mutatkozik...-mondta René Xanders (csapatunk vezetőedzője). a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

- Az előző héten megizzadtunk a három pontért, most szeretném, ha csapatom hamar lezárná a lényeges kérdéseket. Mi a bajnoki címért harcolunk, ők a bennmaradásért, tehát kemény meccs lesz, mert mindkét csapatnak van valami célja. Ettől függetlenül remélem, hogy mi nyerjük az összecsapást!-mondta Egor Vanyukhin (Mecset vezetőedzője) szintén a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Csapatunknál nincs sérült vagy eltiltott, a Mecsetnél eltiltott nincs, Dirk Klomp viszont sérülés miatt kihagyja a találkozót.

Mecset FC Öskü-Budapest.Honvéd FC ArenaSmallForest Szombat 15:30 Bajnokság 7. Forduló

CSAK A KISPEST!!!!
komment
Megint négy gólt kapott csapatunk! 2018-05-21 14:29:06 
25 256 néző látogatott ki a Bozsik Stadionba a mai mérkőzésre. A játékvezető: Walter Lebbis. Segitői: Evandro Concas és Eamonn Kendrick.

Honvéd kezdő 11:

Kasyanov - Tabi, Sz. Kovács, Bojás - Őry, Ábelovszki, Greifeinstein, Grósz, Halmosi - Vezér, Réthy.

Pontszerző kezdő 11:

Poulot - Muthee, Hĺland, Sonenzon, Rotteveel - Smustern, Liańo, Branca, MacGlashen - Fehér, Namani.

Első félidő:

A 16. percben Fehér István (Pontszerző) szöglete után Torger Haland (Pontszerző) fejelt gólt. (0--1). A 25. percben Vezér Mihály (Honvéd) egy remek kiugratás után egyenlített! (1-1). Vége az első félidőnek, csapatunk 51% birtokolta a labdát.

Második félidő:

A 47. percben Jens Branca (Pontszerző) csúsztatott meg egy beadást, a labda Philipp Smustern (Pontszerző) elé került, aki nem volt rest, és gólt szerzett. (1-2). Az 56. percben egy szép szóló végén Farruco Liano (Pontszerző) szerzett gólt. (1-3). A 87. percben egy szép jobb oldali akció végén Farruco Liano (Pontszerző) szerzett gólt. (1-4). A 88. percben Grósz Álmos (Honvéd) jobb térde sérült meg, nem tudta folytatni a játékot, helyére Akácz Dániel (Honvéd) érkezett. Vége a mérkőzésnek, Pontszerző 51% birtokolta a labdát a második félidőben.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője): Sajnos ma is kaptunk négy gólt, ez megengedhetetlen! Ha bent szeretnénk maradni, akkor nem szabad ilyen gyermeteg védelmi hibákat csinálnunk! Habár amióta egy szakállas nő nyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, azóta bármi megtörténhet....

Alexa Stan (Pontszerző vezetőedzője): Szép győzelem volt, gratulálok a fiúknak! Az első félidő felejthető volt, a második viszont már annál jobb! Én azon a véleményen vagyok, hogy akár még bajnokok is lehetünk!

Budapest.Honvéd FC 1-4 Pontszerző Bozsik Stadion 26 256 néző Bajnokság 6. Forduló

CSAK A KISPEST!!!
komment
 
Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89