FC MILLAU 09-08-2015  
Menu
  Nieuws
  Team
  Stadion
  Wedstrijden VI. 181
  Stand VI. 181
  Clubgeschiedenis
  Gastenboek

Transfernieuws 2017-03-15 02:22:06 
In de afgelopen weken heeft FC Millau zich geroerd op de transfermarkt. Er zou al sprake zijn van de komst van een nieuwe doelman, maar daarnaast hebben er nog meer transfers plaats gevonden. Benjamin Alvaro is de talentvolle en jeugdige nieuwe doelman van Millau die voor lange termijn is vastgelegd. Ook werden talentvolle middenvelders als Zlatko Tucovic en Peter Klein aangetrokken. Daar tegenover stond wel het vertrek van sterkhouders Sido Braet en Danilo Battaioli, die voor grote transfersommen de club hebben verlaten. Tenslotte werd spits Kənan Məmmədov aangetrokken, waarmee de stap naar een hoger niveau is ingezet.
Commentaar
Millau komt tweeluik goed door 2017-03-15 02:18:04 
FC Millau heeft in het tweeluik met FC Donky's goede zaken gedaan. Zowel de uit- als thuiswedstrijd werd overtuigend gewonnen. Belangrijke overwinningen die ervoor zorgen dat Millau in het spoor blijft van koploper nameless sweetmachine.
Commentaar
Cruciale wedstrijden wachten 2017-02-27 08:52:35 
FC Millau heeft zondag opnieuw weten te winnen, op bezoek bij Belhamels was het een maatje te groot voor de thuisploeg. De zevenklapper gaf de verhouding goed weer al waren de dubbele cijfers zeker mogelijk geweest. Met twee overwinningen op rij heeft Millau de aansluiting weten te houden met de top. De komende twee wedstrijden tegen Donky's zijn dan ook cruciaal voor Millau om nog in het spoor te kunnen blijven van koploper Nameless Sweetmachine. Wanneer er niet gewonnen wordt zal het seizoen als een nachtkaars uitgaan.
Commentaar
Millau boekt belangrijke zege 2017-02-13 10:52:15 
FC Millau heeft een 1-2 overwinning geboekt bij Victory. Daarmee deed de uitslag vermoeden dat de wedstrijd veel spannender was, dan dat die eigenlijk was. Millau was heer en meester, maar hield legio kansen om zeep. Daardoor bleef het lang spannend, maar stapte Millau uiteindelijk verdiend als winnaar van het veld. Tegenvaller was het uitvallen van maar liefst drie spelers, waarbij de blessures over het algemeen genomen mee vielen. Naar verwachting is het drietal binnen een week weer fit. Door de zege is het seizoen in ieder geval nog niet voorbij al zal Millau de komende weken de wedstrijden moeten blijven winnen.
Commentaar
Millau lijdt onnodige nederlaag 2017-02-06 13:06:50 
Millau heeft in eigen huis niet weten te winnen van Haes. Ondanks dat het heer en meester was en continu de bal had wist het maar niet tot scoren te komen. Een counter bleek uiteindelijk fataal voor de gastheren. Zeer gedesillusioneerd stapten de spelers dan ook van het veld af na een 0-1 nederlaag. Zelden was men zoveel beter dan een tegenstander, maar toch met een nederlaag van het veld stappen. Ook dat gebeurd in de wereld van het voetbal. Volgende week hopelijk weer eens een zege, anders lijkt het seizoen al vroegtijdig voorbij.
Commentaar
 
Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11