FC MILLAU 09-08-2015  
Menu
 • Nieuws
 • Team
 • Stadion
 • Wedstrijden VI. 181
 • Stand VI. 181
 • Clubgeschiedenis
 • Gastenboek

Millau boekt belangrijke zege 2017-02-13 10:52:15 
FC Millau heeft een 1-2 overwinning geboekt bij Victory. Daarmee deed de uitslag vermoeden dat de wedstrijd veel spannender was, dan dat die eigenlijk was. Millau was heer en meester, maar hield legio kansen om zeep. Daardoor bleef het lang spannend, maar stapte Millau uiteindelijk verdiend als winnaar van het veld. Tegenvaller was het uitvallen van maar liefst drie spelers, waarbij de blessures over het algemeen genomen mee vielen. Naar verwachting is het drietal binnen een week weer fit. Door de zege is het seizoen in ieder geval nog niet voorbij al zal Millau de komende weken de wedstrijden moeten blijven winnen.
Commentaar
Millau lijdt onnodige nederlaag 2017-02-06 13:06:50 
Millau heeft in eigen huis niet weten te winnen van Haes. Ondanks dat het heer en meester was en continu de bal had wist het maar niet tot scoren te komen. Een counter bleek uiteindelijk fataal voor de gastheren. Zeer gedesillusioneerd stapten de spelers dan ook van het veld af na een 0-1 nederlaag. Zelden was men zoveel beter dan een tegenstander, maar toch met een nederlaag van het veld stappen. Ook dat gebeurd in de wereld van het voetbal. Volgende week hopelijk weer eens een zege, anders lijkt het seizoen al vroegtijdig voorbij.
Commentaar
Aardige start voor Millau 2017-02-01 00:33:44 
FC Millau is het nieuwe seizoen behoorlijk goed gestart. Enige minpunt tot nu toe was de nipte 1-0 nederlaag bij nameless sweetmachine. De eerste thuiswedstrijd werd wel overtuigend gewonnen van sportclub guru. In de beker heeft Millau de derde ronde bereikt en daarmee is aan de doelstelling voldaan. De selectie staat er goed op en er wordt verwacht dat er de nodige progressie geboekt gaat worden gedurende het seizoen. Binnen afzienbare tijd zal er nog wel een nieuwe doelman worden aangetrokken.
Commentaar
Nieuw seizoen komt eraan 2017-01-07 11:51:14 
Het nieuwe seizoen staat al bijna weer voor de deur voor FC Millau. In de tussenweken is het vaak zaak om de selectie op peil te krijgen voor het nieuwe seizoen. Millau zal zich redelijk stil gaan houden op de transfermarkt en zal alleen op zoek gaan naar een doelman. Dit om de achterhoede nog verder te versterken.

Onlangs is het stadion ook verbouwd wat ervoor gezorgd heeft dat de financiële mogelijkheden enorm zijn toegenomen. Zowel sportief als financieel staat Millau er momenteel erg goed voor. De doelstelling is dan ook om binnen 3 seizoenen te promoveren naar de 5e divisie.

Voor het komende seizoen zal de doelstelling dan ook een plek bij de top 3 van de ranglijst zijn. Daarnaast wil Millau graag weer de 3e ronde van de KNVB beker halen. Millau kijkt met veel vertrouwen naar de toekomst en kijkt uit naar het nieuwe seizoen.
Commentaar
Millau eindigt op plaats 3 2017-01-02 13:23:14 
FC Millau heeft zoals verwacht de competitie afgesloten op plaats 3. De laatste wedstrijd werd met 1-1 gelijkgespeeld tegen kampioen Donky's. Millau was veel beter en had veel meer kansen, maar hielp ook de wereld kansen om zeep. Millau heeft met plek 3 het seizoen goed afgesloten en kijkt alweer uit naar het nieuwe seizoen. Op de transfermarkt zal het naar verwachting vrij rustig blijven.
Commentaar
 
Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11