CSAK A KISPEST!! www.hattrick.org  
Menu
 • Gollovolista
 • Hirek,News
 • Játékosok,Team
 • Merkozesek
 • Pék Attila Ifiakadémia
 • Tabella
 • Vendégkönyv,Guestbook
Osztályozó beharangozó! 2017-04-28 20:16:06 
Csapatunk holnap osztályozó mérkőzést játszik az ötödosztálybéli tagságunk megőrzéséért.Ellenfelünk a VI. (6) osztály 65. csoportjának bajnoka,tehát a HONVÉD BEM SE lesz a Bozsik Stadionban,tehát hazai környezetben!

A szintén Budapesti csapat,-akárcsak csapatunk-,2011 óta írja történelmét,de eddig csak két bajnoki címet ünnepelhetett ellenfelünk.

Az osztályozó mérkőzés előtt René Xanders (csapatunk vezetőedzője) és Greifeinstein Gergő (csapatunk középpályása) nyilatkozott a mérkőzést megelőző hivatalos sajtótájékoztatón.

-Nem lesz könnyű meccs,de ha tavaly megoldottuk,akkor remélem,hogy most is megfogjuk!Örülök neki,hogy Göritz illetve Mészáros is visszatért,mivel így egyben lesz a csapat a mérkőzésen,ami szerintem kulcsfontosságú.A hazai pálya "előnyét" is mi élvezzük,tehát holnap csak a győzelem lehet a cél!-mondta Xanders.

-Igen fontos volt,hogy Göritz és Mészáros is visszatérjen,de a szurkolók támogatása is nagyon fontos lesz.Mi a következő szezont is itt,az ötödosztályban szeretnénk tölteni,tehát mi majd bele adunk apait-anyait ebbe a mérkőzésbe,ezt megígérhetem!Magunkat hoztuk ilyen helyzetbe,most nekünk is kell "kikecmeregni" belőle,és ez remélem,hogy sikerül is!-mondta Greifeinstein.

Ellenfelünktől Erwin Possegger (BEM SE vezetőedzője) mellett Dorogi László (BEM SE hátvédje) jelent meg a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

-Kaphattunk volna "könnyebb" ellenfelet is,de ez van,ezt kell szeretni.A szezonunk kiváló volt,így remélem,hogy holnap egy feljutással koronázzuk meg ezt az egészet!Nagyon várom már a mérkőzést,amelyet remélem,hogy mi nyerünk meg!-mondta Possegger.

-Izgatott vagyok,de nem ideges!Semmit sem fogunk elkapkodni holnap,majd lesz ami lesz.A helyzeteinkkel szeretnénk jól gazdálkodni,aztán akkor meg is vertük a Kispestet szerintem.Bízom a fiúkban,mivel látom rajtuk is,hogy ők is motiváltak nem csak én.Szerintem képesek vagyunk megverni a Kispestet holnap,de ehhez a szurkolóink támogatása is kell,akik remélem,hogy elkísérnek minket,és minél többen annál jobb!Győzzön a jobbik csapat holnap!-mondta Dorogi.

Csapatunknál se sérült se eltiltott,ellenfelünknél sincs sérült vagy eltiltott.

Budapest.Honvéd FC-HONVÉD BEM SE Bozsik Stadion Szombat 15:30 Osztályozó Mérkőzés

CSAK A KISPEST!!!
komment
Győzelem az utolsó fordulóban! 2017-04-24 17:56:06 
Kellemes,tiszta idő fogadott ma mindenkit,köztük azt a 27 757 nézőt,aki kilátogatott a Terence Hill Arénába a mai mérkőzésre.A játékvezető:Joel Cubillas (Perui).Segitői:Omar Ortu (Német) és David Ayala (Venezuelai).

Spencer kezdő 11:

Satke - Špaleta, Pásztor, Bertolč, Kummer, Carneiro Lopes - Tibor, Harsányi, Eperjesi - Nadolu, Lopatkov.

Honvéd kezdő 11:

Tokody - Tabi, Sz. Kovács, Bojás - Csákány, Ábelovszki, Greifeinstein, Göritz, Rév - Vezér, Réthy.

Első félidő:

A 4. percben jött a mérkőzés első helyzete.Akkor Giuseppe Bertolé (Spencer) lőtt kapura a bal szélről,amely épphogy elkerülte a kaput.A 11. percben megszerezte a vezetést csapatunk!Rév Alex (Honvéd) volt eredményes egy jobb oldali támadás végén!(0-1).Olyan csend lett a stadionban,hogy szinte a légyzümmögést is lehetett hallani ekkor.Vége az első félidőnek,csapatunk 61% birtokolta a labdát.

Második félidő:

Az 51. percben Rév Alex (Honvéd) sokadik jó beadását Réthy Ákos (Honvéd) váltotta gólra!(0-2).Csákány Domonkos (Honvéd) hagyta maga mögött a védőket,és szerezhetett volna gólt,de egy védő beérte,és oroszlánként bevetődve blokkolta szélsőnk lövését!Történt mindez a mérkőzés 55. percében.Egy gyors és pontos jobb oldali akció végén Zvjezdan Spaleta (Spencer) került ziccerbe,de fölé lőtt!Ezt nehezebb volt kihagyni,mint belőni!A 63. percben Fabiao Carneiro Lopes (Spencer) kapott sárga lapot szabálytalanság miatt.A 66 percben Eperjesi Zoltán (Spencer) helyett Fodor Benedek (Spencer) lépett pályára.A visszahúzódó Spencer ellentámadásból próbált támadni,és a 70. percben nyílt is egy lehetőség előttük,de Giuseppe Bertolé (Spencer) lőtt mellé egy szabadrúgást.A 79. percben egy gyors kontra végén Kummer Mihály (Spencer) szerzett gólt!(1-2).A mérkőzés végén 1 perc hosszabbítás volt,de a Spencer így sem tudott egyenlíteni.Vége a mérkőzésnek,csapatunk 61% birtokolta a labdát.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője):Az utolsó 10 perc nem volt valami jó,de a három pont a lényeg,ami fontos volt.Összességében nézve jól játszottunk,remélem az osztályozón is ilyen jók leszünk!

David Paiva (Spener vezetőedzője:Sajnos ma is,mint ebben a szezonban oly sokszor,ma is szerencsétlenek voltunk.Gratulálok a Kispestnek,mivel megérdemelten nyertek,mi pedig megpróbálunk jövőre ismét feljutni,mivel jó keretünk van,amely egyben fog maradni!

Bud Spencer Team 1-2 Budapest.Honvéd FC 27 757 néző Terence Hill Arena Kellemes Idő Szombat 15:30 Bajnoki Mérkőzés


CSAK A KISPEST!!!
komment
Bajnoki beharangozó! 2017-04-21 17:19:37 
Csapatunk holnap a Bud Spencer Team ellen lép pályára idegenben.A Pécsi csapat jelenleg utolsó 3 ponttal,tehát már biztosan kiestek az V. (5) osztályból,még csapatunk 20 ponttal 5.,és mivel feljebb már nem léphetünk a tabellán,ezért csapatunk osztályozóra kényszerül a szezon végén.Azonban csapatunknak fontos lesz a győzelem,hogy legalább az osztályozóra egy kis önbizalommal menjen ki a csapat.

-A szezonzáron fontos a győzelem,főleg azért,mert az osztályozóra ismét kell egy kis önbizalom.Bevallom,kicsit bosszús vagyok,mert mi rontottuk el ezt a szezont,de sajnos már nem tudjuk visszaforgatni az idő kerekét.Tudom,hogy a Bud Spencer is nyerni szeretne,éppen ezért felkészültünk belőlük,és remélem,hogy megnyerjük a holnapi találkozót.-mondta René Xanders (csapatunk vezetőedzője) a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

-Hiszem,hogy képesek vagyunk megverni a Kispestet,amely most amúgy is el van keseredve az osztályozó miatt.Sajnos mi kiestünk,ami azért fáj,de a következő szezonban ismét megcélozhatjuk a feljutást,ami szerintem sikerülhet is,hiszen a hatodosztályban lévő csapatoktól jobb csapatunk van.Remélem ezt a szurkolók is megértik,és remélem,hogy holnap megverjük a Kispestet "búcsúzóul"!-mondta David Paiva (Bud Spencer Team vezetőedzője) a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Csapatunknál eltiltott nincs,Mészáros Zsolt sérülésből lábadozik.A Bud Spencernél se sérült,se eltiltott.

Bud Spencer Team-Budapest.Honvéd FC Terence Hill Arena Szombat 15:30 Bajnoki Mérkőzés

CSAK A KISPEST!!!
komment
Döntetlen a Diósgyőr ellen! 2017-04-17 17:33:39 
38 147 néző látogatott ki a Bozsik Stadionba a mai mérkőzésre,szép,napsütéses idő fogadott mindenkit.A játékvezető:Erkki Mankinen (Finn).Segitői:Jifri D. Vasek (Cseh) és Roni Oeri (Svájci).

Honvéd kezdő 11:

Tokody - Tabi, Sz. Kovács, Bojás - Csákány, Ábelovszki, Greifeinstein, Grósz, Rév - Vezér, Réthy.

Diósgyőr kezdő 11:

Kolednik - Paju, Ledesma, Mondomo, Palacio - Cuvelier, Guevara, Alaei - Al-Mushefry, Friđriksson, Al-Khatry.

Első félidő:

A 14. percben Vezér Mihály (Honvéd) szerezhetett volna gólt,de lövése mellé ment.A 26. percben Greifeinstein Gergő (Honvéd) vitte el a labdát a vendégek kapusa,Kostja Kolednik (Diósgyőr) mellett,ám a kapus "elütötte" Gergőt,a játékvezető sípja viszont néma maradt,nincs 11-es!A 37. percben Juan Carlos Ledesma (Diósgyőr) szerezhetett volna gólt,de Tokody Péter (Honvéd) védett.A 44. percben Sergio Palacio (Diósgyőr) lövése szállt mellé.Vége az első félidőnek,csapatunk 65% birtokolta a labdát.

Második félidő:

A 46. percben kettőt cserélt a Diósgyőr,Adam Yousef Al-Khatry helyett Alfredo Duarte Évora érkezettt,még Tahir Habib Al-Mushefry helyett László Zoltán érkezett a pályára.Egy jobb oldali beadás után Réthy Ákos (Honvéd) szerezhetett volna gólt,de a vendégek kapusa védeni tudott.Történt mindez a találkozó 60. percében.A 64. percben Rév Alex (Honvéd) tört előre a jobb szélen,majd lőtt,de lövése a felső lécről kifelé pattant.A 69. percben Réthy Ákos (Honvéd) egy szabálytalanság után a jobb térdét masszírozta,de szerencsére egy rövid ápolás után folytatni tudta a játékot.Vége a mérkőzésnek,csapatunk 63% birtokolta a labdát.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője):Szégyenteljes és gyalázatos volt a mai biráskodás!Ezt tudom mondani.Hiába játszott jól a csapat,ha nem tudtunk gólt szerezni,plusz egy jogos büntetőt nem kaptunk meg a 26. percben!Hazai közönség előtt ez nagyon ciki,és így már biztosan osztályozóra kényszerülünk a szezon végén...Egyelőre ennyit mondok,mert még nem higgadtam le,és félek,hogy olyat mondok amilyet nem szabadna.

Bogdan Rimskiy (Diósgyőr vezetőedzője):Nem érdemelt volna ma a Kispest győzelmet,mivel ez a realitás!A 11-es szituáció pedig nem volt 11-es,nem értem mit sír a hazaiak szája,majd az osztályozón mutassák meg,hogy milyen jók,nem ellenünk kellett volna "embereskedni".Egyébként mi jól játszottunk,és az egy pontnak is örülünk.

Budapest.Honvéd FC 0-0 Diósgyőri VTK 1910 Bozsik Stadion 38 147 néző Napos Idő Bajnoki Mérkőzés

CSAK A KISPEST!!!

komment
Bajnoki beharangozó! 2017-04-14 17:51:02 
Csapatunk holnap fontos kiesési rangadót vív az utóbbi hetekben jó formába lendülő Diósgyőri VTK ellen,akiket Januárban csupán 1-0-ra vertünk idegenben.Csapatunk jelenleg 5. a tabellán,még a DVTK 6.,és csupán 6 pont a különbség a két csapat között a táblázaton,tehát fontos mérkőzés következik René Xanders (csapatunk vezetőedzője) szerint is.

-Ez egy igen fontos mérkőzés lesz,hiszen ez egy kiesési derbi!Ha nem nyernénk,akkor nehéz helyzetbe kerülnénk,amit nem szeretnénk,így holnap hazai pályán csak a győzelem a cél!Sajnos Mészárost sérülés,még Göritzet eltiltás miatt vesztettem el,de megfelelő pótlásuk van,tehát ezért nem izgulok,és remélem,hogy ismét megverjük a Diósgyőrt!-mondta Xanders a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

-Nehéz egy ilyen mérkőzés előtt bármit is mondani,hiszen két taktikailag remekül felkészült csapat találkozik,akiknek fontos a bennmaradás egyenes ágon.Tudjuk,hogy mit játszik a Kispest,és hogy minőségi játékosaik vannak,de szerintem mi sem panaszkodhatunk,és hiába kezdtük rosszul a szezont,nagyjából a végére "belejöttünk",és az utolsó két fordulóban az a célunk,hogy az 5. helyen végezzünk!Ez egy holnapi győzelemmel sikerülhet is!Bízom a fiúkban,és a szurkolóinkban is,akik biztosan elkísérnek minket Kispestre,és buzdítani fognak minket!-mondta Bogdan Rimskiy (DVTK vezetőedzője) a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Csapatunknál Mészáros Zsolt sérült,Ingo-Wilhelm Göritz eltiltását tölti a mérkőzés alatt,tehát ők nem fognak holnap pályára lépni.A Diósgyőrnél eltiltott nincs,viszont Francisco Sacramento Batista Mendes sérült,még Todor Vladimirov sérülésből lábadozik.

Budapest.Honvéd FC-Diósgyőri VTK 1910 Bozsik Stadion Szombat 15:30 Bajnoki Mérkőzés

CSAK A KISPEST!!!
komment
Megvertük a Hero-t! 2017-04-10 17:12:38 
35 804 néző látogatott ki a Bozsik Stadionba a mai mérkőzésre,felhős idő fogadott mindenkit,de az eső kivárta a meccs végét.A játékvezető:Rafal Stoklosa (Lengyel).Segitői:Thorvald Torp (Dán) és Bobby Jonhston (Angol).

Honvéd kezdő 11:

Tokody - Tabi, Sz. Kovács, Bojás - Mészáros, Ábelovszki, Greifeinstein, Göritz, Rév - Vezér, Réthy.

Hero kezdő 11:

Anda - Szabó, Selawi, Barbui - Deisz, Zeman, Constant, Kolev, Timmermans - Todorov, Mollica

Első félidő:

Már a 2. percben megszerezhette volna a vezetést csapatunk,de Greifeinstein Gergő (Honvéd) bal oldali beadását nagy nehézségek árán kivágták a vendég védők.A Hero ebből kontratámadást vezetett,de Matyas Zeman (Hero) lövése a kapufáról kifelé pattant.A 20. percben Mészáros Zsolt (Honvéd) jobb térde megsérült,nem tudta folytatni a mérkőzést,helyére Csákány Domonkos (Honvéd) érkezett.A 30. percben Réthy Ákos (Honvéd) vett le egy hosszúnak tűnő átadást,és habozás nélkül a léc alá "bombázta" a játékszert!(1-0).A 36. percben Vezér Mihály (Honvéd) lövése az oldalhálóban kötött ki.A 40. percben egy jobb oldali beadás után Kovács Sz. Attila (Honvéd) fejelt kapura,de fejesét a vendégek kapusa szögletre tolta.A 42. percben Ingo-Wilhelm Göritz (Honvéd) látványos műesését a játékvezető sárga lappal honorálta.A 43. percben Ingo-Wilhelm Göritz (Honvéd) szerezhetett volna gólt,de lövése a felső lécről kifelé pattant.Vége az első félidőnek,csapatunk 64% birtokolta a labdát.

Második félidő:

A 47. percben Ábelovszki Benedek (Honvéd) lövését védte Anda Rafael (Hero).A 70. percben egy 20 méteres szabadrúgást Greifeinstein Gergő (Honvéd) tanárian csavart a hálóba,így már 2-0-ra vezetett csapatunk!A 76. percben Kovács Sz. Attila (Honvéd) szabálytalanság miatt sárga lapot kapott.A mérkőzés végén 1 perc volt a hosszabbítás,de a Heronak ez sem volt elég,és 2-0-ás vereséget szenvedtek!Vége a mérkőzésnek,csapatunk 60% birtokolta a labdát.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője):Na így kell játszani!Én mondtam a fiúknak,ha akarnak,és küzdenek,akkor megnyerhetjük ezt a mérkőzést is!Nincs messze az egyenes ágon való bent maradás,remélem meglesz!Gratulálok a fiúknak,ma remekül játszottak!

Reinhard Windler (Hero vezetőedzője):Kicsit lebecsültük a Kispestet,ami ma büntetett.Gratulálok nekik a mai győzelemhez,megérdemelték.Egyelőre többet nem mondanék,mert még nem higgadtam le,és olyat mondanék,amit nem kellene,és megbánnék.

Budapest.Honvéd FC 2-0 Hero86 FC Bozsik Stadion 35 804 néző Felhős Idő


CSAK A KISPEST!!!
komment
Bajnoki beharangozó! 2017-04-07 22:05:16 
Csapatunk holnap nagyon nehéz bajnoki mérkőzést játszik,hiszen a tabellán 3.,és három mérkőzés óta veretlen Hero86 Fc látogat a Bozsik Stadionba.Csapatunk az előző héten 4-0-ra verte idegenben a Kupeczik fc-t,de még így 6 pontos hátrányban vagyunk a még egyenes ágon bent maradás érő 4. helytől.Éppen ezért,a holnapi,és a maradék összes mérkőzés egy élet halál mérkőzés lesz csapatunknak,legalábbis René Xanders (csapatunk vezetőedzője) szerint.

-A remek szezonkezdet után csalódott lennék,ha osztályozón kéne kivívnunk ismét a bent maradást.Az utóbbi hetekben nem voltunk valami jók,de megvertük a listavezetőt,ami nagy fegyvertény!Szerintem a Hero sem erősebb,de tudjuk,a labda kerek,és bármi megtörténhet,de remélem,hogy érzik a fiúk is,hogy ez egy élet halál meccs lesz.Mondjuk az összes többi mérkőzés az lesz...De ezt csakis magunknak köszönhetjük.-mondta Xanders a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Ellenfelünk vezetőedzője (Reinhard Windler) szerint csapata erős,és nem ijed meg a Kispesttől,főleg azért,mert nekünk lesz fontosabb a mérkőzés.

-Nem mondom,hogy nekünk nem fontos ez a mérkőzés,meg a három pont,de türelmesen kell játszanunk.Mivel a Kispest hajtani fog az első perctől kezdve,és hazai pályán már az első 15 percben szeretne előnybe kerülni.Ha ez nem sikerül,-a terveim szerint nem is fog-,akkor mi föléjük növünk,és gólokkal fogjuk megverni őket!Szerintem ez a realitás,mivel az én csapatom erős,és nem a bent maradásért harcol,hanem a bajnoki címért,és ez nem nagyképűség,hanem színtiszta realitás.-mondta Windler a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Csapatunknak tehát nagyon fontos lesz ez a mérkőzés,még ellenfelünknek nem annyira,de azért ők is hajtani fognak a hármas sípszóig.

Csapatunknál se sérült se eltiltott,a Heronál Manthos Vovos sérült,eltiltott nincs.

Budapest.Honvéd FC-Hero86 Fc Bozsik Stadion Szombat 15:30

CSAK A KISPEST!!!
komment
Győzelem a listavezető ellen! 2017-03-20 16:41:27 
Nou Vacky Arénába ma 37 661 néző látogatott ki,kellemes,"labdarúgóidő" fogadta őket.A játékvezető:Larry Allemann (Angol).Segitői:Avgust Zagurksiy (Észt) és Jacob Patchell (Ausztrál).

Vacky kezdő 11:

Molnár - Katona, Hacser, Csernyánszky - Sřrloth, Del Castello, Osama, Özarpa, Kornyik - Porubszki, Gábor.

Honvéd kezdő 11:

Tokody - Tabi, Sz. Kovács, Bojás - Mészáros, Ábelovszki, Greifeinstein, Göritz, Rév - Vezér, Réthy.

Első félidő:

A 35. percben Ábelovszki Benedes (Honvéd) masszírozta a térdét egy szabálytalanság után,és szerencsére folytatni tudta a játékot.A 39. percben Mészáros Zsolt (Honvéd) tökéletes szólója végén a szögletzászlóig vezette a labdát,mégis ilyen kisodródott helyzetből passzolt remekül Vezér Mihály (Honvéd) elé,aki be is lőtte a ziccert!(0-1).A 41. percben Ábelovszki Benedek (Honvéd) szerezhetett volna gólt,de csukafejesét védte Molnár György (Vacky) kapus.A 43. percben Vezér Mihály (Honvéd) passzolt Rév Alex (Honvéd) elé,aki futtából lőtt,de a labda elszállt a kapu felett.Vége az első félidőnek,csapatunk 60% birtokolta a labdát az első félidőben.

Második félidő:

A 48. percben Ábelovszki Benedek (Honvéd) durva szabálytalansága sárga lapot ért.A szenvedő Hacser Gergely (Vacky) nem tudta folytatni a mérkőzést,helyére Friderikusz Attila (Vacky) érkezett.Az 55. percben Ugor Ozarpa (Vacky) helyére Nastja Tomazic (Vacky) érkezett.Egy bal oldali beívelés után Greifeintein Gergő (Honvéd) egyedül törhetett kapura,de nem koncentrált eléggé,és kihagyta a ziccert a 70. percben!A mérkőzés végén 1 perc volt a hosszabbítás.Vége a mérkőzésnek,csapatunk 58% birtokolta a labdát a mérkőzésen.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője):Na,erről beszéltem,hatott a fejmosás!Megvertük a listavezetőt,ami a következő hétre nagy fegyvertény lehet.Ma jól játszottunk,és ha így játszunk a bajnokság hátralévő idejében is,akkor szinte biztosra vehető a bent maradásunk!Gratulálok a fiúknak,de itt még nincs vége a megkezdett útnak!

Szili Levente (Vacky vezetőedzője):Elnézést kérek a kedves szurkolóktól,nem ezt várták szerintem ma,ahogy én sem.Nem csoda,hogy kifütyültek minket a mérkőzés végén,így nem lehet veszíteni!Szinte helyzetünk sem volt 90 perc alatt!Ez szégyen,de azért gratulálok a Kispestnek,mert ma megérdemelten nyertek,nekünk pedig tartanunk kell egy "tervező" hetet.

Vacky FC 0-1 Budapest.Honvéd FC Nou Vacky Arena 37 661 néző Kellemes Idő Bajnoki Mérkőzés

CSAK A KISPEST!!!
komment
Megint kikaptunk a Verbi ellen! 2017-03-14 20:13:08 
27 914 néző látogatott ki a Bozsik Stadionba a mai mérkőzésre,szép napsütéses idő fogadott mindenkit.A játékvezető:Stefan Jansson (Svéd).Segitői:Kaggwa Sepuya (Ugandai) és Pawel Thiel (Lengyel).

Honvéd kezdő 11:

Tokody - Tabi, Sz. Kovács, Bojás - Mészáros, Ábelovszki, Greifeinstein, Göritz, Rév - Vezér, Réthy.

Verbi kezdő 11:

Szőnyi - Pintér, Csala - Shufflebottom, Kocsis, Vrančić, Verba, Péter - Vajda, Gschier, Szabó.

Első félidő:

A 23. percben Szabó Mátyás (Verbi) vádlija megsérült,így kénytelen volt elhagyni a pályát,helyére Arne Marenholtz (Verbi) érkezett.A 24. percben Réthy Ákos (Honvéd) szerezhetett volna gólt,azonban lövése célt tévesztett.A 32. percben Drzislav Vrancic (Verbi) az őrületbe kergette az ellenfél védőit a cseleivel,majd a cselshow végén a kapuba lőtte a játékszert.(0-1).A 33. percben Csala Ádám (Verbi) áttört a védelmen,de a tizenhatos vonaláról leadott lövése célt tévesztett.Vége az első félidőnek,Verbi 56% birtokolta a labdát.

Második félidő:

A 68. percben,-ahogy azt tőle megszokhattuk-,jól emelkedett egy szögletre Verba Tamás (Verbi),de fejese célt tévesztett.A 68. percben Csala Ádám (Verbi) remek szögletét Vajda Péter (Verbi) bólintotta a kapuba.(0-2).A 73. percben a csereként beállt Arne Marenholtz (Verbi) egyedül vezethette a labdát a kapusra,aki kicselezett,majd gólt szerzett.(0-3).A 73. percben Ingo-Wilhelm Göritz (Honvéd) szabálytalanság miatt sárga lapot kapott.A 83. percben Vezér Mihály (Honvéd) jutott át a középső védelmen,majd gólt szerzett,így szépített csapatunknak!(1-3).A 87. percben Péter Benjámin (Verbi) szerzett majdnem gólt,de lövése centikkel a kapu fölé szállt.A játékvezető 1 perces hosszabbítást rendelt el a mérkőzés végén.Vége a mérkőzésnek,a Verbi csapata 57% birtokolta a labdát.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője):Sajnálatos ez a vereség.Túl vagyunk a bajnokság felén,így ha bent szeretnénk maradni,akkor össze kell kapnia magát a társaságnak!A jövő héten mindent az alapoktól kezdünk,mert csak akkor lehetünk sikeresek!A szurkolóink nem ezt érdemlik,és ezen változtatni is fogok,ezt megígérhetem!

Csontos György (Verbi vezetőedzője):Micsoda születésnapi ajándék ez nekem!Már a 2. helyen állunk,ami azt jelenti,hogy jó munkát végzünk!Csak így tovább srácok!

Budapest.Honvéd FC 1-3 FC Verbi 27 914 néző Bozsik Stadion Napos Idő Szombat 15:30 Bajnoki Mérkőzés

CSAK A KISPEST!!!
komment
Bajnoki beharangozó 2017-03-10 16:34:29 
Csapatunk holnap ismét az FC Verbi ellen játszik,csak most hazai pályán.Az előző heti,4-0-ás vereség után csapatunk visszacsúszott a tabella 5. helyére,és három pontos hátrányba kerültünk a Verbivel szemben.

A mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón René Xanders (csapatunk vezetőedzője) a győzelem fontosságáról beszélt.

-Sajnos nem vagyunk jó formában,és visszaestünk az 5. pozícióba,ami osztályozót jelent.Nagyon fontos a három pont begyűjtése a Verbi ellen,mivel ha nem nyerünk,és kikapunk,akkor hat pontra nőhet hozzájuk képest a hátrányunk.Ez pedig nem szeretnénk,és hazai pályán szurkolóink előtt jó játékkal szeretnénk nyerni!-mondta Xanders.

Csontos György (Verbi vezetőedzője) szerint csapatunk van lépéskényszerben,így nekik csak kivárásra kell játszaniuk,és egy góllal megnyerni a mérkőzést.

-Jó csapat a Kispest,de nyomást alatt nem tudnak jól játszani.Mi vagyunk kedvezőbb helyzetben a tabellán,így Budapesten a döntetlen is jó eredmény lenne,de mi győzni megyünk!Csak ki kell várni a megfelelő alkalmat,belőni azt az egy gólt,és három ponttal távozni!-mondta Csontos.

Csapatunknál nincs sérült vagy eltiltott,a Verbinél Pócsik Tibor sérült,eltiltott nincs.

Budapest.Honvéd FC-FC Verbi Bozsik Stadion Szombat 15:30 Bajnoki Mérkőzés

CSAK A KISPEST!!!
komment
 
Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73