Magyarország (HUNGARY) VI.265 Utolsó mérkőzésünkön: Földes FC - Nagyszénás FC 0 - 5 ----- Következik: Nagyszénás FC - Kerge Marhák FC (2020-07-04 15:30)  Your browser doesn't support Flash files

HASZNOS CÍMEKVENDÉGKÖNYV

Utolsó frissítés:
2020. július 3.

SZAVAZÁS


ÜDVÖZÖLLEK A NAGYSZÉNÁS FC HIVATALOS WEBOLDALÁN! ISMERKEDJ MEG CSAPATOMMAL, VÁLASSZ A BAL OLDALI MENÜPONTOKBÓL!

KLUBTÖRTÉNET:
A klub 2006. december 6-án alakult meg, éppen a Hattrick 16. magyarországi szezonjának kezdetén. A VI.265 csoportba kaptunk besorolást.
Rögtön ezen a napon kupameccset játszottunk, ami 8-0-ás hazai vereséggel zárult.
A bajnokság viszont győzelemmel indult. A cél a bennmaradás volt, végül ennek eleget téve a szezon befejezésekor elcsíptük az "előkelő" 5. helyet.
Az első év kaotikus edzései után a 17. szezon kezdetétől belekezdtem a kapusedzésbe megfelelő edzővel. A 18. szezonhoz érve toboroztam egy jó/csapnivaló edzőt és átálltam a szélsőedzésre, amit azóta is csinálok.
A klub ifiakadémiáját 2007. május 18-án hoztam létre Nagyszénás U17 névvel. Folyamatosan 3 játékosmegfigyelőt alkalmazok annak érdekében, hogy mihamarabb sikerüljön felfedezni szuper tehetségeket. Idővel remélhetőleg meg fog térülni az akadémia működtetésére szánt pénz, a játékot tekintve pedig mindenképpen plusz élményt jelent az ifiakadémia.
Eleinte lassan fejlődött a csapat. A 17. szezon végén a 4. helyet szereztük meg. A 18. szezonban először sikerült a dobogón (3. helyen) végezni!
A 19. szezon váratlanul bajnoki címet hozott, de az osztályozót szerencsére elbuktuk, így maradhattunk a VI. osztályban! A fejlődés még nagyon ránk fért!
A 20. szezon kezdetén beköttettem a netet otthon, ettől kezdve jóval többet foglalkozhattam a csapat ügyeivel. A csoport viszont akkoriban meglepően megerősödött, még a dobogóról is sikerült lecsúszni! Ezután viszont gyorsuló ütemben erősítettem.
A 21. szezon 2. helye már mutatta, hogy jó úton járunk, majd a 22. szezonban fölényes bajnoki cím és végre feljutás következett!
A 23. szezonban az V. osztály újoncaként 2. helyet értem el, majd a 24.-ben veretlenül lettem bajnok és feljutottam a IV. osztályba!
A 25. szezon rosszul indult, de féltávnál újonc létére már a 3. helyen állt a csapat. A bajnoki cím sem tűnt elérhetetlennek. Ezután viszont jött két megmagyarázhatatlan meccs, s ezek kissé elvették a kedvemet! Egyébként is pénzügyi nehézségek körvonalazódtak. A csapat gerincét eladtam, majd visszaestem az V. osztályba. 3 évad vegetálás és pénzgyűjtögetés után a 28-29. szezonban roppant erős játékoskerettel, szinte hibátlan teljesítménnyel a III. osztályba jutottam! Jó lenne még feljebb lépni. Ez közel sem lehetetlen, de több okból is nagyon nehéz lesz...!

FŐSZPONZORUNK:
TÁMOGATÓINK: