Since 2004 FC Capitano IV.45  
FC Capitano
 • Pelaajat
 • Uutiset
 • Vieraskirja
Mestaruus varmistui aikaisin 2018-06-17 10:13:29 
Capitano varmisti sarjan V.104 voiton historiallisen aikaisin jo kierroksella 10, ottamalla kauden 10. voiton sarjaottelusta. Capitanolla on 30 pistettä ja ero toisena olevaan joukkueeseen on 14 pistettä, joten eroa ei ole mahdollista kuroa umpeen jäljellä olevassa 4 ottelussa. Kauden 68 tavoite on kuitenkin suora sarjanousu ja tuon tavoitteen saavuttamiseksi tarvitaan vielä lisää voittoja.
- Minulle joukkue on todistanut, että se on valmis ylemmälle sarjatasolle, ylisti valmentaja Perälampi joukkuettaan ottelun jälkeen.

Joukkueen nuoret hyökkääjät Könönen ja Näyhä ovat osoittaneet maalintekotaitonsa tehden jo molemmat 5 maalia mieheen.
- Joukkueella on peli kulkenut niin hyvin, että yllätyin itsekin, että tässä kamppaillaan koko sarjan maalipörssin voitosta, kertoi tunnelmiaan hyökkääjä Pasi Könönen
Kommentit
Valmentaja vaihtuu kaudelle 66 2017-08-13 15:03:42 
Kausi 65 on saatu päätökseen ottamalla voitto viimeisestä sarjaottelusta, joka varmisti paikan säilymisen IV-divisioonassa. Ottelu oli samalla Capitano-kapteeni Arno Perälammen jäähyväisottelu sillä hän siirtyy valmentajaksi yhdeksän kauden aikana Capitanoa valmentaneen Bruno Zinnerin tilalle. Bruno Zinner valmensi Capitanoa 152 virallisessa ottelussa, joista tuli 66 voittoa, 29 tasapeliä ja 39 tappiota. Voittoprosentiksi muodostuu siis 55 %. Zinnerin myötä joukkueesta poistuu myös Capitanon kaikkien aikojen ulkomaalaisvahvistus Kevin Kelly. Zinnerin ansioksi voidaan laskea kilpailukykyisen joukkueen saaminen IV-divisioona tasolle samalla kun saatettiin päätökseen kaudella 57 aloitettu projekti omien junnujen kasvattaminen ykkösjoukkueen vastuunkantajiksi.

- Olen ollut näkemässä jokaisen tulevan kauden vastuunkantajan kehityksen juniorista tähän päivään asti, joten tiedän tarkkaan pelaajien vahvuudet. Samalla täytyy pitää silmät avoimena uusille lupaaville pelaajille ja antaa heille näyttöpaikka. Kertoo Perälampi lehdistötilaisuudessa. 37-vuotias Perälampi on siis itsestään selvä valinta jatkamaan kaudella 57 aloitettua omat junnut strategiaa.

Perälampi nimitetään virallisesti tehtävään kauden 66 alussa.
Kommentit
Ennätyshankinta 2017-02-05 08:50:20 
Capitano maksoi seurahistorian ennätyssumman hankkimalla takaisin seuran juniorijoukkueesta ulkomaille siirtyneen maalivahti Tuukka Kososen. Siirtokorvaus oli 5,8 miljoonaa euroa. Seuran myyntiennätys on 8 miljoonaa hyökkääjä Ville Kermanista kaudelta 39.

Kosonen viettää tänään 21-vuotis syntymäpäiviään ja hänen odotetaan kehittyvän joukkueen ykkösmaalivahdiksi.
- Mukava palata takaisin kotikylään Bulgariasta. Kehityksen kannalta ulkomaille lähtö oli välttämätöntä. Nyt pystyn tulemaan takaisin ja auttamaan rakasta kasvattajaseuraani menestymään. Kertoi Kosonen paluutunnelmistaan.
Kommentit
Kokoonpano oman junnukoulun kasvateista 2016-10-22 15:17:27 
Kauden 63 ensimmäinen Suomen Cupin ottelu oli historiallinen sillä Capitanon kokoonpano muodostui pelkästään oman junnukoulun kasvateista. Muodostelma oli 5-4-1 ja kokoonpano oli Pärssinen - Timonen, Jelonen, Rahkonen, Aspinen, Palmén - Eeli, Vainio, Kurjanen, Tikka - Sui. Kaudella 57 aloitettu strategia on siis tuottanut lahjakkaita pelaajia edustusjoukkueeseen. Tällä kaudella sarjaottelun kokoonpanossa on nähty säännöllisesti seitsemän Capitanon junnukoulukasvattia.

Juniorijoukkueessa on kehittymässä lahjakas maalivahti Joni Kyrölä, jolla on mahdollisuuksia kehittyä uudeksi ykkösmaalivahdiksi korvaamaan romanialainen Bogdan Chirtop. Lisäksi Capitanon lupaavat maalivahdit Tuukka Kosonen ja Eugen Korkiakoski siirtyivät paremman maalivahtivalmennuksen perässä muualle pari kautta aiemmin ja on mahdollista, että jompi kumpi heistä palaa takaisin Capitanon riveihin. Capitano on käynyt jo alustavia neuvotteluja heidän nykyisten seurojen kanssa. Maalivahtia lukuunottamatta edustuksen rinkiin nostetuille pelaajille on jo kaavailtu selkeä rooli tulevaisuutta varten.
Kommentit
Kenttäpelaaja debytoi malivahtina 2016-03-27 13:50:59 
FC Capitanon kierroksen kuusi otteluun sarjassa IV.60 lähdettiin erittäin odottamattomista lähtökohdista. Viime sarjakierroksella Capitanon ykkösmaalivahti Bogdan Chirtop loukkaantui, joten hän ei ollut käytettävissä. Kakkosmaalivahti Reima Kopperoinen loukkaantui tiistain haastajacup-ottelussa, joten hänkään ei ollut käytettävissä. Kolmas vaihtoehto maaliin oli junioirijoukkueessa pelaava Eero Pärssinen, mutta hän loukkantui junioreiden torstain sarjaottelussa. Capitanon nelosmaalivahti oli vielä alle 17-vuotias, joten hänellä ei ollut vielä edustuskelpoinen miesten otteluun. Ainoaksi vaihtoehdoksi jäi kenttäpelaajan laittaminen tolppien väliin.

Ottelun kokoonpanon maalivahdiksi nimettiin puolustajana normaalisti pelaava 29-vuotias Jaakko Myllärinen. Taktiikassa panostettiin hallinnan saamiseen, jotta saadaan minimoitua vastustajan laukaukset. Lopputuloksena oli kunniakas 2 - 2 tasapeli Trollböle kingsiä vastaan. Capitano onnistui saamaan 67 % pallonhallinnan, joten mahdollisuudet jopa voittoon oli olemassa.

Myllärinen onnistui torjumaan yhden tilanteen nyrkeillään ja luonnollisesti kaikki olivat kiinnostuneita kuulemaan hänen mietteensä ottelun jälkeen.
- Edellisen kerran olin maalivahtina pihapeleissä kymmenen-vuotiaana, joten melko uuteen tilanteeseen jouduin. Maalivahtina pelaamisen sijaan päätinkin keskittyä enemmän liberona pelaamisen, koska se sujuu minulta paremmin kuin maalivahtina pelaaminen. Toivottavasti seuraavaan otteluun saadaan pelikuntoinen maalivahti. Kertoi Myllärinen ottelun jälkeen.
Kommentit
 
Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14