Copyright, 2015

Z rekordnimi številkami novim izzivom naproti 21-06-2016 11:50 
Pa se je zgodil najdražji prestop...

Po presenetljivi zmagi zasedamo 3. mesto po dveh odigranih tekmah. Kar veliko bolj navdušuje pa je rekorden prestop, pri katerem smo za odhod Ranieli-ja prejeli kar 3 000 000 EUR odškodnine. Danes je pred nami nov veliki dan za pisanje zgodovinskih trenutkov, saj igramo v Rubinovem pokalu, takoj po tekmi pa nas čaka velika borba za prihod novega napadalca, ki bo zamenjal Ranieli-ja. Več o njem bomo napisali v primeru, da prestop uspe. Zaenkrat lahko omenimo le, da bodo vsi naslednji prestopi snovali novo ekipo, v kateri bodo tujce predstavljali le še nogometaši bivše skupne države na balkanu.
Komentar
Rezultati pričakovani in spremembe v kadru 16-06-2016 14:18 
Začeli obetavno kljub hitremu izpadu iz Slovenskega pokala...

Nič kaj obetajoče finančno stanje pred pričetkom nove sezone nas je prisililo v določene spremembe, saj so rezultati pričakovani. Za začetek sicer zmaga po strelih iz 11 m v pokalu, potem pa samo remi v premiernem nastopu med četrtoligaško druščino in ker rezultati potem gredo le še navzdol, smo izpadli še v drugem krogu Slovenskega pokala. Da se ne bi zaradi rezultatov finančno stanje še poslabšalo, smo se primorani posloviti od najdražjega in najboljšega igralca doslej. Kot kaže ga bomo uspeli prodati za visoko odškodnino, glede na to, koliko smo zanj morali odšteti, saj je že bila postavljena ponudba v višini 3 000 000 €, kar pomeni, da bomo v tej sezoni poskrbeli za rekordne odhode. Spomnimo se pretekle sezone, ko smo z rekordnimi prestopi uspeli privabiti nekaj novih igralcev. Tudi v tej sezoni pa se obeta še kakšen prihod, za katerega se bomo odločili šele po nekaj tekmah, ko bomo videli, kje se bo pojavila največja luknja.
Komentar
Uspešno preko prve ovire 10-06-2016 11:38 
Prva tekma Slovenskega pokala je za nami...

NK Macolar 2016 - Spartak Maribor
3 - 5 (2 - 2)

Po vseh osmih zadetkih, ki smo jim lahko bili priča na tekmi prvega kroga Slovenskega pokala, lahko rečemo, da je bila tekma zares zanimiva. Sploh če vemo, da je rezultat po rednem delu bil izenačen na 2 - 2 in da smo spremljali kazenske udarce, ki so kasneje odločali o zmagovalcu, ter potniku v naslednji krog. Ni bilo samo zanimivo, ampak precej napeto. Na srečo pa imamo zaneslivejše strelce, hkrati pa izjemnega vratarja, ki je obranil enega od strelov.
Komentar
Pred pričetkom 46. sezone slovenskega hattrick prvenstva 07-06-2016 16:13 
Za nami zgodovinska sezona...

Ker smo tekom pretekle sezone bili z novicami zelo skopi, se bo tekom te sezone veliko bolj redno pisalo in sproti omenjalo spremembe, ki so se zgodile v 45. sezoni slovenskega hattrick prvenstva. Glavna novica pred uradnim začetkom nove 46. sezone pa je vsekakor ta, da smo postali novopečeni četrtoligaši. Štartamo, kot vedno, s pokalno preizkušnjo in ker kadrovskih sprememb praktično ni bilo, se bo ekipa pokazala le v nekoliko drugačni formaciji na igrišču, s katero upamo na uspehe v sezoni, ki je pred nami. Kljub temu, da je pred nami krstna sezona v četrtoligaški konkurenci, gremo pogumno v boj z vsakim nasprotnikom.


Zgodovinski prestopi...

Prestopi v pretekli sezoni in prestop v odmoru pred pričetkom nove vsekakor veljajo za zgodovinske, saj so bili zares rekordni. Z rekordno odškodnino visoko kar 2 040 000 € je z včerajšnjim dnem prestopil Dalila Najim v svoj nov klub FC powerfoot. Kot zanimivost lahko omenimo, da je to bil skupno že 113 prestop odkar klub igra pod aktualnim vodstvom v slovenski hattrick ligi. Trener pa tudi v 46. sezoni hattrik lige ostaja Branko Kučan.
Komentar
 
Pages : 1 2