CSAK A KISPEST!! www.hattrick.org  
Menu
 • Gollovolista
 • Hirek,News
 • Játékosok,Team
 • Merkozesek
 • Pék Attila Ifiakadémia
 • Tabella
 • Vendégkönyv,Guestbook
Mészáros,Rév,Göritz távozik,Xanders egyelőre marad csapatunknál! 2017-08-15 19:53:15 
A csúfosan véget ért szezon után elkezdődött a játékoskeret átalakítása, ennek mondhatni három játékosunk esett "áldozatul".

Az egyik Mészáros Zsolt, a másik Rév Alex, a harmadik pedig Ingo-Wilhelm Göritz.

Mindhárom játékos maga jelezte, hogy szeretne távozni csapatunktól, de nem a kiesés miatt, hanem mert szeretnék magukat külföldön is kipróbálni.

-Szerintem megérettem arra, hogy végre külföldön is kipróbáljam magam.Köszönök mindent a Kispesti közönségnek, meg a klubnak is, de ennek most jött el az ideje.-mondta Mészáros.

Rév szinte ugyanezt mondta, ahogy Göritz is.

-Tudtam, hogy előbb-utóbb ennek is eljön az ideje, csak azt nem tudtam, hogy ilyen nehéz lesz ez.Fájó a búcsú, de tudom, hogy egy nap visszatérek Kispestre, ide, ahol az otthonom van!-mondta Rév.

-Leginkább Németországba mennék, hogy többet láthassam anyukámat.Ez is közrejátszik a váltásban most, aminek semmi köze a kieséshez, mivel nekem nem "mocskos" a 6. osztály.Imádom, szeretem ezt a csapatot, és ígérem, hogy egy nap visszatérek!-mondta Göritz.

René Xanders (csapatunk vezetőedzője) hiába adta be lemondását a szezon végeztével, hienaboy23 (csapatunk tulajdonosa) időt kért a Német vezetőedzőnktől, aki kivár, és elárulta, hogy nem szeretne minden áron távozni csapatunktól.

CSAK A KISPEST!!!
komment
Súlyog vereséggel búcsúzott csapatunk a V. (5) osztálytól! 2017-08-14 20:34:44 
45 000 néző volt kíváncsi a mai mérkőzésre a Diósgyőri Stadionban ezen a felhős délutánon.A játékvezető:Jani Turku (Finn).Segitői:Hakan Lindhblad (Svéd) és Alojzije Vucerakovic (Horvát).

Diósgyőr kezdő 11:

Jutaí - Paju, Ledesma, Mondomo, Palacio - Guevara, Bogdán, Hermínio - Matos, Ko, bin Hj Azaharudin.

Honvéd kezdő 11:

Tokody - Bukovecz, Sz. Kovács, Bojás - Mészáros, Ábelovszki, Greifeinstein, Göritz, Rév - Vezér, Réthy.

Első félidő:

A 20. percben Juan Carlos Ledesma (Diosgyőr) használta ki a jobb oldali védelem hibáját, és szerzett gólt. (1-0).A 38. percben Ábelovszki Benedek (Honvéd) kapott sárga lapot szándékos szabálytalanság miatt.A 39. percben Bogdán Mihály (Diósgyőr) egy remek kiugratás után gólt szerezhetett volna, de méterekkel a kapu mellé lőtt.A 41. percben Kovács Sz. Attila (Honvéd) kapott sárga lapot szabálytalanság miatt.Vége az első félidőnek, csapatunk 51% birtokolta a labdát.

Második félidő:

Cserélt a szünetben a Diósgyőr, Juan Manuel Guevara (Diósgyőr) helyett Desmond Bailey (Diósgyőr) a pályán.A 48. percben Marcos Matos (Diósgyőr) futott el Bukovecz Dezső (Honvéd) mellett, majd szerzett gólt. (2-0).Az 57. percben Réthy Ákos (Honvéd) került helyzetbe, de lövését blokkolták a visszaérő védők.Az 58. percben Bogdán Mihály (Diósgyőr) szerzett gólt egy nagyszerű ellentámadás végén. (3-0).A 67. percben Shim-Bae Ko (Diósgyőr) is betalált, ezzel eldőlt a mérkőzés. (4-0).A 68. percben António Inocencio Hermínio (Diósgyőr) szerzett gólt, miután a kapuba fejelt egy remek beadást. (5-0).A 69. percben Juan Carlos Ledesma (Diósgyőr) kapott sárga lapot egy csúnya szabálytalanság után.A 71. percben pedig mehetett zuhanyozni a Hondurasi légiós, mivel sípszó után rúgta el a labdát, ezért második sárga lappal kiállította a játékvezető!2 perc volt a mérkőzés végén a hosszabbítás.Vége a mérkőzésnek, a Diósgyőr 51% birtokolta a labdát.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője):Végre végre ennek a borzalmas szezonnak.Sajnálok mindenkit, akinek ebben része volt.Ma szegény Bukovecz játszott rosszul, de ez nem csak az ő hibája.Megérdemelten kaptunk ki,azt kell hogy mondjam...

Bogdan Rimskiy (Diósgyőr vezetőedzője):Sajnálom Bukoveczet,nem lennék most a helyébe...Magunknak viszont gratulálok,közönségszórakoztató focival nyertünk,csak Ledesmát ne állította volna ki a játékvezető...

Diósgyőri VTK 1910 5-0 Budapest.Honvéd FC 45 000 néző Diósgyőri Stadion

CSAK A KISPEST!!!
komment
Bajnoki beharangozó! 2017-08-11 19:28:14 
Csapatunk a szezon utolsó mérkőzésére készül a Diósgyőri VTK ellen, amely csapat ellen idegenben játszik holnap délután.Mivel csapatunk már az előző héten kiesett a V. (5) osztályból, ezért szinte tét nélküli a mérkőzés, mivel a DVTK már korábban bebiztosította bennmaradását.

-Emlékszem, amikor elkezdődött a szezon, nem gondoltunk ilyen rémálomra.Nagyon sajnálom ami történt, és tudom, hogy ez az én felelősségem is...Ezt a mérkőzést még végcsinálom, aztán döntök a jövőmről.-mondta René Xanders (csapatunk vezetőedzője) a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

-Boldogak vagyunk, mert elértük a céljainkat.A Kispestet viszont sajnálom, hiányozni fognak ebből az osztályból.Holnap egy igazi örömfocit szeretnék a pályán látni, mert nekünk van miért örömködni, meg a szurkolóinknak is!-mondta Bogdan Rimskiy (Diósgyőri vezetőedzője) szintén a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Diósgyőri VTK 1910-Budapest.Honvéd FC Diósgyőri Stadion Szombat 15:30 Bajnoki Mérkőzés

CSAK A KISPEST!!!
komment
Kiesett csapatunk a V. (5) osztályból! 2017-08-07 19:16:20 
37 709 néző látogatott ki a Bozsik Stadionba a mai mérkőzésre ezen a felhős napon.A játékvezető:Gualtiero Rovatti (Olasz).Segitői:Mauro Honesto (Argentin) és Nino Novakovic (Bosnyák).

Honvéd kezdő 11:

Tokody - Sz. Kovács, Tabi, Bojás - Mészáros, Ábelovszki, Greifeinstein, Göritz, Rév - Vezér, Réthy.

sequence kezdő 11:

高木 (Takagi) - Sapir, Szulczewski, Petch, Śladewski, Kataja-aho - Tschiltsch, Houpert, Kimbita - Király, Thomander.

Első félidő:

A 4. percben egy szép középen vezetett támadás végén Ingo-Wilhelm Göritz (Honvéd) szerezhetett volna gólt, de lövése kapu mellé ment.A 20. percben Réthy Ákos (Honvéd) lövése csattant a felső lécen.A 26. percben egy kontratámadás végén Kivi Thomander (sequence) szerezhetett volna gólt, de lövése mellé ment.Vége az első félidőnek, csapatunk 67% birtokolta a labdát.

Második félidő:

A 68. percben Ábelovszki Benedek (Honvéd) került a vendég védők mögé, de nem koncentrált eléggé, és lövése mellé ment.A 69. percben egy gyors kontra végén Georg Tschiltsch (sequence) maradt védők nélkül, majd szerzett gólt. (0-1).A 70. percben Lounis Houpert (sequence) helyére Özün Onpulat (sequence) érkezett.A 79. percben egy csúnya ütközés után Tabi Gábor (Honvéd) maradt a földön, és eszméletet vesztette.De szerencsére rövid ápolás után a hordágyról már mosolygott és integetett védőnk, akire hosszú kihagyás vár majd.Helyére Bukovecz Dezső (Honvéd) érkezett.A 82. percben egy gyors bal oldali kontra végén Kivi Thomander (sequence) volt eredményes... (0-2).Vége a mérkőzésnek, csapatunk 65% birtokolta a labdát.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője):Sajnálom, ennyit tudok csak a szurkolók felé mondani.Nem ezt terveztük, a szünetben még arról beszéltünk, hogy megszerezzük a vezetést, és megnyerjük a mérkőzést, erre mi történt?Most ez van, ebből kell építkezni, Tabinak pedig jobbulást kívánok!Hogy távozom-e a szezon végeztével, még nem tudom, de egy biztos, gondolkodom rajta...

Anders Hjertskar (sequence vezetőedzője):Tudtam, tudtam és tudtam!Kontrákkal verhető a Kispest, és ma erre építettünk! Most örülünk az osztályozónak, de ott is keményen kell majd harcolnunk.A Kispestnek pedig sikeresebb folytatást kívánok!

Budapest.Honvéd FC 0-2 one sequence 37 709 néző Bozsik Stadion Felhős Időjárás Bajnoki Mérkőzés

CSAK A KISPEST!!!
komment
Bajnoki beharangozó! 2017-08-04 20:25:18 
Csapatunk holnap nagyon fontos mérkőzést játszik a bennmaradásért a jelenleg 6. one sequence ellen hazai pályán!

A cél nem lehet más mint a győzelem,ezt maga René Xanders (csapatunk vezetőedzője) mondta a mai mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

-Csak a győzelem a cél!Nem érdekel hogyan,de meg kell lennie a három pontnak!A Debreceni csapat is erős,de szerintem megverhetjük őket,hiszen a hazai pálya is velünk lesz.Remélem,a fiúk is odateszik magukat holnap,és megajándékozzák a közönséget valami széppel!-mondta Xanders.

Ellenfelünk vezetőedzője,Anders Hjertskar szerint csapatunk erős,de nem verhetetlen,és szerinte ők érdemelnék az osztályozót.

-Tudom,hogy a foci nem arra megy,hogy ki érdemel meg dolgokat,de szerintem mi jobban megérdemelnénk az osztályozót.A Kispest hiába erős,ezt a szezont eltolták,és ezért szerintem nekik kéne kiesniük.A holnapi mérkőzés mindenesetre választ ad mindenre,és remélem,hogy a mi javunkra billen majd a mérleg,mert megérdemelnénk egy ekkora sikert!-mondta Hjertskar szintén a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Csapatunknál nincs sérült vagy eltiltott,ellenfelünknél eltiltott nincs,Philipp Liesicke viszont sérült.

Budapest.Honvéd FC-one sequence Bozsik Stadion Szombat 15:30 Bajnoki Mérkőzés

CSAK A KISPEST!!!
komment
Játék nélkül nyert csapatunk! 2017-07-31 20:37:40 
Mivel a Hero86 elfelejtett csapatot küldeni a Bozsik Stadionba, és a szabályok értelmében, ha nincs legalább 9 játékos a pályán a mérkőzés kezdetén egy csapatnál, akkor a mérkőzést nem lehet lejátszani, és annak a csapatnak kell jóvá írni a 3 pontot 5-0-ás végeredménnyel, amely csapat kiállított legalább 9 játékost.

Nos, ez csapatunk volt, így mi "nyertünk" 5-0-ra, amely a bennmaradás miatt igen jól jött csapatunknak!

A mérkőzésre kilátogató 26 730 szurkoló nem maradt mérkőzés nélkül, mivel csapatunk ificsapata átjött a Bozsik Stadionba, és "összecsapott" a nagycsapattal.Az a meccs 5-3-as végeredményt hozott egyébként, tehát kedves nézőink nem unatkoztak végül Szombat délután!

Budapest.Honvéd FC 5-0 Hero86 Fc Bozsik Stadion 26 730 néző Borus Időjárás Szombat 15:30 Bajnoki Mérkőzés

CSAK A KISPEST!!!
komment
Bajnoki beharangozó! 2017-07-28 20:58:32 
Csapatunk holnap a Hero86 ellen lép pályára hazai környezetben.Ellenfelünk az előző héten fontos rangadót veszített a bajnoki címet illetően az FC Verbi ellen,igaz még van esélyük őket beérni a tabellán,de ahhoz a hátralévő összes meccsét meg kéne nyernie a Heronak,még a Verbinek el kéne veszítenie azokat.

Éppen ezért René Xanders (csapatunk vezetőedzője) szerint most verhető a Hero,amely talán még bánatos az előző hét miatt.

-Szerintem most meg lehet verni a Herot,mert nincsenek jó passzban.Mi sem,de ez most lényegtelen.A szurkolóink segítségét szeretnénk kérni,mivel most jön csak az igazi véghajrá,amire egy bravúrgyőzelemmel tudnánk rágyúrni a legjobban,és reméljük,hogy ez így is lesz!-mondta Xanders a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Reinhard Windler (Hero vezetőedzője) szerint csapata nincs gödörben,és győzni jönnek Kispestre.

-Csapatom jelentem tisztelettel,nincs gödörben,és nem is volt abban.Kikaptunk egy rangadón na és?Az élet attól még megy tovább.Ha jól tudom,az előző héten a Kispestiek is kikaptak a kiesés elleni rangadón,tehát akkor biztos ők is maguk alatt vannak.Győzni megyünk a Bozsikba ez nem vitás,és szerintem könnyű dolgunk lesz ez ellen a szedett-vedett Honvéd ellen.-mondta nem kis magabiztossággal Windler szintén a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Csapatunknál nincs sérült vagy eltiltott,ellenfelünknél Manhtos Vovos sérült,Nicola Mollica és Szabó János sérülésből lábadozik,de már játszatnak,még eltiltott nincs.

Budapest.Honvéd FC-Hero86 Fc Bozsik Stadion Szombat 15:30 Bajnoki Mérkőzés

CSAK A KISPEST!!!
komment
Ismét vereséget szenvdett csapatunk! 2017-07-25 15:35:14 
30 991 néző látogatott ki a Grande Himer Parkba a mai mérkőzésre,igazi "labdarúgóidő" fogadott mindenkit.A játékvezető:Daniel van Bronkhorst (Holland).Segitői:Tevfik Uytun (Német) és Alfredo Valério (Portugál).

Himer kezdő 11:

Jachyra - Mazzoldi, Felis, Eleméry - Petró, Orosz, von dem Knesebeck, Galashek, Veres - Cordletto, Paquin.

Honvéd kezdő 11:

Tokody - Sz. Kovács, Tabi, Bojás - Mészáros, Ábelovszki, Greifeinstein, Göritz, Rév - Vezér, Réthy.

Első félidő:

A 22. percben Galashek Boldizsár (Himer) válla megsérült,nem tudta folytatni a játékot,helyére Manczúr Márton (Himer) érkezett.A 24. percben Veres Gyula (Himer) nagyszerű cselek után ziccerbe hozta magát,de lövése a felső lécről kifelé vágódott.A 26. percben Romain Paguin (Himer) vett le egy hosszúnak tűnő átadást,majd a léc alá bombázta a játékszert.(1-0).Vége az első félidőnek,Himer 51% birtokolta a labdát.

Második félidő:

A 47. percben Réthy Ákos (Honvéd) tört át a középső védelmen majd egyenlített!(1-1).Az 59. percben Romain Paguin (Himer) azonban ismét betalált...(2-1).A 61. percben Orosz Attila (Himer) szöglet utáni fejese súrolta a felső lécet.A 69. percben Réthy Ákos (Honvéd) egy az egy vezethette Krzysztof Jachyra (Himer) kapusra a labdát,de nem koncentrált eléggé,és a kapusba lőtte a ziccert!A mérkőzés végén 1 perc volt a hosszabbítás.Vége a mérkőzésnek,Himer 54% birtokolta a labdát.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője):Szégyen,szégyen,szégyen!Erre a vereségre már nincsenek szavak!Ha a United Komlóst megtudjuk verni,akkor a Himer Intert miért nem,amely ráadásul a forduló előtt utolsó volt a tabellán!Lehet,hogy számomra itt a vég Kispesten,de úgy érzem,hogy erről a fiúk is tehetnek,akik nem harcoltak ma eléggé...Most magamba kell szálljak picit,aztán meglátjuk,hogyan tovább,vagy,hogy van-e még értelme folytatni ezt az egészet...

Jamy Laceur (Himer vezetőedzője):Ez szoros meccs volt,de legalább miénk a három pont!A fiúk küzdöttek,és megmutatták,miért kell tőlük félni!Szerintem innentől kezdve megvan az osztályozó,mert a Kispest nem fog talpra állni az biztos!

FC Himer Inter 2-1 Budapest.Honvéd FC 30 991 néző Grande Himer Park Kellemes Időjárás Szombat 15:30 Bajnoki Mérkőzés

CSAK A KISPEST!!!
komment
Bajnoki beharangozó! 2017-07-21 20:49:52 
Csapatunk holnap idegenben játszik kiesési rangadót az újonc FC Himer Inter ellen,amely jelenleg 8. a tabellán 5 ponttal,még csapatunk 7. 6 ponttal.

A találkozó a bennmaradást is eldöntheti René Xanders (csapatunk vezetőedzője) szerint,ezért fontos a 3 pont begyűjtése.

-Nem ezt vártam,de sajnos ez a meccs a bennmaradásról fog dönteni.Jó hír,hogy Greifeinstein Geri felépült,és holnap már játszani is tud,ami igen nagy segítség nekünk.Érzem a fiúkban erőt,szerintem képesek vagyunk megnyerni ezt a roppant fontos mérkőzést!-mondta Xanders a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Jamy Laceur (Himer vezetőedzője) megjegyezte,hogy nem azért jöttek az V. (5) osztályba,hogy "retúr" jeggyel vissza is "szálljanak" a VI. (6) osztálya,hanem hogy itt "ragadjanak",és legyen egy stabil csapatuk.

-Értetlenül állok a 8. helyünk előtt,mert mi nem azért jutottunk fel az előző szezonban ide,hogy retúr jeggyel szálljunk is vissza a 6. osztályba,hanem azért,hogy itt ragadjunk,és sok-sok boldog szezont hozzunk a szurkolóinknak.A Kispest motivált,de mi is azok vagyunk,így szerintem a holnapi mérkőzést mi fogjuk megnyerni,és nem a Budapesti riválisunk,akik amúgy is igen gyengék idegenben.Azért kár,hogy Kevin Hayden nem lehet velünk holnap,de szerintem képesek vagyunk nélküle is jó teljesítményre,és győzelemre!-mondta Laceur szintén a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Csapatunknál nincs sérült vagy eltiltott,ellenfelünknél sérült nincs,Kevin Hayden viszont eltiltott.

FC Himer Inter-Budapest.Honvéd FC Grande Himer Park Szombat 15:30 Bajnoki Mérkőzés

CSAK A KISPEST!!!
komment
Vereség a Vacky ellen! 2017-07-18 01:00:39 
29 623 néző látogatott ki a Bozsik Stadionba a mai mérkőzésre,amelyet kellemes,labdarúgóidőben rendeztek meg.A játékvezető:Roger Rainbacher (Német).Segitői:Stefan Ligocki (Cseh) és Guschti Golinvaux (Svájci).

Honvéd kezdő 11:

Tokody - Sz. Kovács, Tabi, Bojás - Mészáros, Grósz, Ábelovszki, Göritz, Rév - Vezér, Réthy.

Vacky kezdő 11:

Molnár - Katona, Hacser - Özarpa, Osama, Kongshřj, Kornyik, Sřrloth - Gábor, Porubszki, Ligios.

Első félidő:

A 15. percben Tabi Gábor (Honvéd) került a bal oldali védelem mögé,de nem tudott gólt szerezni,mert fölé lőtte a ziccert.A 30. percben Grósz Álmos (Honvéd) bokája csavarodott meg kissé,de szerencsére folytatni tudta a mérkőzést.A 37. percben Rév Alex (Honvéd) nem tudott levenni egy remek jobb oldali beadást.A 41. percben Kornyik Szilveszter (Vacky) került helyzetbe,de Tokody Péter (Honvéd) védett.Vége az első félidőnek,csapatunk 54% birtokolta a labdát.

Második félidő:

A 47. percben Hans Sorloth (Vacky) talált a kapuba egy korszerű támadás végén. (0-1). Az 54. percben Vezér Mihály (Honvéd) szerzett gólt egy remek labdaszerzés után! (1-1).A 60. percben Rév Alex (Honvéd) szerezhetett volna gólt,de Molnár György (Vacky) védett.A 77. percben Ugur Özarpa (Vacky) lépett ki őrizetlenül,és szép gólt szerzett. (1-2).Vége a mérkőzésnek,csapatunk 51% birtokolta a labdát.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője):Nagyon hiányzott ma Greifeinstein Geri,aki sérüléséből sajnos nem épült fel.Sok helyzetet hagytunk ki,ami a győzelmünkbe került.Nem baj,a jövő heti Himer Inter elleni kiesési derbin kell megmutatnunk igazi arcunkat.

Szili Levente (Vacky vezetőedzője):Ez egy nehéz mérkőzés volt,de a lényeg a három pont.A Kispest küzdött,de szerencsére kihagyta helyzeteit,mi pedig szereztünk két gólt,és okosan fociztunk.Várom a jövő heti folytatást!

Budapest.Honvéd FC 1-2 Vacky FC 29 623 néző Bozsik Stadion Kellemes időjárás Bajnoki Mérkőzés

CSAK A KISPEST!!!
komment
 
Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78