Your browser doesn't support Flash files  
Menu
 • Club Information
 • Coaches
 • Fixtures
 • Goals - Cup
 • Goals - League
 • Goals - Total
 • Guestbook
 • History - 1 to 20
 • History - 21 to 40
 • History - 41 to now
 • Home
 • Player Of The Year
 • Record List
 • Scorers
 • Stadium
 • Standings
 • Team
 • Transfers
 • Trophy room
Statistics 2013-03-24 21:02:10 
The page is being regularly updated with more statistics then you can imagine. Check it and find out who the record holders for FC Estranged are.

You can find various informations such as:
All time list for League goals, Cup goals and Total goals. Players of the year by each season. Top scorer of each season. Who scored most hattricks in league, cup and combined. And also which players won the Leagues top scorer award.

In the records section you can find various records of our team, players and coaches. You can find out what was our biggest win and defeat. Find out our winning, undefeaded and losing streak. See which goalkeeper has the most clean shits and minutes without a goal. You can also find out what player won the most trophies either as a player or as a coach. And much, much more...


You can also find the results and history of all coaches. Who do you think was the most successful?

In the history section you can also look at the cronological history of our team.

You can also check this seasons scores and standings.

But above all check our glorious Trophy room with 12 trophies and counting.
Add a comment
100 tekem 2008-05-17 18:50:00 
Ekipa FC Estranged je danes odigrala svojo 100 ligaško tekmo (vključene kvalifikacijske tekme). V šestih sezonah smo osvojili 4 naslove, prav tako pa je že 2. kroga pred koncem sezone zagotovljen tudi peti naslov.

statistika:
100 tekem
65 zmag
11 remijev
24 porazov

Goals/GA : 328 - 153

igralci (goli):
26 - Santiago Jorge Leyenda
25 - Jaka Vršič
24 - Damiano Floridia
23 - Đino Segarić
21 - Angel Gansanrouses

igralci (nastopi):
89 - Tuval Levi
62 - Marti Costa
60 - Damiano Floridia
57 - Anselmo Dargham
53 - Omri Ozeri
Add a comment
German Zaragoza 2007-10-20 16:03:40 
V letošnji sezoni je bil za najboljšega igralca s strani navijačev izbran German Zaragoza.

Zaragoza prihaja iz Argentine in je prišel v klub sredi sezone ter odigral 8 tekem na katerih je bil vedno najboljši mož na igrišču. Tako si je s svojimi predstavami takoj prislužil simpatije piratov.
Nasploh so letos kraljevali branilci, saj se je na drugo mesto uvrstil Mohamed Wigestad, prav tako branilec.

Sedaj pa prav vse nogometaše čaka zaslužen počitek po tej naporni sezoni. Kmalu pa se bodo že začele priprave na novo sezono ko bomo naskakovali vrh pete lige in expresno vrnitev nazaj v 4. ligo.Rezultati glasovanja:
1.) German Zaragoza (625)
2.) Mohamed Wigestad (573)
3.) Omri Ozeri (211)
4.) Philipp Schrader (204)
5.) Adolfo Ventocilla (113)
6.) Arnas Iljušenkovas (108)
7.) Santiago Jorge Leyenda (93)
8.) Jose Maria Bacheler (82)
9.) Tuval Levi (27)
10.) Anselmo Dargham (25)
Add a comment
Konec nočne more 2007-10-20 15:52:03 
Z današnjo zadnjo tekme sezone se FC Estranged za nekaj časa poslavljamo od 4. lige. Že pred začetkom sezone smo vedeli, da v 4. ligi nimamo kaj iskati, vendar smo se vseeno spoprijeli z izzivom.

Cilj v tej sezoni je bilo presenetiti koga od favoritov in osvojiti 5 točk. To nam je tudi uspelo in z dvema zmagama proti ekipi AC MAXMILAN osvojili 6 točk. Kar pa vseeno ni bilo dovolj da nebi končali na zadnjem, osmem mestu.

Sedaj se vsaj za eno sezono selimo v 5. ligo. Ekipo bomo okrepili predvsem na mestu vezista, kjer nam najbolj škriplje. Nekaj igralcev je že zapustilo ekipo, predvsem bomo pogrešali mlada napadalca Arnasa Ijlušenkovasa ter Adolfa Ventocilla.
Add a comment
OPRAVIČILO !!!! 2007-08-10 07:57:07 
Vodstvo FC Estranged, se opravičuje vsem bralcem naše strani zaradi njenega nevzdrževanja. Imeli smo administrativne težave, katere pa smo sedaj prebrodili.
Naj vas obvestimo o zadnjih dogodkih, ki so se dogajali.

 • Moštvo je osvojilo 5. ligo.
 • Preko kvalifikacij smo se nekoliko presenetljivo uvrstili v 4. ligo.
 • Za igralca sezone je bil izbran Philipp Schrader.
 • V pokalu se je moštvo uvrstilo v 4. krog.


  Letos pirati nastopajo v 4. ligi. V prvih treh krogih so osvojili tri točke, saj so v prvem krogu presenetili AC MAXMILAN in zmagali. Nato sta sledila dva visoka poraza, kar pa je bilo pričakovati.

 • Add a comment
  Z zmago nazaj na vrh lestvice 2007-05-06 13:58:03 
  FC ESTRANGED - nk ango 4 - 0 (2-0)
  1-0 Marti Costa (8)
  2-0 Philipp Schrader (33)
  3-0 Jose Maria Bacheler (69)
  4-0 Adolfo Ventocilla (76)

  Po porazu prejšni teden so se pirati tokrat zbrali in visoko premagali nk ango. Stadion Black Pearl ponovno razprodan.

  Pirati so začeli silovito in že kmalu povedli. Presenetljivo so kraljevali predvsem branilci, ki so imeli kar nekaj priložnosti. Nato je svoj prvi klubski zadetek dosegel Philipp Schrader(na sliki), ki je povišal na 2-0. To je bil tudi rezultat polčasa.

  V drugem delu igre smo gledali podobno igro. Kraljevali so pirati, medtem ko so gostje predvsem čakali na svoje priložnosti iz protinapadov. Za FC Estranged, sta zadela še novinca Bacheler in Ventocilla.

  S to zmago so se pirati vrnili na sam vrh lestvice. Po predvidevanjih je letos zelo izenačena sezona, saj prvih pet moštev ločijo vsega tri točke. Pirate sedaj čakata dve zelo težki tekmi proti ŠRC Turniščam, ki so letos prvi hit sezone in resen kandidat za naslov prvaka.
  Zna se zgoditi, da bosta prav ti dve tekmi odločili, saj bi neuspeh na obeh tekmah poraženo ekipo verjetno že odmaknil iz boja za naslov. Cilj piratov na teh dveh tekmah je ena zmaga.
  Add a comment
  Ozeri že popravil rekord !! 2007-05-06 13:48:00 
  Omri Ozeri, letošnja prva okrepitev kluba, je že popravil prejšni rekord nepremagljivosti, ki je bil v lasti Leonarda Morena.

  Ozeri je prve štiri tekme ostal nepremagan. Nato pa v 6 minuti zadnje tekme prejel gol. S tem golom se je kočnal post 366 minut nepremagljivosti. Po tem zadetku je šlo vse samo še navzdol in do konca tekme prejel še štiri gole.

  S tem zadetkom je prejšni rekord popravil za 45 minut. Prejšni rekord Morena je bil 321 minut. Vodstvo kluba je očitno opravilo odlično potezo, ko je v klub pripeljalo tega Izraelca, saj je ta takoj navdušil.
  Add a comment
   
  Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12