CSAK A KISPEST!! www.hattrick.org  
Menu
 • Gollovolista
 • Hirek,News
 • Játékosok,Team
 • Merkozesek
 • Pék Attila Ifiakadémia
 • Tabella
 • Vendégkönyv,Guestbook
Bajnoki beharangozó! 2018-02-17 00:25:32 
Csapatunk holnap a bajnokság kilencedik fordulójában az FC Lapatyom csapatát fogadja.

Ellenfelünk a tabella 8., azaz utolsó helyén található, habár egy tulajdonos nélküli "bot" csapatról van szó. Csapatunk továbbra is első a táblázaton.

-Korábban már legyőztük a Lapatyom csapatát, tehát szerintem most sem lesz gond. Hazai pályán mindig könnyű, remélem most is az lesz. A fiúk továbbra is motiváltak, tehát a hozzáállással szerintem nem lesz gond, mivel nagyon motiváltak vagyunk. A szurkolók továbbra is fantasztikusak, remélem, továbbra is így mögöttünk fognak állni.-mondta René Xanders (csapatunk vezetőedzője) a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón.

-A Kispest igen erős csapat, de korántsem mennénk fel feltett kézzel a pályára. A fiúk motiváltak a mérkőzés előtt, természetesen felkészültünk a mérkőzésre. A Bozsik stadionban nehéz nyerni, ráadásul mi még nyeretlenek vagyunk, de szerintem egy döntetlenre képesek lehetünk. Remélem sikerül, és akkor már igen jól érezhetjük magunkat. Remélem sok szurkoló elkísér minket a holnapi mérkőzésre, mert nekünk a szurkolók számítanak a legjobban.-mondta Géczi Elek (Lapatyom vezetőedzője) a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón.

Csapatunknál Őry Miklós sérült, eltiltott nincs. A Lapatyomnál se sérült, se eltiltott nincs.

Budapest.Honvéd FC-FC Lapatyom Bozsik Stadion Szombat 15:30 Bajnokság 9. Forduló

CSAK A KISPEST!!!
komment
Ismét legyőztük a Mohikánokat! 2018-02-13 00:00:44 
Kellemes, őszies délután volt a mai, így nem csoda, hogy 23 809 néző látogatott ki a Pokoltanya stadionba. A játékvezető: Marco Felipe Cardoso Domingos. Segitői: Csúri Miklós és Milos Malik.

Mohikánok kezdő 11:

Mónos - Grieshaber, Skaliczki, de Miranda - Kassai, Selendy, Andrej, Prokurat, Fóris - Litvay, Luns

Honvéd kezdő 11:

Kasyanov - Tabi, Sz. Kovács, Bojás - Őry, Ábelovszki, Greifeinstein, Grósz, Halmosi - Vezér, Réthy.

Első félidő:

Az 5. percben Vezér Mihály (Honvéd) csípett el egy rövid hazaadást, majd szépen a kapuba lőtte a játékszert! (0-1) Egy percre rá egyenlíthettek volna a hazaiak, ám Litvay Benedek (Mohikánok) lövése gyengére sikeredett. A 13. percben Vezér Mihály (Honvéd) harcolt ki magának jó helyzetet a középpályán, majd gólt szerzett! (0-2) A 18. percben egy szöglet után Selendy Tamás (Mohikánok) csúsztatta Flóris Tamás (Mohikánok) elé a labdát, aki nem hibázott. (1-2) A 29. percben egy szép és sikeres kényszerítő végén Ábelovszki Benedek (Honvéd) szerzett gólt! (1-3) Vége az első félidőnek, Mohikánok 53% birtokolta a labdát.

Második félidő:

Az 54. percben Tabi Gábor (Honvéd) tálalt pompásan Réthy Ákos (Honvéd) elé, aki kapásból a bal alsóba vágta a labdát 17 méterről! (1-4) A 61. percben Andrej László (Mohikánok) csinált magának tiszta helyzetet a bal oldalon, de lövése gyengére sikeredett. A 65. percben Ábelovszki Benedek (Honvéd) szerezhetett volna gólt, ám a hazaiak kapusa hárított. Ahogy a 75. percben Rushan Kasyanov (Honvéd) is, aki Flóris Tamás (Mohikánok) bombája után védett bravúrral. A 81. percben Kovács Sz. Attila (Honvéd) került ziccerbe, ám sokat várt, és a hazai védők tisztázni tudtak. Vége a mérkőzésnek, Mohikánok 53% birtokolta a labdát a mérkőzés során.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője): Szép győzelem volt a mai, és igen fontos! Az előző szezonban a Pécsieket is megvertük oda-vissza, tehát nem bízhatjuk el magunkat. Nem dőlhetünk még hátra, folytatjuk a kemény munkát, és akkor bajnokok lehetünk!

Komoróczy Imre (Mohikánok vezetőedzője): Az előző szezonban a Pécs ellen is oda-vissza nyert a Kispest, mégis a Pécsiek lettek a bajnokok. Így szerintem még mi is bajnokok lehetünk, nem lefutott még semmi! A mai eredmény sem jó, de hát kérem szépen, a négy mégiscsak jobban fest mint a hét.

Maligán Mohikánok 1-4 Budapest.Honvéd FC 23 809 néző Pokoltanya Kellemes, őszies időjárás Szombat 15:30 Bajnokság 8. Forduló

CSAK A KISPEST!!!
komment
Bajnoki beharangozó! 2018-02-10 00:30:08 
Csapatunk holnap a nyolcadik fordulóban lép pályára, ellenfele pedig a Maligán Mohikánok lesz ismét, csak most idegenben.

Csapatunk az előző héten nagy csapást mért a Mohikánokra, mivel 7-0-a sikerült legyőznünk ellenfelünket.

-Az előző héten nagy győzelmet arattunk, de figyelmünk nem lankadhat a Mohikánok ellen. Idegenben mindig nehéz, ez most sem lesz másképp. Őry visszatért eltiltásából, így ő holnap játszani fog, de ezen kívül nem fog változni a kezdő 11-ünk az előző heti találkozóhoz képest. Remélem, holnap is győztesen hagyjuk el a pályát!-mondta René Xanders (csapatunk vezetőedzője) a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

-Maradtam én az edző, és megígérhetem, hogy holnap nem adjuk olyan olcsón a bőrünket! A hazai pálya előnye velünk lesz, és szeretnénk visszavágni a Kispestieknek, tehát most minden motiváció velünk van! Vissza kell vágni a Kispestieknek, ha törik, ha szakad! Egy harcos csapatot láthatnak holnap kedves szurkolóink, remélem sokan eljönnek erre a mérkőzésre!-mondta Komoróczy Imre (Mohikánok vezetőedzője) a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Csapatunknál nincs sérült vagy eltiltott, a Mohikánoknál sincs sérült vagy eltiltott játékos.

Maligán Mohikánok-Budapest.Honvéd FC Pokoltanya Szombat 15:30 Bajnokság 8. Forduló

CSAK A KISPEST!!!
komment
Kiütöttük a Mohikánokat! 2018-02-06 00:34:54 
39 721 néző látogatott ki a mai rangadóra, habár az időjárás senkinek sem kedvezett, mivel szakadt az eső. A játékvezető: Tommy Svensson. Segitői: Uriel Gagliardi és Cornelius Büchel.

Honvéd kezdő 11:

Kasyanov - Tabi, Sz. Kovács, Bojás - Akácz, Ábelovszki, Greifeinstein, Grósz, Halmosi - Vezér, Réthy.

Mohikánok kezdő 11:

Mónos - Grieshaber, Skaliczki, de Miranda - Kassai, Selendy, Andrej, Prokurat, Fóris - Litvay, Luns.

Első félidő:

A 2. percben Grósz Álmos lőtt jobbról a bal felső sarokba! (1-0) Igen korán vezetést szerzett csapatunk! A 16. percben Günter Skaliczki (Mohikánok) hatalmas hibája után gólt szerezhetett volna csapatunk, ám Réthy Ákos (Honvéd) elhibázta a ziccert. A 31. percben egy remek jobb oldali beadást Greifeinstein Gergő (Honvéd) fejelt a kapuba! (2-0) A 35. percben Kovács Sz. Attila (Honvéd) szerzett gólt, így 3-0-ás előnnyel vonulhatott pihenni csapatunk. Az első félidőben 60% birtokoltuk a labdát.

Második félidő:

A 63. percben egy középen vezetett formás támadás végén Réthy Ákos (Honvéd) szerzett gólt! (4-0) A 72. percben tizenegyest kapott csapatunk, ám Greifeinstein Gergő (Honvéd) kihagyta a büntetőt! A 70. percben szabadrúgást kapott a vendég csapat, ám Beorn Luns (Mohikánok) lövését könnyedén védte kapusunk. A 78. percben Halmosi Urbán (Honvéd) szerzett bombagólt szabadrúgásból! (5-0) A 79. percben egy szögletet követően Tabi Gábor (Honvéd) fejelt kapura, ám fejesét védte a kapus, a kipattanót azonban Vezér Mihály (Honvéd) a kapuba lőtte! (6-0) A 81. percben egy bal oldali támadást követően Halmosi Urbán (Honvéd) egyedül vezethette a kapusra a labdát. Fiatal szélsőnk nem hibázott, és gólt szerzett! (7-0) Vége a mérkőzésnek, csapatunk 59% birtokolta a labdát.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője): Azért ilyen könnyed győzelemre nem számítottam, de ettől függetlenül büszke vagyok a fiúkra! Kihajtották ma a belüket, de ez így van rendjén. A jövő héten is ilyen játékot kell játszanunk, és akkor újra nyerhetünk!

Komoróczy Imre (Mohikánok vezetőedzője): Ma feltörölték velünk a padlót, erre más és szebb szavak nincsenek. Csalódott vagyok, lehet, le is mondok, de ezt még nem döntöttem el. A jövő héten jobban kell játszanunk, különben oda minden esélyünk a bajnoki címre!

Budapest.Honvéd FC 7-0 Maligán Mohikánok Bozsik Stadion 39 721 néző Bajnokság, 7. Forduló

CSAK A KISPEST!!!
komment
Bajnoki beharangozó! 2018-02-03 01:14:34 
Elérkeztünk a bajnokság feléhez, azaz a 7. fordulóhoz, amelyben csapatunk egy igen nehéz ellenfelet kapott, mivel a tabella második helyezettje, a Maligán Mohikánok lesz csapatunk ellenfele a Bozsik Stadionban.

-A szezon első feléhez érve elsők vagyunk, ami jó, de emlékezhetünk, hogy tavaly is innen buktuk el a bajnoki címet. A Maligán ellen is a győzelem lesz a cél, habár ez még hazai pályán is nehéz lesz szerintem. A csapat felkészült, és Őry eltiltása sem okozhat gondot nekünk. Csak arra kérem a szurkolókat, hogy buzdítsák a fiúkat, ahogy eddig is tették ebben a szezonban.-mondta René Xanders (csapatunk vezetőedzője) a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón.

-Szép eredmény a miénk, de nem elégszünk meg a második hellyel, nekünk annál több kell, a bajnoki cím! Szerintem holnap igen is van keresni valónk a pályán, azért a Kispest sem verhetetlen csapat. Őry hiányában pedig gyengébbek lesznek, tehát nekünk is van esélyünk a győzelemre, még akkor is, ha az előző héten kikaptunk a Buzerátorbolhácskák ellen. De erre a mérkőzésre javítani fogjuk a hibáinkat, és győzelemmel szeretnénk hazatérni Szegedre!-mondta Komoróczy Imre (Mohikánok vezetőedzője) szintén a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Csapatunknál Ábelovszki Benedek sérülésből lábadozik, de vállalni fogja a játékot, még Őry Miklós eltiltott. A Mohikánoknál nincs sérült vagy eltiltott.

Budapest.Honvéd FC-Maligán Mohikánok Bozsik Stadion Szombat 15:30 Bajnokság 7. Forduló

CSAK A KISPEST!!!
komment
Véget ért a kupakaland csapatunk számára! 2018-02-02 00:19:48 
Csapatunk tegnap reggel a Puskás Ferenc Ligakupában lépett pályára a negyedosztályú Síküveg FC ellen.

Sajnos csapatunk hamar hátrányba került, ráadásul a 35. percben Őry Miklóst egy buta és csúnya szabálytalanság után kiállították, így teljesen érthető, hogy csapatunk 4-1-es vereséget szenvedett a Bozsik Stadionban.

A gólszerzők: Csengeri Csaba (Síküveg 19. perc), Balázs Viktor (Síküveg 49. perc), Wendelin Hahnenfeld (Síküveg 54. perc), Bukran Gergely (Síküveg 61. perc), és Halmosi Urbán (Honvéd 83. perc).

Piros Lap: Őry Miklós (Honvéd 35. perc).

Honvéd kezdő 11:

Kvašňák - Ráskó, Bojás, Cserba - Őry, Görbics, Grósz, Akácz, Haffner - Bodnár, Gombkötő.

Síküveg kezdő 11:

Teke - Krídla, Pintér, Pőcze - Csengeri, Kozári, Galócza, Ágoston, Kázmér - Balázs, Hahnenfeld.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője): Sajnos a kiállítás megpecsételte sorsunkat, és szerintem egyáltalán nem volt jogos az a piros lap! Mindenesetre így is büszke vagyok a fiúkra, mert harcoltak, küzdöttek, és eljutották ilyen messzire ebben a nemes sorozatban!

Zollner Benedek (Síküveg vezetőedzője): A kiállításról nem mondanék semmit, nem az én jogom azt eldönteni, hogy jogos volt-e vagy sem. Szerintem jól játszottunk, és megérdemelten jutottunk tovább, most a cél az, hogy megnyerjük ezt a kupasorozatot!

Budapest.Honvéd FC 1-4 Síküveg FC 19 029 néző Bozsik Stadion Vezette: Riccardo Sempio Liverta Puskás Ferenc Ligakupa Szerda reggel 10:00

CSAK A KISPEST!!!
komment
Puskás Ferenc Ligakupa beharangozó! 2018-01-31 00:09:20 
Csapatunk holnap újra a Puskás Ferenc Ligakupában lép pályára, most a Síküveg FC látogat a Bozsik Stadionba.

A Salgótarjáni csapat negyedosztályú, ráadásul ott is a harmadik helyen áll, így itt már csoda kell a továbbjutáshoz.

-Feltérképeztük ellenfelünket, és a mi továbbjutásunk a csoda kategória lenne. Bízom a srácokban, de azért holnap egy erős csapat látogat hozzánk, amely a negyedosztályban is megállja helyét. Nehéz mérkőzés lesz, de remélem, hogy úgy esünk ki, hogy legalább szerzünk egy vagy két gólt.-mondta René Xanders (csapatunk vezetőedzője) a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

-Érdekes mérkőzés lesz, mert azért a Kispest sem olyan gyenge. Hazai pályán ráadásul ők az esélyesek, de mi azért nagyobb osztályból érkezünk. Így mi tudunk nagyobb iramban is játszani, tehát remélem, hogy holnap is meglesz a továbbjutás!-mondta Zollner Benedek (Síküveg vezetőedzője) szintén a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Budapest.Honvéd FC-Síküveg FC Bozsik Stadion Puskás Ferenc Ligakupa Szerda reggel 10:00

CSAK A KISPEST!!!
komment
Sima győzelem a Lapatyom ellen! 2018-01-30 01:29:47 
A reggeli felhők elvonultak, így 12 000 látogatott ki a Camp Nouba a mai mérkőzésre. A játékvezető: Krzysztof Galazewski. Segitői: Patryk Kret és Tore Kronenberg. Budapesti rangadó révén mindkét tábor látványos élőképpel fogadta kedvenceit.

Lapatyom kezdő 11:

Zalai - Istók, Ladó, Szilágyi, Tóth - Dobos, Zenthe, Fehér, Herter - Széchy, Rajkó.

Honvéd kezdő 11:

Kasyanov - Tabi, Sz. Kovács, Bojás - Őry, Ábelovszki, Greifeinstein, Grósz, Akácz - Vezér, Réthy.

Első félidő:

A 2. percben Őry Miklós (Honvéd) sokadik jó beadását Ábelovszki Benedek (Honvéd) váltotta gólra! (0-1) A 17. percben Őry Miklós (Honvéd) gyűrte le a középső védőket, majd látványos gólt szerzett! (0-2) A 19. percben Őry Miklós (Honvéd) érkezett pontosan egy bal oldali beadásra, melynek végén gólt szerzett! (0-3) A 39. percben Őry Miklós (Honvéd) látványos műesését a játékvezető sárga lappal honorálta. A 42. percben Grósz Álmos (Honvéd) egy tökéletes kiugratás egyedül vezethette kapura a labdát, majd a támadás lezárásaként gólt szerzett! (0-4) A 44. percben Ábeloszki Benedek (Honvéd) remek lövését védte Zalai György (Lapatyom) kapus. A 44. percben Tabi Gábor (Honvéd) kapott sárga lapot, szándékos szabálytalanság miatt. Vége az első félidőnek, csapatunk 89% birtokolta a labdát.

Második félidő:

Az 51. percben Ábelovszki Benedek (Honvéd) lőtt el egy beadást kapásból, a labda pedig egy védőn megpattanva a hálóban kötött ki! (0-5) A 60. percben cserélt csapatunk, Őry Miklós helyére Görbics Márk érkezett. A 66. percben egy szép kényszerítő végén Görbics Márk (Honvéd) volt eredményes! (0-6) A 72. percben Ábelovszki Benedek (Honvéd) futott el a jobb oldalon, majd kapura lőtt, a rövidre tartó lövésre már nem ért vissza az ellenkező irányba mozduló kapus! (0-7) A 81. percben Dobos Lajos (Lapatyom) durva szabálytalansága sárga lapot ért. A szenvedő fél Ábelovszki Benedek (Honvéd) volt, akit egy rövid ápolás után visszaengedtek a pályára. Vége a mérkőzésnek, csapatunk 91% birtokolta a labdát a mérkőzésen.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője): Megvagyok elégedve a fiúkkal, Őry remekül játszott, Ábelovszki pedig mesterhármast ért el! Gratulálok a fiúknak, nagy sikert arattak ma!

Géczi Elek (Lapatyom vezetőedzője): Valahogy sejtettem hogy ez lesz, és ez bánt... Sok gólt kaptunk, egyszerűen nem bírtuk fogni a Kispestieket. Nagyon sajnálom a fiúkat, de megérdemeltük ezt a vereséget.

FC Lapatyom 0-7 Budapest Honvéd FC Cou Namp 12 000 néző Bajnokság, 6. Forduló

CSAK A KISPEST!!!
komment
Bajnoki beharangozó! 2018-01-27 00:08:37 
Csapatunk holnap a bajnokság 6. fordulójában a még nyeretlen tulajdonos nélküli "bot" csapat, az FC Lapatyom ellenfele lesz.

Ellenfelünk utolsó a tabellán két rúgott, és 28 kapott góllal, még csapatunk jelenleg második a táblázaton, veretlenül.

-Nem félünk a Lapatyomtól, amelyet az előző szezonban is oda-vissza vertünk. A holnapi egy könnyebb mérkőzés lehet, azonban csak akkor "dőlhetünk" hátra, ha már vezetünk legalább három-nullra. Halmosi hiányozni fog, de szerintem Akácz is tökéletesen tud szerepelni a jobbszélen a holnapi napon.-mondta René Xanders (csapatunk vezetőedzője) a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

-A Kispest egy erős csapat, tehát nem nagyon van esélyünk ellenük. Egy bajnoki címért harcoló csapat ellen sosem könnyű, mert tele vannak minőségi játékosokkal. Természetesen nem feltett kézzel megyünk ki a pályára holnap, de azért valamiért tartok a mérkőzéstől....-mondta Géczi Elek (Lapatyom vezetőedzője) szintén a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Csapatunknál Halmosi Urbán és Kocsa Zoltán is sérült, eltiltott nincs. A Lapatyomnál nincs sérült vagy eltiltott.

FC Lapatyom-Budapest.Honvéd FC Cou Namp Szombat 15:30 Bajnokság 6. Forduló

CSAK A KISPEST!!!
komment
Simán jutott tovább csapatunk a Puskás Ferenc Ligakupában! 2018-01-25 00:12:38 
Csapatunk ma délelőtt a Puskás Ferenc Ligakupában lépett pályára a szintén hatodosztályú Mokry FC ellen.

Csapatunk simán vette az akadályt, ugyanis 7-0-a nyert Békéscsabai ellenfelével szemben!

A gólszerzők: Kocsa Zoltán (16. és 69. perc), Grósz Álmos ( 17. és 35. perc), Bukovecz Dezső (18. perc), Bojás Csaba (23. perc), és Őry Miklós (41. perc).

Sajnos a 75. percben Kocsa Zoltán a bal térdére megsérült, és egy hetes kényszerpihenőre kényszerül majd rutinos csatárunk, akit le kellett cserélni.

Honvéd kezdő 11:

Kvašňák - Bukovecz, Mata, Bolya - Görbics, Grósz, Akácz, Őry, Bojás - Kocsa, Gombkötő.

Mokry kezdő 11:

Eperjesi - Für, Burkus, Tresó - Majsai, Lőw, Kajla, Borsándi, Váradi - Varga, Borák.

Az edzők mondták:

René Xanders (csapatunk vezetőedzője): Nagyon jól kezdtünk, és a végén kiütéses sikert arattunk! Gratulálok a fiúknak, Kocsának pedig innen is jobbulást, nem nézett ki valami jól a bal térde a lecserélésekor.

Aníbal Góngora (Mokry vezetőedzője): Volt egy rövidzárlat, melynek végén kaptunk három gólt... Azért szép, hogy ideáig eljutottunk, de sajnos ez volt a maximum. Gratulálok a Kispestnek, megérdemelten nyertek, és jutottak tovább.

Budapest.Honvéd FC 7-0 Mokry FC Bozsik Stadion 13 449 néző Puskás Ferenc Ligakupa

CSAK A KISPEST!!!
komment
 
Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85