Povezave
 Novice
 Stadion
 Dvorana
 Zgodovina
 Kontakt
Nogomet
 Člansko moštvo
 Prestopi
 Trenerji
 Liga
 Pokal
Rokomet
 Člansko moštvo
 Prestopi
 Trenerji
 Liga
 Pokal
Košarka
 Člansko moštvo
 Prestopi
 Trenerji
 Liga
 Pokal
Copyright, 2015


Športno društvo širi svojo športno dejavnost 03-03-2018 19:56 
Po današnjem novem porazu nogometne ekipe Spartak Maribor, pa vas moramo seznaniti z veliko boljšo novico. V sredini tedna je manager in lastnik nogometnega moštva Spartak Maribor uradno postal še direktor istoimenskega rokometnega moštva, ki je sicer že odigralo tudi svoji prvi dve uradni tekmi. Tako bo tekom jutrišnjega dneva spletna stran Spartak Maribor dobila novo podobo, saj bomo odslej poročali o kar dveh ekipah.

"Presrečen sem, ker lahko odslej ponosno povem, da ima Spartak Maribor ne le nogometno, temveč tudi rokometno moštvo, hkrati pa najavljam v prihodnje tudi košarkaško moštvo, ki bo igralo v dvorani Kolosej kakopak. Res je, da smo po zelo dobrem štartu v sezono zdaj v seriji zelo slabih rezultatov z nogometnim moštvom, kar pa ne bi smelo vplivati na ugoden štart rokometne ekipe, s katero si prav tako želimo uspehov. Načrti za nogomet so znani. V kolikor nam v tekoči sezoni ne uspe obstati v ligi, bomo prisiljeni v nov začetek, medtem ko si v rokometu prav tako še moremo izboriti obstanek v 3. slovenski ligi. Vendar optimistično zrem v prihodnost in s strokovnim vodstvom kluba že planiramo tudi prodor v košarko, kasneje morda še v hokej in morda v še kak drug šport," je na današnji tistkovni konferenci povedal manager društva Spartak Maribor.
Komentar
Ostali brez najpomembnejšega člena 23-10-2017 16:55 

Po odigranem 8. krogu 50. sezone v slovenskem hattrick ligaškem tekmovanju, imamo v moštvu mešane občutke, saj smo kljub osvojenim trem točkam zaradi izključitve izgubili naš steber obramne Milana Ješića, ki zaradi kazni ne bo smel igrati v naslednjem krogu, ko gostujemo pri ekipi Visoški kroniki.
Spartak Maribor - FC Team Avengers
4 - 0

Gostovanje pri trenutno drugouvrščeni ekipi v ligi je izjemnega pomena, saj za njimi zaostajamo le 2 točki in le 3 nam manjka do 1. mesta. Naš cilj je sicer zaključiti prvenstvo v zgornji polovici lestvice, vendar se nam zaradi dobrih rezultatov ponuja celo možnost za skok med prva 3 moštva. Najprej pa bomo odigrali še prijateljsko tekmo, ki je na sporedu jutri, 24.10.2017 ob 19.30 uri na domačem stadionu Koloseum Etien Velikonja, zato velja naslednje vabilo:23. oktobra, 2017 ob 19.30 vas vabimo na ogled tekme
Spartak Maribor - FC KAJUH UNITED

Komentar
20 let hattricka!!! 27-09-2017 12:42 
in 50. sezona slovenskega virtualnega nogometa...

Uradna spletna stran kluba Spartak Maribor je bila pozabljena kot radi rečemo. Urejanje spletne strani res ni bilo ravno bleščeše s strani urednikov, saj je zadnja novica na spletni strani bila stara že dobro leto dni, zato smo se odločili nekaj ukreniti. Kmalu pa bo tudi minila prva polovica omenjene 50. sezone, v katero smo štartali z željo, da končamo na enem od prvih 4 mest v IV.52 ligi. Navijači že z veliko nestrpnostjo pričakujejo tudi skok na tretjeligaško sceno, a priznati moramo, da je konkurenca v 4. ligi izjemno močna in potruditi se bo potrebno tudi s še kakšno okrepitvijo doseči tako zelo željeni cilj. Prav je, da izpostavimo tudi nekatere pomembne člene ob hattrick jubileju, zato bomo ob polovici sezone objavili seznam najboljših strelcev, igralcev z največ nastopi in vseh kapetanov našega moštva. Spomnili se bomo tudi najbolje odigranih sezon, ter zapisali vse skozi statistični pregled, kot se za praznovanje dvojnega jubileja spodobi.
Komentar
Z rekordnimi številkami novim izzivom naproti 21-06-2016 11:50 
Pa se je zgodil najdražji prestop...

Po presenetljivi zmagi zasedamo 3. mesto po dveh odigranih tekmah. Kar veliko bolj navdušuje pa je rekorden prestop, pri katerem smo za odhod Ranieli-ja prejeli kar 3 000 000 EUR odškodnine. Danes je pred nami nov veliki dan za pisanje zgodovinskih trenutkov, saj igramo v Rubinovem pokalu, takoj po tekmi pa nas čaka velika borba za prihod novega napadalca, ki bo zamenjal Ranieli-ja. Več o njem bomo napisali v primeru, da prestop uspe. Zaenkrat lahko omenimo le, da bodo vsi naslednji prestopi snovali novo ekipo, v kateri bodo tujce predstavljali le še nogometaši bivše skupne države na balkanu.
Komentar
 
Pages : 1 2 3