FC MILLAU 09-08-2015  
Menu
  Nieuws
  Team
  Stadion
  Wedstrijden VI. 181
  Stand VI. 181
  Clubgeschiedenis
  Gastenboek

Millau eindigt als tweede 2017-04-24 12:31:42 
Millau heeft het seizoen afgesloten met een 0-3 overwinning op sportclub Guru. Een mooie afsluiting van een redelijk seizoen, waarin het uiteindelijk de tweede plaats haalde. Het leek er even op of Millau serieus om de titel mee kon gaan doen, maar de laatste weken vertroebelde dit al snel door magere resultaten. Desondanks is de tweede plek een prima prestatie. Wellicht dat er volgend seizoen wat meer in zit. De blik kan dan ook op het nieuwe seizoen gericht worden.
Commentaar
Millau kan zich op volgend seizoen gaan richten 2017-04-13 16:57:43 
Na de povere prestaties van de afgelopen twee weken is het seizoen voor FC Millau voorbij. Het speelde nog mee om de titel, maar verloor van de victory en speelde gelijk tegen haes. Daardoor is het gat van 7 punten met nog twee wedstrijden te gaan niet meer te overbruggen. Nameless Sweetmachine is dan ook de terechte kampioen dit seizoen. Millau kan stil aan werken richting het volgende seizoen, waarin het dan zal moeten gaan oogsten. Dit seizoen zat het er al dichtbij, maar de kansen lijken volgend jaar beter te zijn. Met smacht wordt dan ook al uitgekeken naar het nieuwe seizoen.
Commentaar
Transfernieuws 2017-03-15 02:22:06 
In de afgelopen weken heeft FC Millau zich geroerd op de transfermarkt. Er zou al sprake zijn van de komst van een nieuwe doelman, maar daarnaast hebben er nog meer transfers plaats gevonden. Benjamin Alvaro is de talentvolle en jeugdige nieuwe doelman van Millau die voor lange termijn is vastgelegd. Ook werden talentvolle middenvelders als Zlatko Tucovic en Peter Klein aangetrokken. Daar tegenover stond wel het vertrek van sterkhouders Sido Braet en Danilo Battaioli, die voor grote transfersommen de club hebben verlaten. Tenslotte werd spits Kənan Məmmədov aangetrokken, waarmee de stap naar een hoger niveau is ingezet.
Commentaar
Millau komt tweeluik goed door 2017-03-15 02:18:04 
FC Millau heeft in het tweeluik met FC Donky's goede zaken gedaan. Zowel de uit- als thuiswedstrijd werd overtuigend gewonnen. Belangrijke overwinningen die ervoor zorgen dat Millau in het spoor blijft van koploper nameless sweetmachine.
Commentaar
Cruciale wedstrijden wachten 2017-02-27 08:52:35 
FC Millau heeft zondag opnieuw weten te winnen, op bezoek bij Belhamels was het een maatje te groot voor de thuisploeg. De zevenklapper gaf de verhouding goed weer al waren de dubbele cijfers zeker mogelijk geweest. Met twee overwinningen op rij heeft Millau de aansluiting weten te houden met de top. De komende twee wedstrijden tegen Donky's zijn dan ook cruciaal voor Millau om nog in het spoor te kunnen blijven van koploper Nameless Sweetmachine. Wanneer er niet gewonnen wordt zal het seizoen als een nachtkaars uitgaan.
Commentaar
 
Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12