One guitar, one bass and a drummer
- that’s really all it takes

Next match:
FC Drustrup - Dizzy Mizz Lizzy Reunited
2018-12-26 17:15

   #5 in V.28, season 49  Dizzy Mizz Lizzy  Stats  YP  Links   Last update: 26/12  
Dizzy Mizz Lizzy
   Reunited

 • News (dk)
 • Guestbook
 • Hall of Fame
 • Manager (dk)
 • Team (dk)
 • YP (dk)
 • Transfer

 • V.28
 • IV.42
 • V.72
 • VI.529
 • V.90
 • VI.306
 • V.253
 • VI.954
 • VII.45

 • Last Match
 • Statistics
 • Abbreviations
 • Ht-links doesn't
  work?


Links

 • Hattrick
 • Dizzy Mizz Lizzy
 • Tim Christensen (dk)

Federations

 • Brøndby Support
 - Homepage

 •  Liverpool FC -
  Denmark Support

 - Homepage

grey color = not fully updated
Mestre uden at imponere 07-03-2011 12:42 

Samme historie - ny sæson

Man kunne snildt mistænke er par af spillerne for stadig at have champagnebobler i årerne, da DML Reunited gik fra banen med en ordentlig lussing på 6-0 til ToneStars. Selv om førstepladsen i ligaen var sikret, var der overordentlig stor forskel fra sæsonstarten 3-1-sejr mod samme hold. Teorien kunne få yderligere vind i sejlene ved synet af anfører Thomas Carstensen, der kun kunne spille de sidste 11 minutter af kampen. Anføreren ønskede ikke at blive interviewet efter kampen, men mumlede om at der var fuld fokus på næste weekends kamp, mens han ledte efter isposer.

Holdet er så godt som skadesfrit op til denne sæsons kval-kamp mod Vadstrup FC fra III. Det bliver spændende at se, om DML Reunited denne gang formår at klare skærene, og træner Jim Holm havde følgende vurdering:

- Jeg synes holdet har rykket sig markant denne sæson med flere spændende forstærkninger. I forhold til sidste år, synes jeg at vi står stærkere nu, men vi skal ikke have marginalerne mod os, hvis vi skal gøre os forhåbninger om oprykning.
Your opinion?
Sensationsrunde sikrer supersæson 15-11-2010 10:25 

Der var ikke mange der havde forventet, at DML Reunited skulle løfte trofæet

Man kan ikke bebrejde hjemmebanefansene på Glory Arena for at have mere opmærksomhed rettet mod deres mobiltelefoner end på grønsværen i anden halvleg af søndagens kamp. Med to mål og med et DML Reunited-hold, der sad fuldstændig på kampen mod Københavnspor, begyndte den samtidige kamp mellem ToneStars og Lokomotiv R at blive virkelig interessant. Med en Dizzy-sejr i hus, skulle storfavoritten ToneStars vinde københavnerderbyet for at tage trofæet med hjem. En formsag, ville nogen mene. Men ikke desto mindre var stillingen ved halvlegen 0-0. Man kunne næsten høre DML-supporternes stigende hjertebanken, da dommeren fløjtede til pause.

Stemningen var altså spændt, da spillerne løb på banen til anden halvleg. Men efter fire minutter lød jubelbrølene over hele stadion. Ikke fordi de sort-blå havde udvidet føringen, men fordi Lokomotiv R havde fundet vej til netmaskerne. Dermed skulle ToneStars score to gange mod Lokomotivs betonforsvar. Rundens dårligste midtbane blev suppleret af det stærkeste forsvar og giftigste angreb på Lokomotivs hold. En god recept mod rundens stærkeste midtbane - men næstdårligste angreb. Kun DML Reunited præsterede ringere. Måltavlen viste 4-0 på Glory Arena, og ToneStars gik i kontrafælden og fik kun 1-1. Derfor blev trofæ og medaljer kørt fra ToneDome til sejrsfesten på Frederiksberg. ToneStars er et bedre hold end DML Reunited, det viser de indbyrdes opgør. Men over en hel sæson stod DML Reunited distancen. Om det var held, kampprogram eller taktisk snilde, skal være usagt.

Men her stopper ironien ikke. Det var viceanfører Marcus Falch, der fik lov at hæve trofæet over hovedet. Tidligere fast mand og primus motor på holdet, nu indskifter for den småskadede anfører Thomas Carstensen, der blev taget ud efter Dizzys anden scoring. Han meldes dog klar til kval-kampen mod 'fiskekutter til salg' fra III. Forhåbentlig en gennemhullet en af slagsen efter næste søndag. Miraklernes tid er måske ikke forbi for Dizzy Mizz Lizzy Reunited.
Your opinion?
Midtvejsstatus 25-10-2009 20:54 

DML's solide kollektiv er blevet styrket med en klassespiller i Carstensen

Sæsonen bød på en gigantisk skuffelse i et tidligt og hovedrystende cup-exit. Men traditionen tro har det medført et godt tag på ligaen, hvor holdet ved halvvejen ligger på en andenplads. Kun et enkelt nederlag til nedrykkeren fra IV, Snestrup IF, gør, at ligaindsatsen indtil nu ikke kan betegnes som perfekt. Der er dermed lagt op til en rigtig spændende afrunding af sæsonen.

Fra DML-bænken har der været stor tilfredshed med truppens sammensætning. De talentfulde angrebsspirer har sikret en solid målhøst, mens midtbanen er blevet kraftigt styrket med tilgangen af en dansk profil. Det har fjernet anførerbindet fra Falch, der nu kæmper om sin plads på holdet. Til gengæld sidder anførerbindet nu på Thomas Carstensen, der er blevet kåret som kampens bedste i samtlige optrædener for holdet. Kan han nu også føre holdet til den oprykning, som fansene skriger efter?
Your opinion?
Overbevisende sejr i topstriden 31-03-2009 12:38 

Kris Skjødts begejstring var til at få øje på

Han er en af truppens ældste og er lige kommet sig oven på en længere skadespause. Men rutine og målnæse besidder 'Den røde Ræv' stadig. Kris Skjødt blev hilst velkommen af DML's fans, der taktfast sang om den aldrende angriber. Og hjemmebanepublikummet er næppe blevet mindre glade for ham oven på indsatsen i topbraget mod Erfurts Utd.

Kampen startede ellers katastrofalt for DML, da Erfurts fløje til fulde udnyttede pladsen bag DML's backs. Allerede efter kampens første minut var det blåstribede hjemmehold bagud. Tyve minutter senere gned udeholdet så endnu mere salt i såret, da Nicklas Simonsen måtte pille bolden ud af sit mål.

Men så vågnede DML ellers op. På bare 5 minutter havde Skjødt vendt kampen til DML-føring på 3-2. Det kogte på tribunerne af glæde over hattricket - som vel at mærke var første gang i denne sæson, at DML's nummer 11 kom på tavlen i ligaen.

Dernæst overtog DML's midtbane fuldstændig kontrollen over kampen over et lamslået udehold. Det blev til hele tre mål mere i anden halvleg, der alle tilfaldt DML. Inden for 11 minutter havde de to midtbanespillere Per Andersen og Bjørn Colding samt holdets sydamerikanske frisparksspecialist Valenzuela understreget klasseforskellen på dagen.

Kampen fik desværre triste konsekvenser, da udeholdets manager efterfølgende annoncerede sin afsked. Dermed er der udsigter til mindre spænding i toppen, da rækkens nummer to pludselig står uden styrmand. Baner det måske vejen for et titelangreb fra de tre andre hold over stregen, eller har DML frit løb mod den tredje V-pokal?
Your opinion?
Et koldt gys 25-06-2008 22:41 
Netop som Dizzy Mizz Lizzy havde fået redet noget af stormvejret af efter en fortvivlende nedrykning, var det tæt på at blive mere end pinligt. Efter en sikker sejr over et bothold i første runde af cuppen, voldte upåagtede kvistlund fra VII DML store problemer.

Igen kom managerens udvalgte bagud, før de endelig vågnede op til dåd. Efter en times spil havde de to frontangribere Renger og J. Andersen da også lukket kampen - skulle man tro. Men kvistlund kunne klare sig uden anføreren, der måtte udgå efter en hård tackling få minutter efter hans mål til 1-0. På tre minutter faldt der både en reducering og udligning, så kampen måtte i overtid.

Her lykkedes det ikke DML at omsætte spilovertaget til mål, så holdenes koldblodighed fra straffesparkspletten skulle testes.

Her trak DML det længste strå, men det blev kun lige akkurat. DMLs fem udvalgte scorede på fire, mens kvistlunds kun formåede at passere Simon Andersen tre gange.

DML er videre til tredje runde, men træneren må gribe ind og få motiveret spillerne, mente en irriteret manager efter kampen. Ellers kan det få seriøse konsekvenser, blev det i samme omgang understreget.

DML har før sæsonen lovet fansene at nå længere i cuppen end det normalt er tilfældet - ud over at returnere til V, forstås.
Your opinion?
 
Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8